Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Tο παραμέλησα

Thread Tools

Old Jul 9, 2013 | 12:57 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Jul 10, 2013 | 02:22 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Project XXX
Originally Posted by SBIT' timestamp='1373271821' post='22652400
Αυτό το καλοφορετη να δούμε ΠΟΤΕ θα είναι?!?!?!?!
Γιατι το λες αυτο?προκειται να την τοποθετησει ο fun και δεν εχει χρονο λογω υποχρεωσεων ψαρεματος???
Κάπως έτσι
Reply
Old Aug 20, 2013 | 11:51 AM
Dimis_414's Avatar
Registered User

Και γω το παραμέλησα και επειδή κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να του χαρίσω τίποτε άλλο από τα κιλά μου που στενάζουν το κάθισμα μόλις κάτσω και το νέο cd (καλά παλιό είναι) της Λίτσας Διαμάντη, αυτή που λέει το λαικό άσμα "πάρε τα χνάρια μου" με τον άλλο λαικό τροβαδούρο του έρωτα, τον Χρηστάκο τον Δάντη, αποφάσισε να μου ζητήσει εκείνο τι θέλει!
Μιλάμε είναι πολύ προχώ η σχέση μας.

Εδω και κανά 2 μηνο έχει μπει ένα τριζόνι στο σαζμάν.
Όποτε αφήνω συμπλέκτη ακούγεται, όποτε τον έχω πατημένο είναι μουγγό.
Λέω καλοκαιράκι θα είναι.
Δεν θα πάω καμια ροματζάδα; Θα πάω!
Τι καλύτερο από το να έχεις εναν εξωτικό ήχο που παραπέμπει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες... ενσωματωμένο στο αυτοκίνητό σου.

Λογικά το έπιασε το υπονοούμενο το αυτοκίνητο και σου λέει με αυτόν που έμπλεξα δεν θα βρω προκοπή.

Κάνω να ξεκινήσω προχθές για τα λεγόμενα μπάνια του λαού, και να σου.... ξεκίνησε το γνωστό τρρρρρρρρτρρρρρ, από το καπό. Λέω, diesel δεν έχω ακόμα. Κοιτώ δεξιά αριστερά μπας και είναι κανά ταξί και μας γλιτώσει από την αναστάτωση, αλλά μάταια. Ηταν από το δικο μου και ήταν η πρώτη ειδοποίηση για τεντωτήρα.

Μέχρι στιγμής Άνθρωπος - Μηχανή: 0 - 2

Και ρωτάω τι κάμω τώρα;

Αλλάζω τεντωτήρα, αν και είναι νωρις ακόμα;

Αλλάζω ρουλεμάν στο σαζμάν, κατεβάζοντας και ανοίγοντας δισκο, σαζμάν, πλανήτες, και ότι άλλο αυτό συνεπάγεται;

ή μένουν όλα ως έχουν, κάνω την πάπια, και περιμένω να γίνει diesel από το θόρυβο, ή να ακούγεται ενορχηστρωμένη συναυλία από τριζόνια, μέχρι να αλλάξω κάτι.

Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα... ευτυχώς ξεκινά το ρετιρέ, ναι αυτό με την κα Θάλια, να μας τα λύσει όλα.

Ποια είναι η κα Θάλια;
Έλα δεν θέλω χαζές ερωτήσεις. Η μάνα του Ιάσωνα φυσικά!!!!
Reply
Old Aug 20, 2013 | 09:29 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ωραίος πολύ ωραίος Πολύ ευχάριστη νότα το ποστ σου αν και έχεις και εσύ τα προβληματάκια σου. Τον τεντωτήρα άστον ακόμα έχει ψωμί.Το τριζόνι τώρα αν δεν σε ενοχλεί και δεν εμποδίζει τια ταχύτητες κανε την πάπια
Reply
Old Aug 22, 2013 | 04:41 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αυτός πρέπει να γνωριστεί με lalaki..
Reply
Old Aug 22, 2013 | 04:27 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο.

Ο τεντωτήρας καλά είναι! Κοίταζε να έχεις πάντα λάδι πάνω απο την μέση για να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο.

Τώρα για το ρουλεμάν και ε γώ θα το άφηνα έτσι μέχρι να σπάσει. Έτσι και αλλιώς δεν τραυματίζει και τίποτα άλλο όταν αστοχήσει.

Αν πάλι είσαι χαλαρός με το χρηματικό τότε άλλαξε ένα ρουλεμάν και επι τι ευκαιρία τσέκαρε και τον δίσκο
Reply
Old Jul 21, 2015 | 01:52 AM
Dimis_414's Avatar
Registered User

Είναι μεγάλη και ανείπωτη (sic) η χαρά και η συγκίνηση που νιώθω αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις λέξεις σε ένα ξεχασμένο από το χρόνο topic, και αφού παρατηρείται κοσμοσυρροή νέων posts, νέων μελών και επισκέψεων στο forum, σε σημείο να κινδυνεύει να πέσει το site, δράττομαι (ξανα-sic) της ευκαιρίας να μοιραστώ με όλους εσάς εκεί έξω την νέα μου αγορά για το καμάρι μου.

Όπως τον παλιό καλό καιρό που οι συζητήσεις στο forum έδιναν και έπαιρναν. Όπου για όσους θυμούνται θέτονταν ερωτήσεις καίριες, στα όρια σοβαρότητας και σημασίας δημοψηφίσματος. Λάδια Motul ή ENEOS; Είναι δυναμό ή μίζα; Είναι τρομπέτο ή τροπέτο; Έχει λαμπάκι το καπό ή το λαμπάκι καπό; Να βάψω το καπό ή να το αφήσω carbon; Ρεπλίκα ή όχι hardtop;

Κοιτώντας το κουκουλωμένο, σε μια γωνιά στο parking σκέφτηκα να του αναπτερώσω λίγο το ηθικό και το δικό μου προβαίνοντας (ζωγραφίζω στα sic) σε μια αγορά, κυμπάρικη, έτσι για την πάρτη του, τώρα που από τα ATM τρέχουν........μμμ..... εικοσάρικα..

Λάστιχα; ..... Ωχ πόνεσε η τσέπη μου! Μπαααα έχουν ακόμα γόμα.

Εισαγωγή; Ούτεεεε. Μια χαρά αναπνέει εκεί που κάθεται ακίνητο.

Εξαγωγή; Απαπα. Είμαστε για τέτοια τώρα;

Κανά τσιτσιμπλίκι - γκατζετάκι; Μπα! Σπατανέικο θα γίνει;

Ούτε λόγος για τεντωτήρα (ακόμα τον μαμά έχω)! Δεν του φτάνει που κανά χρόνο πριν κατέβασα σαζμάν, δίσκους, διαβόλους, τριβόλους...;;

Μπαταρία; Αφού πριν 2 χρόνια την άλλαξα. Καινούργια είναι! Κούτα!!
Ναι, αλλά γιατί τότε θέλει φόρτιση; Μήπως γιατί έχει να δουλέψει κανά δίμηνο;

Μετά από αυτό το διάλογο με το δεύτερό μου εαυτό, διάλογο που ακόμα θα ζήλευε και η Τένια Μακρή (δεν θέλω ερωτήσεις για το ποιά είναι αυτή κατέληξα σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!

Μη φανταστείτε τίποτα μεγαλεία, το φθηνό πήρα. Αυτόν που τον συνδέεις στο ρεύμα, σου δείχνει με ένα δείκτη ότι η μπαταρία σου είναι εντελώς ψόφια, αγκομαχά να τη φορτίσει, και όταν ο δείκτης φτάσει κοντά στο μηδέν έχει γίνει τζιτζι η μπαταρία σου!!! Σε χρόνο dt, δηλαδή περίπου 15 ώρες!!!!!

Αν αυτό δεν είναι δώρο ποιότητας, τότε ποιό είναι;;

Βάλτε γέλιο στη ζωή σας και όλα θα στρώσουν με τον καιρό!!!!
Reply
Old Jul 21, 2015 | 03:11 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πολύ ωραίο post μετά από καιρό. Ευχάριστο πραγματικά που με έκανε και γέλασα. Να είσαι καλά
Reply
Old Jul 23, 2015 | 10:17 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Ωραιος ο φιλτατος(sic)!
Reply
Old Jul 25, 2015 | 06:57 AM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Έτσι σας θέλω...αντε να ανεβαίνουμε,γιατί αν δεν ανέβουμε πρώτα εμείς πως θα γίνει η ζωή μας πιο όμορφη;
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:58 AM.