Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Thread Tools

Old Apr 9, 2008 | 02:47 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Ωχ,πως εγινε αυτο?Κουφαθηκα!
Old Apr 10, 2008 | 06:19 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by Stradale,Apr 3 2008, 04:14 AM
Περισσότερες πληροφορίες για το μέρος?

Υ.Γ. Βαλέριε ίσως είναι λίγο μακρυά το ψυχικό,μην πας εκεί...
είναι όπως ανεβαίνεις την κατεχάκη από Μεσογείων στην ΒΡ δεξια στο δευτερο φανάρι ακριβώς η γωνία...

Να συμπληρώσω 'οτι χρησιμοποιεί προϊόντα autoglym μονο
Old Apr 14, 2008 | 10:58 AM
Colin mc rae's Avatar

Δεν ξερω αν εκανα καλα που κανω εδω post αλλα ηταν το πλησιεστερο νομιζω για το προβλημα μου.Σημερα μου εκλεψαν το τσαντακι μου και μεσα δυστηχως ειχα τα κλειδια απο to S.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω τωρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το εχω σε κλειστο γκαραζ αλλα παρ'ολα αυτα δεν παυει να εχει ενας ξενος τα κλειδια του αυτοκινητου μου.Το αμαξι ειχε τον μαμα συναγερμο (ας τον κανει ο θεος δλδ).Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να εξασφαλισω οτι καποια μερα δεν θα μου το παρει και θα φυγει σαν κυριος?Να παω στον σαρακακη μηπως και μου αλλαξουν το Immobilizer στο δευτερο κλειδι μου και αχρηστευτει ουσιαστικα αυτο που εχει αυτος?Αλλα και το τηλεχειρηστηριο του συναγερμου νομιζω και εκεινο πρεπει να αχρηστευτει γιατι τωρα εχω ενα εγω και ενα εκεινος... Πειτε καποιος αν εχει καμια παρομια εμπειρια.Τhanks...
Old Apr 14, 2008 | 12:31 PM
valerios's Avatar
Registered User

Οτι και αν σου που τα υπολοιπα παιδια εσυ αυριο παρε τον ασφαλιστη σου και κανε την ασφαλεια σου για κλοπη/βανδαλισμους κτλ αν το ατομο που σε εκλεψε το εκανε για το αμαξι ποτε δεν ξερεις τι ειναι ικανος να κανει... αν εισαι πολυ ανγχωμενος αγορασε ισως και κανα αντικλεπτικο μηχανισμο που μπαινει στο τιμονι η στα πενταλ (καταλαβες τι λεω... τις σιδηροκατασκευες που "κλειδωνουν" το τιμονι η τα πενταλ) αν σου τυχει να αναγκαστεις να αφησεις το αμαξι κιολας για 2-3 μερες στο ιδιο σημειο και δεν εχεις κανει καποια ενεργεια απο τις παραπανω βγαλε και τον ενα πολο της μπαταριας ωστε να μην παιρνει μπροστα το αμαξι... οτι μπορουσα να σκεφτω στο ειπα φιλε...
Old Apr 15, 2008 | 03:17 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Μια καλη κίνησ που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ενα σετ αφαλούς με καινούρια κλειδιά και να ξαναπρογραμματίσεις το immobilizer! είναι ο μόνος απόλυτα σίγουρος τρόπος, αλλά κοστίζει γύρω στα 500-600Ε δυστυχώς...
Old Apr 17, 2008 | 10:26 AM
Colin mc rae's Avatar

Τελικα την λυση την βρηκα προς το παρον πηγα και αλλαξα κωδικο στο Immobilizer.Αλλα...Μηπως γνωριζει κανεις η μηπως εχει κλειδι που να γραφει S 2000 επανω?Τετοιο κλειδι ηταν αυτο που εχασα και δεν μπορω να βρω πουθενα στο internet παρα μονο σκετα χωρις να εχουν ουτε καν το σημα της honda.Χρειαζομαι ενα απλα για να το χαραξω και να το προγραματισω για να εχω και ενα ρεζερβα.To αυτοκινητο οπως προανεφερα ειναι 2004 μοντελο και απ'οτι γνωριζω εχει διαφορετικο κλειδι απο τα προηγουμενα μοντελα των S 2000 το οποιο χαραζετε με κοπη απο ακτινα lazer.
Old Apr 18, 2008 | 05:50 AM
dino_s's Avatar
Registered User

skeftome na bgalw ta simatakia ths honda . sto port bagaz k sthn mourh ,einai kolimena h exun klipsaki (diladi einai me trupa pano sthn lamarina k sto plastiko antistxixa!
Old Apr 18, 2008 | 07:58 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Colin mc rae,Apr 17 2008, 08:26 PM
Τελικα την λυση την βρηκα προς το παρον πηγα και αλλαξα κωδικο στο Immobilizer.Αλλα...Μηπως γνωριζει κανεις η μηπως εχει κλειδι που να γραφει S 2000 επανω?Τετοιο κλειδι ηταν αυτο που εχασα και δεν μπορω να βρω πουθενα στο internet παρα μονο σκετα χωρις να εχουν ουτε καν το σημα της honda.Χρειαζομαι ενα απλα για να το χαραξω και να το προγραματισω για να εχω και ενα ρεζερβα.To αυτοκινητο οπως προανεφερα ειναι 2004 μοντελο και απ'οτι γνωριζω εχει διαφορετικο κλειδι απο τα προηγουμενα μοντελα των S 2000 το οποιο χαραζετε με κοπη απο ακτινα lazer.
http://www.aj-racing.com/catalog/pro...?productid=297
Τι λες?
Old Apr 18, 2008 | 10:04 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by dino_s,Apr 18 2008, 05:50 AM
skeftome na bgalw ta simatakia ths honda . sto port bagaz k sthn mourh ,einai kolimena h exun klipsaki (diladi einai me trupa pano sthn lamarina k sto plastiko antistxixa!
Mην το κάνεις και εσύ....
Old Apr 18, 2008 | 11:05 AM
dino_s's Avatar
Registered User

giati re ?afou grafei sta ftera honda....

All times are GMT -8. The time now is 02:16 AM.