ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Originally Posted by kos.s2000,Jan 15 2010, 03:58 PM
Εγω πηρα την 60αρα j's απο τον nickgreek,η εξατμιση ειναι καινουρια οπως μου ελεγε,σε αριστη κατασταση κ με τιμη super!!!thanks nick!ΑΨΟΓΟΣ!!!Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα οταν ερθω THESS...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρηστο (S2000_FUN), αν και δεν ειναι μελος o Παναγιωτης απο την RS Motors, θελει να σε ευχαριστησει για τη βοηθεια που προσφερες σχετικα με το αυτοκινητο του. Συγκεκριμενα, σε περιμενει κιολας να το κανεις βολτα.
Μάριε ευχαριστώ. Παναγιώτη ηταν χαρά μου να σε γνωρίσω και να μπορέσω να βοηθήσω ώστε να γίνει άψογο το NSX σου
Εδώ να πω ότι ο Παναγιώτης κρατάει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πακέτου που έχω φέρει ποτέ. Οταν μου το παραδώσανε στη δουλεία, οι συνάδελφοί μου νόμιζαν ότι είχα παραγγείλει ντουλάπα
Ανυπομονώ και εγώ για μια βόλτα στα Βίλλια Παναγώτη να θαυμάσω αυτό το αριστούργημα
Εδώ είμαι για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς
Εδώ να πω ότι ο Παναγιώτης κρατάει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πακέτου που έχω φέρει ποτέ. Οταν μου το παραδώσανε στη δουλεία, οι συνάδελφοί μου νόμιζαν ότι είχα παραγγείλει ντουλάπα
Ανυπομονώ και εγώ για μια βόλτα στα Βίλλια Παναγώτη να θαυμάσω αυτό το αριστούργημα
Εδώ είμαι για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 21 2010, 11:17 PM