ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by harri-S-,Mar 26 2009, 06:49 PM
αληθεια λες τωρα???

an einai kenourgia i koukoula sou eina poli kalo.
an einai 3e8orismeni malon 8a xriastius prota to 303 Aerospace Fabric Cleaner k meta to Protectant
Originally Posted by Dimis_414,Mar 26 2009, 01:34 AM
Τον πόνο μου και εγω ευθύς να γραψω αρχινώ. Στο σπίτι η πολυαγαπημένη μου θεια μαζευει κατι ευγενέστατα 4τράποδα που τα ονομάζουμε γατες!! Όχι μόνο τα ταιζει αλλά όλο το βράδυ δεν έχουν που καλυτερο να κοιμηθούν από την κουκούλα του S. Θα πειτε μαυρη είναι, μαλακή είναι, σε ψηλό μέρος είναι, εσύ ρε μάγκα που θα κοιμόσουν στις πλάκες??
Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο πρόβλημα.
1ο σκοτώνεις τη θεια. (μπααα χοντρό)
2ο σκοτώνεις τις γάτες (μπαα κανιβαλίστικο)
3ο αγοράζεις σκύλο και γίνονται όλα λίμπα (μπααα χλωμό και αυτό)
4ο λανσάρεις το νεό γατοαπωθητή από τη telemarketing. Παίρνεις ένα κομμάτι φελιζόλ το τρυπάς σε όλη την επιφάνεια του με ξυλαράκια από σουβλάκια (ναι ναι) και δεν ξαναπατα γατος στην οροφή.
Βέβαια κάθε λύση έχει και τα μειονεκτήματά της
1-. Το αμάξι με το φελιζόλ είναι σαν του Ταμτάκου στην ταινία "Ταματακο προχώρα ξεβρόμισε τη χώρα"
2-. Το κ&λ@ φελιζόλ δεν μπορεί να στερεωθεί ώστε να μην το παίρνει ο αέρας.
Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο πρόβλημα.
1ο σκοτώνεις τη θεια. (μπααα χοντρό)
2ο σκοτώνεις τις γάτες (μπαα κανιβαλίστικο)
3ο αγοράζεις σκύλο και γίνονται όλα λίμπα (μπααα χλωμό και αυτό)
4ο λανσάρεις το νεό γατοαπωθητή από τη telemarketing. Παίρνεις ένα κομμάτι φελιζόλ το τρυπάς σε όλη την επιφάνεια του με ξυλαράκια από σουβλάκια (ναι ναι) και δεν ξαναπατα γατος στην οροφή.
Βέβαια κάθε λύση έχει και τα μειονεκτήματά της
1-. Το αμάξι με το φελιζόλ είναι σαν του Ταμτάκου στην ταινία "Ταματακο προχώρα ξεβρόμισε τη χώρα"
2-. Το κ&λ@ φελιζόλ δεν μπορεί να στερεωθεί ώστε να μην το παίρνει ο αέρας.
Όλο και πιο συχνά βλέπω S που τους λείπει η τάπα (ανάλογα το μοντέλο στρογγυλή ή τετράγωνη) στον πίσω προφυλακτήρα. Δεν ξέρω αν κάποιοι τις κλέβουν ή απλά χάνονται, αλλά και εμένα ως δια μαγείας εξαφανίστηκε μια μέρα.
Ξενέρωσα γιατι και να βρω καινούργια πρέπει να βαφτεί στο ίδιο χρώμα του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να υπάρχει διαφορά. (get used to it...)
Ερώτηση: Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε τέτοιες τάπες και που?
Ξενέρωσα γιατι και να βρω καινούργια πρέπει να βαφτεί στο ίδιο χρώμα του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να υπάρχει διαφορά. (get used to it...)
Ερώτηση: Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε τέτοιες τάπες και που?
Βγαινουν ετοιμες DIMI. Δεν χρειαζοντε βαψιμο. κανει 8 ευρω περιπου και την παιρνεις απο ΣΑΡΑΚΑΚΗ. Οταν πας, παρε 2-3 να εχεις γιατι ειναι λιγα τα λεφτα, δεν αξιζει να τρεχεις αν στην ξαναπαρουν. Ακου και μενα που εχω παρει 5-6...
Ίσως να μην έχει stock λόγω σπανιότητας χρώματος..
Κι εγώ, όταν είχα πάει και του είπα για suzuka, γελούσαν..
Μου είπαν να μου δώσουν silverstone και να τη βάψω..
Αλλιώς έπρεπε να παραγγείλω και να περιμένω 2-3 βδομάδες..
Τελικά, περίμενα και πήρα έτοιμη
Ίσως κάτι τέτοιο να συνέβη και με το Dimi αν ρώτησε..
Κι εγώ, όταν είχα πάει και του είπα για suzuka, γελούσαν..
Μου είπαν να μου δώσουν silverstone και να τη βάψω..
Αλλιώς έπρεπε να παραγγείλω και να περιμένω 2-3 βδομάδες..
Τελικά, περίμενα και πήρα έτοιμη
Ίσως κάτι τέτοιο να συνέβη και με το Dimi αν ρώτησε..
Originally Posted by eddiex,Apr 7 2009, 05:34 AM
Βγαινουν ετοιμες DIMI. Δεν χρειαζοντε βαψιμο. κανει 8 ευρω περιπου και την παιρνεις απο ΣΑΡΑΚΑΚΗ. Οταν πας, παρε 2-3 να εχεις γιατι ειναι λιγα τα λεφτα, δεν αξιζει να τρεχεις αν στην ξαναπαρουν. Ακου και μενα που εχω παρει 5-6...