Πωλουνται βασεις buddy club
Πωλειτε καινουργιο bucket omp trs,με μαξιλαρακι τρεχει κανονικα εχει αριθμο απο fia ως το 2014 μαζι με βασεις για S2000 Buddy Club καινουργιες στο κουτι τους.
Εχει 2 μικρα σκησιματακια απο τις βασεις,κατα την προσπαθεια τοποθετησης,λογω του περιορισμενου χωρου του αυτοκινητου.
Οι περισσοτεροι βορριοι γνωριζουν οτι το πηρα αλλα δεν το εβαλα ποτε!!!
Επισης πωλειτε και μια προεκταση ζωνης για Honda στα 30Ε....SOLD
Τιμη καθισματος 150 ευρω συζητησιμη....SOLD
Τιμη για βασεις 170 ευρω οχι συζητησιμη

Επεισης πωλουνται και μπουλονια μαμα και μακρια σαν τα μαμα οπως επεισης και ενα σετ muteki στο κουτι τους αχρησημοποιητα αρκετα ελαφρια και ενα σετ τακακια EBC Red stuff για πισω ελαχιστα φορεμενα ισα ισα τα ειχα στρωσει και μετα αλλαξα δισκους και τακακια.
New Photos:

Οι τιμες για τα μαμα τα κανονικα και τα μακρια ειναι στα 40 ευρω η 20 αδα και τα muteki στα 60 οσο ακριβως τα πηρα και για τα τακακια στα 60 ευρω.
Εχει 2 μικρα σκησιματακια απο τις βασεις,κατα την προσπαθεια τοποθετησης,λογω του περιορισμενου χωρου του αυτοκινητου.
Οι περισσοτεροι βορριοι γνωριζουν οτι το πηρα αλλα δεν το εβαλα ποτε!!!
Επισης πωλειτε και μια προεκταση ζωνης για Honda στα 30Ε....SOLD
Τιμη καθισματος 150 ευρω συζητησιμη....SOLD
Τιμη για βασεις 170 ευρω οχι συζητησιμη

Επεισης πωλουνται και μπουλονια μαμα και μακρια σαν τα μαμα οπως επεισης και ενα σετ muteki στο κουτι τους αχρησημοποιητα αρκετα ελαφρια και ενα σετ τακακια EBC Red stuff για πισω ελαχιστα φορεμενα ισα ισα τα ειχα στρωσει και μετα αλλαξα δισκους και τακακια.
New Photos:

Οι τιμες για τα μαμα τα κανονικα και τα μακρια ειναι στα 40 ευρω η 20 αδα και τα muteki στα 60 οσο ακριβως τα πηρα και για τα τακακια στα 60 ευρω.
Το bucket αν δεν είχα ήδη, θα στο είχα πάρει χθες...
Το σκισιματάκι που έχει, για όποιον προβληματίζεται είναι πραγματικά αμελητέο και δεν θα φαίνεται καν όταν τοποθετηθεί, στο σημείο που είναι..Και όντως ο Colin το έχει βάλει μόνο δοκιμαστικά για λίγες ώρες στο αμάξι του..
Τα muteki μολις βρεθεί λίγος χρόνος και βάλω τις άσπρες ζάντες, αν δεν έχουν φύγει θα κάνουμε μια δοκιμή να δω αν μου αρέσουν..
Και εδώ άλλο ένα
για τα ωραία πραγματάκια και το κολητάρι μου που τα δίνει..
Το σκισιματάκι που έχει, για όποιον προβληματίζεται είναι πραγματικά αμελητέο και δεν θα φαίνεται καν όταν τοποθετηθεί, στο σημείο που είναι..Και όντως ο Colin το έχει βάλει μόνο δοκιμαστικά για λίγες ώρες στο αμάξι του..
Τα muteki μολις βρεθεί λίγος χρόνος και βάλω τις άσπρες ζάντες, αν δεν έχουν φύγει θα κάνουμε μια δοκιμή να δω αν μου αρέσουν..
Και εδώ άλλο ένα
για τα ωραία πραγματάκια και το κολητάρι μου που τα δίνει..