Αναζήτηση αγοράς S2k
episeis i metoph tou fainete asimenia enw to upoloipo amaksi gri pontiki.. meipws paizei allagh xrwmatos ekswterika?
me to paidi mou milisa mou eipe oti einai to gnisio xrwma tou..
ti na pw isws na einai paixnidia tou fakou kai me ksegelaei stis fotos
me to paidi mou milisa mou eipe oti einai to gnisio xrwma tou..
ti na pw isws na einai paixnidia tou fakou kai me ksegelaei stis fotos
Το αμάξι αυτο το είχε πρώτος απο όλους ο Πάνος απο το Κιατο (religion). Μετα πέρασε απο τα χέρια των KSILINOS, Λημναιος που έχει το συνεργείο, ο Σπύρος που το είχε Τούρμπο και είχε κόψει και το σαςι στο σαςμαν για να χωρέσει το σασμάν απο το 350Ζ, μετα το πήρε ο Γιώργος απο τον Πειραιά, μετα το πήρε ο Τάσος Μωραΐτης που έτρεχε στα dragster με το μαύρο και τέλος αυτος που το έχει τώρα. Το αμάξι ειναι μοντέλο 07/2001 και οχι 2003 που λέει. Το original χρωμα ήταν ασημί αλλα το έβαψε όλο εξωτερικά στο moonrock του facelift, αρα σωςτα βλέπεις την διχρωμία στη μετωπη. Το σασί ειναι καθαρό, δεν έχει τίποτα απο χτυπήματα, εκτός απο αυτο που σου είπα για το σασμάν.
Τελος, το δίνει είτε με hard top είτε με κουκούλα, αλλα άμα το πάρεις με hard top, δεν σου δίνει κουκούλα! Ούτε καν το σκελετό με το μοτέρ! Ειναι ένα θέμα αυτο, αλλιώς το παίρνεις με κουκούλα και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Στα λεω όλα αυτά γιατι πήγα να το αγοράσω σήμερα αλλα μόλις ειδα την πινακίδα, κατάλαβα πιο ήταν και άλλαξα γνώμη, γιατι θεώρησα πολλά τα λεφτά για αυτο που ειναι. Μπορεί να ειναι καθαρό, αλλα έχει αλλα μείον για εμένα.
Φιλικα, Λευτέρης.
Τελος, το δίνει είτε με hard top είτε με κουκούλα, αλλα άμα το πάρεις με hard top, δεν σου δίνει κουκούλα! Ούτε καν το σκελετό με το μοτέρ! Ειναι ένα θέμα αυτο, αλλιώς το παίρνεις με κουκούλα και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Στα λεω όλα αυτά γιατι πήγα να το αγοράσω σήμερα αλλα μόλις ειδα την πινακίδα, κατάλαβα πιο ήταν και άλλαξα γνώμη, γιατι θεώρησα πολλά τα λεφτά για αυτο που ειναι. Μπορεί να ειναι καθαρό, αλλα έχει αλλα μείον για εμένα.
Φιλικα, Λευτέρης.
Honda S 2000 '00 - 9.000 EUR - Car.gr
gia auto ti kseroume?
an kai fainete san kainourio kati se anakataskeuh mou murizei giati para einai katharo to moter kai oi tholoi gia amaksi tou 2000
gia auto ti kseroume?
an kai fainete san kainourio kati se anakataskeuh mou murizei giati para einai katharo to moter kai oi tholoi gia amaksi tou 2000
όχι προσωπικά λευτέρη. μου πούλησε ένα ανταλλακτικό και βρέθηκε με έναν φίλο μου για να του το παραδώσει οπότε και είδε το αυτοκίνητό του. χωρίς να το ελέγξει (δεν τον ενδιέφερε για αγορά, άλλος ήταν ο λόγος που συναντήθηκαν), μου είπε ότι φάνηκε πολύ καλοδιατηρημένο. γενικά, όπως έγραψες και αλλού, το τι κυκλοφορεί στην αγορά δεν λέγεται και θέλει πολύ προσοχή στις "ευκαιρίες".