Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

Αναζήτηση αγοράς S2k

Thread Tools

Old Aug 28, 2015 | 09:58 PM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by tony_l
Που να δεις και κάτι "ευκαιρίες" που έχω δει εγώ μέσα στην αναζήτηση για s2k, που ούτε 3 χιλιάρικα δεν έπρεπε να πωλούνται... Δυστυχώς ο καθένας ζητάει ο,τι του έρθει. Αυτοκίνητα 13-15 ετών, εισαγωγή από Γερμανία, με 2-3-4 κατόχους στην Ελλάδα, κανένα αποδεικτικό για χμ (το κοντέρ πάντα λέει 90-120 εν τω μεταξύ) και με 4-5 χτυπήματα στο ενεργητικό τους και πωλούνται 13-14-15 χιλιάρικα λες και είναι σπάνια NSX. Αν είναι έτσι, μάλλον να λείπει το βύσσινο..
Φιλε tony_l, η τιμη ενος s2k δεν υπολογιζεται μονο απο την χρονολογια του, απο το αν ειναι εισαγωμενο ή ποσο ηταν το συνολο των ιδιοκτητων του, αλλα απο την συνολικη του κατασταση / εικονα και τα extra που φοραει.

Βλεπω πολλους που μπαινουν στο forum και ψαχνουν να βρουν S2000 σε αριστη κατασταση, με οσα extra περισσοτερα μπορουν και με τιμη απο 8.000 εως 10.000 euro. Εεεεε, αυτα δεν γινονται......μονο εαν βρεις καποιον στην αναγκη. Με ενοχλει γιατι ενα τετοιο αμαξι, κλασικο, με αρκετες ιδιαιτεροτητες και αρετες εχει ξεφτιλιστει τοσο, ωστε να θελει ο ''καθενας'' να το αποκτησει τσαμπα. Αν θες ενα καθαρο αμαξι, θα πληρωσεις οσο πραγματικα αξιζει, οπως το πληρωσε και αυτος που το αγορασε καινουργιο ή ελαφρως μεταχειρισμενο. Με τα παραπανω χρηματα αγοραζεις ενα ματσο αμαξια της σειρας και ΟΧΙ ενα HONDA S2000.

Για τα παραπανω, αναφερομαι σε οσους περιστασιακα μπαινουν και ψαχνουν αμαξι με αυτο το χαζο στυλακι και οχι σ' εσενα προσωπικα.

Καιρος λοιπον να δωσουμε την πραγματικη αξια σε αυτο το μοναδικο αυτοκινητο.

Φιλικα.......Κωστας
Reply
Old Aug 29, 2015 | 12:45 PM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Θα συμφωνήσω μαζι σου Κώστα αλλα δυστυχώς το 90-99% αυτών που υπαρχουν στο car, δεν ανήκουν στην κατηγορία που περιγράφεις. Ειναι παρταλια και για αυτο που ειναι πουλιούνται ακριβά.
Ναι, να το πληρώσω 15κ αλλα να ειναι και κάτι καλό, όχι μοντέλο 99, εισαγωγή το 06, το βαφτίζουμε 06 και ζητάμε 15κ!
Reply
Old Aug 30, 2015 | 06:53 AM
tony_l's Avatar

Συμφωνώ και με σένα Κώστα και με τον "maniatis"... Τους πολλούς κατόχους, τα ψεύτικα (γελοιοδώς όμως) χιλιόμετρα και την χρονολογία τα ανέφερα γιατί είναι ένδειξη της κατάστασης ενός αυτοκινήτου. Έχω δει αυτοκίνητο με 90k km που πρέπει να είχε 200 και μάλιστα εντελώς παραμελημένα και απρόσεκτα χμ και είδα αυτοκίνητο με 130 που φαινόταν όντως να έχει τόσα, μην πω και λιγότερα. Όπως και να έχει όμως, οι τιμές διαμορφώνονται από την προσφορά και τη ζήτηση. Βλέπω αυτοκίνητα που έχουν ξεκινήσει από τα 15, έχουν πέσει στα 11 και είναι ακόμα εκεί και βλέπω αυτοκίνητα που μπαίνουν στα 8-9-10 και φεύγουν σε ένα μήνα... Εξαρτάται πόσο πολύ θέλει να το δώσει κάποιος και μόνο. Αν θέλει να περιμένει ποοοοοτε θα καλυτερεψουν τα πράγματα και ποτε θα βρεθεί ο αγοραστής να τους δώσει τα 12-13-14k για AP1, τότε με 'γεια του με χαρά του.
Εν κατακλείδι, εγώ το παράπονο μου είπα και τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να θιξω κάποιον, ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις.

ΥΓ. Τα extra στο μεταχειρισμένο, δυστυχώς δεν πληρώνονται. Εγώ, προσωπικά, σε κάθε όχημα που πούλησα τα έδωσα όλα ξεχωριστά. Ή τελοσπαντων αυτά που ειχαν κάποια σοβαρή αξία...
Reply
Old Sep 23, 2015 | 02:03 PM
Tyrrel93's Avatar
Registered User

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν πουλιέται CR Lip (γνήσιο ή replica)?

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Δεν μπορώ να ξεκινήσω καινούριο thread οπότε δεν ξέρω που να ρωτήσω!
Reply
Old Sep 23, 2015 | 10:31 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλημέρα,

Πουλιόταν ένα αμάξι (του Θάνου) στο car που το φόραγε. Δεν ξέρω αν πουλιέται ακόμα ίσως να θέλει να το πουλήσει ξεχωριστά
Reply
Old Sep 24, 2015 | 07:57 AM
Tyrrel93's Avatar
Registered User

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί με τον Θανο?
Reply
Old Sep 28, 2015 | 11:52 AM
alexis_s2's Avatar

φτιαχνω εγω φιλε αν θελεις,καρμπον η πολυεστερα η ενα αλλο υλικο καλυτερης ποιοτητας απο πολυεστερα
Reply
Old Sep 29, 2015 | 12:29 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Tyrrel93
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί με τον Θανο?

Ακόμα καλύτερα ο Αλέξανδρος είναι πρώτος σε αυτές τις κατασκευές και το έχει αντιγράψει. Πως δεν το σκεύτηκα. Μη μπλέκεις μίλα κατευθείαν με τον Αλέξανδρο που γράφει παραπάνω
Reply
Old Sep 30, 2015 | 04:32 AM
Tyrrel93's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
φτιαχνω εγω φιλε αν θελεις,καρμπον η πολυεστερα η ενα αλλο υλικο καλυτερης ποιοτητας απο πολυεστερα
Αλέξανδρε έχεις pm
Reply
Old Nov 19, 2015 | 11:42 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7217354/
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:15 AM.