Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

WTB εξάτμιση μονή 63,5 και πάνω

Thread Tools

Old May 2, 2012 | 08:04 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
ενημερωτικά και μόνο να πώ ότι η διαφορά της εσωτερικής διαμέτρου με της εξωτερικής στην Toda Τιτανίου είναι 3mm. Δηλαδή όταν μιλάμε για 60αρα εννοούμε 57αρα κανονικά. Τα 6,5mm που αναφέρει ο φίλος για την 70αρα της JS μου φαίνονται πάρα πολλά και ειδικά για τιτανίου σωλήνα. Θα περίμενα κάτι κόντα στο 66-67mm.
Δεν είναι η τιτανίου! Η ανοξείδωτη είναι..
Αν θυμάμαι σωστά ήταν 64,5 σε όλο το σωλήνα..
Reply
Old May 2, 2012 | 09:27 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά μούφα J's μετρήσατε. Με βάλτε κωλόπα@#δα και χώθηκα σαν σκουλήκι στην αποθήκη μου εκεί που την έχω καταχωνιάσει με ένα παχύμετρο να μετρήσω τη δικιά μου. 70αρα είναι κανονική. 70.4cm μέτρησα σε ένα σημείο που μπορούσα να φτάσω
Reply
Old May 2, 2012 | 12:35 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά μούφα J's μετρήσατε. Με βάλτε κωλόπα@#δα και χώθηκα σαν σκουλήκι στην αποθήκη μου εκεί που την έχω καταχωνιάσει με ένα παχύμετρο να μετρήσω τη δικιά μου. 70αρα είναι κανονική. 70.4cm μέτρησα σε ένα σημείο που μπορούσα να φτάσω
Ειπα και εγω ...
Αρε Χρησταρα καλα που εισαι και εσυ και βαζεις τα πραγματα στη θεση τους
Reply
Old May 2, 2012 | 12:38 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Χρηστο ειδα οτι κατω απο τον νεροχυτη μου ρε φιλε η σωληνα που ειναι για την αποχετευση ειναι Φ40, μπορεις να το κοιταξεις στο σπιτι σου σε παρακαλω?
Reply
Old May 2, 2012 | 01:25 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Χρηστο ειδα οτι κατω απο τον νεροχυτη μου ρε φιλε η σωληνα που ειναι για την αποχετευση ειναι Φ40, μπορεις να το κοιταξεις στο σπιτι σου σε παρακαλω?
Reply
Old May 2, 2012 | 11:32 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Χρηστάρα νομίζω ότι μέτρησες εξωτερικά το σωλήνα και σου έβγαλε 70,4. Εσωτερικά το βλέπω αδύνατο να είναι 70,4. Αν εσωτερικά ήταν τόσο θα έπρεπε εξωτερικά να είναι πάνω από 71-72mm.
Dicktip και ανοξείδωτη να είναι 5,5mm πάχος σωλήνας είναι πάρα πολύ για εταιρεία σαν την js (Δεν μιλάμε για Παπαδόπουλο ). Δηλαδή η 60αρα της js είναι 54,5 και έχει μικρότερη διάμετρο εσωτερικά από την toda και τις υπόλοιπες aftermarket εξατμίσεις? Δεν νομίζω ότι παίζει αυτό. Για την toda που την ξαναμέτρησα εχθές εξωτερικα με εσωτερικά έχουν 2,8mm διαφορά. Κάπου εκεί πρέπει να παίζει και η JS.

Π.Χ για την 60αρα JS όχι τιτανίου τα διάφορα site που κοίταξα λένε 1,2mm - 1,4mm εξαρτάται από την διάμετρο (60αρα ή 70αρα). http://www.nengun.com/js-racing/c304-sus-60rs

για την 70αρα τιτανίου αναφέρουν
The J's Racing Titanium FX 70RR exhaust system features the highest of quality with lightweight titanium.
S2000 weighs just 4.4kg, between 26 and 30kg lighter than standard
1mm titanium thickness ensures light weight whilst keeping high strength
Reply
Old May 3, 2012 | 04:34 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Χρηστάρα νομίζω ότι μέτρησες εξωτερικά το σωλήνα και σου έβγαλε 70,4. Εσωτερικά το βλέπω αδύνατο να είναι 70,4. Αν εσωτερικά ήταν τόσο θα έπρεπε εξωτερικά να είναι πάνω από 71-72mm.
Dicktip και ανοξείδωτη να είναι 5,5mm πάχος σωλήνας είναι πάρα πολύ για εταιρεία σαν την js (Δεν μιλάμε για Παπαδόπουλο ). Δηλαδή η 60αρα της js είναι 54,5 και έχει μικρότερη διάμετρο εσωτερικά από την toda και τις υπόλοιπες aftermarket εξατμίσεις? Δεν νομίζω ότι παίζει αυτό. Για την toda που την ξαναμέτρησα εχθές εξωτερικα με εσωτερικά έχουν 2,8mm διαφορά. Κάπου εκεί πρέπει να παίζει και η JS.

Π.Χ για την 60αρα JS όχι τιτανίου τα διάφορα site που κοίταξα λένε 1,2mm - 1,4mm εξαρτάται από την διάμετρο (60αρα ή 70αρα). http://www.nengun.com/js-racing/c304-sus-60rs

The J's Racing Titanium FX 70RR exhaust system features the highest of quality with lightweight titanium.
Εξωτερικά μέτρησαμε με παχύμετρο 64.5-65mm όχι εσωτερικά!
Reply
Old May 3, 2012 | 04:43 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Dicktp
Εξωτερικά μέτρησαμε με παχύμετρο 64.5-65mm όχι εσωτερικά!

Οπως καταλαβαινεις λοιπον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μετρησατε Js κανονικη 70 και εξωτερικα να ειναι 64mm. Μαλλον θα ηταν καμια απο αυτες που απλα κολανε το τελικο της Js σε μια Hand made και νομιζες οτι ηταν Js!

Reply
Old May 3, 2012 | 04:51 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Σαράντη όταν λέω χώθηκα στην αποθήκη και κατάφερα και βρήκα ένα σημείο να μετρήσω εννοώ εξωτερικά το σωλήνα και συγκεκριμένα καμιά 10cm πριν το τελικό. Για να τη βγάλω έξω και να μετρήσω εσωτερικά πρέπει να μετακινήσω 3-4 αεροπλανάκια και κάτι άλλα πράγματα
Reply
Old May 3, 2012 | 04:58 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Χρήστο, η Js 70Rs είναι στην ουσία 63.5
την μετρήσαμε -την εξάτμιση- με παχύμετρο.
Εξωτερικος σωλήνας παντού 64mm..
Γιαυτό μαλώνουν όλοι 60 ή 70

Φίλε μου κάποιο λάθος έχετε κάνει. Μπές στα site της JS (θέλει λίγο υπομονή) και θα δείς ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί σωλήνες 1mm - 1,4mm. (http://www.j-sracingusa.com/jsusa/in...SW=2&xSHASHU=4). Το ίδιο και η toda που είναι ίδιας φιλοσοφίας εταιρεία. Ξαναμετρήστε την με προσοχή γιατί πολλές φορές έχω πετύχει ακόμα και 'μηχανικάρες' να διαβάζουν το παχύμετρο τελείως λάθος (εννοείται ότι δεν το αναφέρω προσβλητικά). Πάντως λογικά άμα το δείς αν ήταν η 70αρα με 6mm σωλήνα το βάρος της θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:28 AM.