ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 01:20 AM
Εγω ξερω τον ΜΠΑΜΠΗ τον Τεντα απο το ανεκδοτο. Κανει???
ΣΟΒΑΡΑ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΝΤΑ, Η' ΘΑ Τ'ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ?
Κατι ειχε παρει το ματι παλια για καποιον στην Καβαλας ή Ιερα οδο αμα δεν κανω λαθος που κανει αυτην την πατεντα/μετατροπη (μαλλον Καβαλας) αλλα δεν θυμαμε και καλα! Ας μας δωσει καποιος τα φωτα του!
Και κατι ασχετο... οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις οποτε γραφε με μικρα αν δεν σου κανει και κοπος!
Και κατι ασχετο... οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις οποτε γραφε με μικρα αν δεν σου κανει και κοπος!
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 01:27 AM
Κατι ειχε παρει το ματι παλια για καποιον στην Καβαλας ή Ιερα οδο αμα δεν κανω λαθος που κανει αυτην την πατεντα/μετατροπη (μαλλον Καβαλας) αλλα δεν θυμαμε και καλα! Ας μας δωσει καποιος τα φωτα του!

Παιδιά, αν έχει πάρει κάτι το μάτι σας, πληροφορήστε μας...
Όσο για το PLEXUS-7, αγόρασα το τελευταίο από τον Ταγκαλάκη στην Ιερά Οδό την περασμένη Τρίτη . Θα ξαναφέρει σε κανά μήνα λέει... Αλλά δεν κάνει καμιά φοβερή διαφορά...
Αφού όταν διπλώνε η κουκούλα γδέρνεται από την σκόνη που λειτουργεί σαν γυαλόχαρτο, το σπρέϋ τι να κάνει? Γυαλίζει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια....
Γιατι ρε? Εγω το δοκιμασα εχθες (αφου μου ηρθαν μετα απο 3μηνες απο Αμερικα) και εκανε πολυ καλη δουλεια. Και το ειδα και σε ενα παιδι που το ειχε βαλει στο s του στην συναντηση την Τεταρτη και ηταν χαρτι.Για 11 ευρω μια χαρα ειναι...
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 02:29 AM
Γιατι ρε? Εγω το δοκιμασα εχθες (αφου μου ηρθαν μετα απο 3μηνες απο Αμερικα) και εκανε πολυ καλη δουλεια. Και το ειδα και σε ενα παιδι που το ειχε βαλει στο s του στην συναντηση την Τεταρτη και ηταν χαρτι.Για 11 ευρω μια χαρα ειναι...
Ισως,επειδη τον χειμωνα εχω hard-top και πριν το φορεσω ειχα πλυνει την κουκουλα και μαλλον δεν ειχε στεγνωσει πολυ καλα πριν την διπλωσω και στεγνωσε διπλωμενη.
Ισως αυτο φταιει που μου αφησε την θαμπαδα (στην εσωτερικη μερια).
Το ετριψα αρκετα (μου βγηκαν τα δαχτυλα!) με βρεγμενη πετσετα και ξεθαμπωσε αρκετα, αλλα οχι σε ολα τα σημεια.
Υπαρχει και η οριζοντια ψιλοτσακιση απο το διπλωμα, αστα...
Ισως επειδη εχω καλομαθει τον χειμωνα με το hard-top, και τωρα μου κακοφαινεται..
Εμενα μου ειπαν αλλιως...
Λοιπον απλωνεις με ενα πανακι την αλυφη μεχρι να φυγει το ασπρο "αυτο" το πολυ που βγαζει το σπρευ. Το αφηνεις λιγο και μετα περνεις καινουργιο πανακι καθαρο και το ξανασκουπιζεις. Το κανεις μετα και απο την μεσα πλευρα του πλαστικου και εισαι κομπλε! Εγω παντως ετσι το εκανα και ειναι μπουνια!!!
Λοιπον απλωνεις με ενα πανακι την αλυφη μεχρι να φυγει το ασπρο "αυτο" το πολυ που βγαζει το σπρευ. Το αφηνεις λιγο και μετα περνεις καινουργιο πανακι καθαρο και το ξανασκουπιζεις. Το κανεις μετα και απο την μεσα πλευρα του πλαστικου και εισαι κομπλε! Εγω παντως ετσι το εκανα και ειναι μπουνια!!!
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 02:52 AM
Εμενα μου ειπαν αλλιως...
Θα το δοκιμασω οπως μου λες και θα δουμε τι γινεται....
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 03:19 AM
Μεσα εξω να το κανεις για να εισαι κομπλε... Μηπως θες να βγαλω και video καθως το καθαριζω σημερα το απογευμα για να το ποσταρω αυριο να δεις ακριβως πως το κανω???

Εγω απλα εριξα με το σπρεϋ πανω στην ζελατινα και μετα απο 1 λεπτο το σκουπισα με 1 πανι.. Δεν το απλωσα με πανακι, οπως λες εσυ...