Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Old Feb 21, 2009 | 02:09 PM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Είχα γνωρίσει τον Μάνο σε μια πιο παλιά συναλλαγή μας,σήμερα γνώρισα τον PanoS,ε..το παληκάρι είναι απίστευτο..ήρεμο,χαλαρό,είν αι και αυτός και γ@μώ τα παιδιά..συν ότι με εμπειστεύτηκε στην πώληση,επικίνδυνο πράγμα στις μέρες μας να εμπειστεύεσαι αγνώστους..Thanks PanoS..
Reply
Old Feb 23, 2009 | 10:12 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Λοιπον ειχα ακουσει εδω και καιρο πως τις μεγαλυτερες πουστιες στις κανουν στις εκθεσεις αυτοκινητων,αλλα δεν το πιστευα μεχρι που το εζησα.
Ημουν ομως πολυ τυχερος γιατι τελικα αγορασα το S2000 μου απο ιδιωτη.Ημουν πολυ επιφιλαχτηκος,αλλα το παλικαρι που εκανα την συναλλαγη ηταν απλα κυριος.
Ολα εγιναν οπως τα ειχαμε κανονησει στο πρωτο τηλεφωνο.Απιστευτο,και ομως αληθινο.Το παιδι δεν γραφει τακτικα στο forum αλλα ησος τον ξερετε με το ψευδωνιμο antonys2000.

Συννενοησιμος,σοβαρος ειλικρινης και πολυ εξυπηρετικος.Το αμαξι ηταν οπως μου το περιεγραφε,και αυτο το βλεπω καθε μερα που το οδηγω.Ειναι απλα αψογο και μπραβο στον Αντωνη που το προσεχε και ηταν σε αυτη τη κατασταση,αυτο ειναι καμαρι του.Με βοηθησε και μου συστησε το ΛΟΥ(που δεν ηταν υποχρεωμενος να χρησιμοποιησει τη γνωριμια του και το θαρος που εχει με το ΛΟΥ για να του συστησει ενα ξενο) οπου και θα κανω τα service και μαζι με την ανταλλαγη(χρηματων-αυτοκινητου) μου εκανε δωρο και το service των 22000 χλμ οπως μου ειχε πει στο πρωτο τηλ.
Οπως πρεπει να προστατευομαστε απο τυχον απατεωνες που σε κλεβουν για 200 ευρω εγω απλα συστηνω ανεπιφυλαχτα τον Αντωνη ως ενα απο τους καλυτερους πωλητες.Ενα μπραβο και μακαρι να μην ειμαστε λιγοι αυτοι,που σεβομαστε ο ενας τον αλλο στις συναλλαγες μας.

Οποιο παιδι στο club θελει να επικοινωνησει μαζι του(αν προκειτε για αγορα αυτοκινητου) ας μου στηλει pm για να του δοσω τηλ για επικοινωνια.
Reply
Old Feb 24, 2009 | 02:12 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μπορεις να κανεις edit στο ποστ σου και να το διορθωσεις κιολας.
Reply
Old Feb 25, 2009 | 02:34 AM
devilos83's Avatar
Registered User

From: ATHENS/KALLITHEA

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρήστο ο οποίος και πάλι βοήθησε λες και ήμουν αδερφός του..καθώς πρόσφατα είχα την ατυχία να μου κλέψουν το hard top απ'ο το γκαραζ του αυτοκινητου..προσοχή παιδια..ευχομαι σε αυτόν που το πήρε να το χαρεί ήταν σα καινούργιο και παλι να ειμαστε καλα και να δουλεύουμε και μαλάκες σαν και αυτόν που το καβάτζωσε θα υπάρχουν πάντα.Σημασία έχει να προσέχουμε ο ένας τον άλλο και να βοηθάμε αυτους που μπορεί ανα πάσα στιγμή να πέσουν θύματα μιας παρομοιας κλοπής..το hard top αντικαταστηθηκε αμεσα και ο Σακης ειναι και πάλι κομπλέ χαρη στο Χρήστο...
Reply
Old Feb 25, 2009 | 02:46 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Γιωργάρα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ειλικρινά εύχομαι να μη ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο
Reply
Old Feb 25, 2009 | 02:50 AM
energetic's Avatar
Registered User

Και εγω το ιδιο διοτι εχει παραγινει το κακο!

@devilos83
Φτιαξε λιγο το encoding του browser σου στο auto. Σου διορθωσα το ποστ σου να φαινεται κανονικα.
Reply
Old Feb 25, 2009 | 03:08 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by devilos83,Feb 25 2009, 11:34 AM
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρήστο..
Καλά για τον Χρήστο πρέπει να ανοίξουμε καινούργιο topic
με θέμα καλοί άνθρωποι
Τι να λέμε για το άτομο
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:42 AM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Feb 25 2009, 04:08 AM
Καλά για τον Χρήστο πρέπει να ανοίξουμε καινούργιο topic
με θέμα καλοί άνθρωποι
Τι να λέμε για το άτομο
apla den yparxei aytos o agios anthropos xristaraaaaaaaa eisai theos!!!!!!ena megalo eyxaristo kai apo mena!!!!!!!!!!!!
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:56 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Και απο μενα για τις πολλες φορες που βοηθησε και αυτες που θα βοηθησει κιολας...
Reply
Old Feb 25, 2009 | 05:27 AM
energetic's Avatar
Registered User

ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ή ΔΟΞΑΣΤΕ? OEEEEOOOO!?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:04 PM.