Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Tο «χαμόγελο» του παιδιού που δεν πρέπει να γίνει δάκρυ

Old Dec 2, 2011 | 02:21 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Ρε Πάνο

Είμαστε μεγάλες φίρμες - δε λέω - ρίχνουμε 8-13 κολώνες στα RX8 ανάλογα με τα κέφια, τον καιρό και άλλους παράγοντες

ΑΛΛΑ

τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει και πηγαίνουμε μαζί στο χαμόγελο του παιδιού.

Πως σου φαίνεται;

Θα μπορέσεις να έρθεις;

Λέμε να πάμε μαζί με τα παιδιά.

Από το RX8 club.

Είσαι ΟΚ με αυτό;

Ε;

Πάνο μου;

Υ.Γ.: είμαι σίγουρος ότι πήγες καλά χτες, για τα γυαλιά σου ανησυχούσα που τώρα τελευταία ο Πόντιος τα κοιτάει πολύ λάγνα και ερωτικά.
Reply
Old Dec 2, 2011 | 02:32 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Έχω πολύ χαβαλεδιάρικη διάθεση σήμερα αλλά λέω να μη γράψω άλλο.

Σε λιγάκι πάλι. Άμα με τσιγκλίσετε δηλαδή θα γίνει και πιο σύντομα

By the way, τα παιδιά του RX8 club στο link που έχει ανέβει παραπάνω γράφουν ότι το δικαστήριο αναβλήθηκε για το Μάιο.

Πάνο δες το πρόγραμμά σου και πες μας πότε σε βολεύει:

Α) να γίνει το δικαστήριο

Β) να γίνει η δεύτερη εκδήλωση συμπαράστασης στα παιδιά.

Επίσης, πες μας αν μπορούν να είναι και άλλα κλαμπ μαζί ή αν θέλουμε να μαστε μόνοι μας.

Αχ τι τραβάω σε αυτό το κλαμπ ΑΧ!

Reply
Old Dec 2, 2011 | 05:19 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Τι παλικάρι είσαι ρε Αντουάν...!!

...άντε να κανονίσουμε κάτι κάποια από τις επόμενες Κυριακές να πάμε στα παιδιά εκεί. Ακόμη καλύτερα, τώρα που γυρίζει, να πάμε με αθλητική περιβολή να παίξουμε και μπαλίτσα και αν μπορούμε να κάτσουμε όλη μέρα.

(Στην περίπτωση που θα παίξουμε μπάλα, ο Πόντιος θα είναι με τα παιδιά από το "Χαμόγελο" για ευνόητους λόγους...)
Reply
Old Dec 2, 2011 | 05:47 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Δηλαδή δε σε βολεύει η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου που έχουν κανονίσει τα παιδιά απ το RX8 και θές κάποια άλλη απ τις επόμενες..και μάλιστα για μπάλα..

Ρε Πάνο...το άνοιξες καθόλου το λινκ που πόσταρε ο πακέτος? Και αν ναι, το διάβασες τελικά ή έχουν πάθει βλάβη τα γυαλία σου χθες στη μπάλα?
Reply
Old Dec 3, 2011 | 12:42 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Ήμαρτοοοον...!!!

Είπα εγώ ότι δε με βολεύει κάτι ή κάποια ημερομηνία...?

Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι θα κάνουμε εμείς σαν S2000 club και τι θα κανονίσουμε τελικά και αν θα μαζέψουμε πράγματα κλπ κλπ και αν μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω (πχ. η μπάλα που έγραψα)...
Reply
Old Dec 3, 2011 | 12:49 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by PanosS
Ήμαρτοοοον...!!!

Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι θα κάνουμε εμείς σαν S2000 club και τι θα κανονίσουμε τελικά και αν θα μαζέψουμε πράγματα κλπ κλπ και αν μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω (πχ. η μπάλα που έγραψα)...
Τι μπάλα ρε Πάνο μας δουλεύεις? Μια επέλαση ή κανα τάκλιν να κάνει ο Πόντιος, ένα δυνατό αριστερό σουτ ο Λαλάκης και έχουμε στείλει κανά ανυποψίαστο παιδάκι να κάνει παρέα στον Άγιο Πέτρο Άστο καλύτερα
Reply
Old Dec 7, 2011 | 03:12 PM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by PanosS' timestamp='1322905360' post='21206904
Ήμαρτοοοον...!!!

Τι μπάλα ρε Πάνο μας δουλεύεις? Μια επέλαση ή κανα τάκλιν να κάνει ο Πόντιος, ένα δυνατό αριστερό σουτ ο Λαλάκης και έχουμε στείλει κανά ανυποψίαστο παιδάκι να κάνει παρέα στον Άγιο Πέτρο Άστο καλύτερα
Τα σουτ του λαλακη δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν τα εχω δει αλλα τα Τ-ΑΑΑΑΑ-ΚΛΙΝ του Ποντιου ειναι σκέτα
Υ.Γ.1 τα αναφερω ως τ-αααα-κλιν καθως το AAAA ακουγεται 2 φορες οταν κανει τακλιν ο Ποντιος,μια στην αρχη που ειναι ο υπερηχητικος ηχος(ΑΑΑΑΑΑΑ) που κανει οταν ερχεται προς τα πανω σου και μια στο τελος που φωναζει ο αντιπαλος...ΑΑΑΑΑΑΑ το ποδι μου!
Υ.Γ.2 ευτυχως ημασταν στην ιδια ομαδα!
Υ.Γ.3 ενα για τον Ποντιο που ειναι ωραιος τυπος και κανει παντα πλάκα!
Reply
Old Dec 11, 2011 | 11:18 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Reply
Old Dec 11, 2011 | 11:57 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Πάνο μπράβο σου που πήγες, πιστεύω άξιζε τον κόπο.

Εγώ ήμουνα με ίωση από την Παρασκευή και δεν τα κατάφερα.

Μπορούμε να ξαναπάμε κάποια στιγμή, θα χαρώ πολύ να πάμε παρέα όσοι μαζευτούμε.
Reply
Old Dec 12, 2011 | 12:16 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Όντως ήταν πολύ ωραία και πολύ ζεστά, κατι που δυστυχώς οφειλόταν στην πολύ μικρή συμμετοχή... 6 από το RX-8 club κι εγώ από το S2k

Είχε πολλές αθλοπαιδιές με τα παιδάκια (μπάλα για τα αγοράκια και βόλλεϋ τα κοριτσάκια) και αρκετό γέλιο και φιλικό κλίμα...

Μπορούμε να πάμε όποια Κυριακή κανονίσουμε αρκεί να έχουμε ενημερώσει πριν...

ΥΓ. ο Πόντιος μπροστά στα παιδιά που έπαιζαν άμυνα εκεί είναι γατάκι...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:20 PM.