ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by package,Oct 13 2008, 03:16 PM
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Στο κάνει όταν βάζεις ταχύτητα σταματημένος? Το νιώθεις στο πεντάλ του φρένου?
Έλα μου όμως που τώρα νομίζω ότι το αισθάνομαι περισσότερο απο ότι εχθές. Οχι όταν είμαι σταματημένος και βάζω ταχύτητα δεν αισθάνομαι κάτι, όταν πάω να ξεκινήσω είναι που το νιώθω απο κάτω. Και όταν πάω να σταματήσω. Στο φρένο επίσης δεν αισθάνομαι κάτι. Σαν κάτι να έχει χαλαρώσει, να έχει ξεβιδώσει,να χτυπάει κάπου.
Κάτι τέτοιο μυρίζομαι και εγώ.Στην Honda στην Μεσογείων που πήγα μου το ξέσφιξαν λίγο για να δουν αν όλες οι βίδες απο κάτω μπορούν να λυθούν. Αυτο το έκαναν μου είπαν γιατί τα αμάξια εισαγωγής πολλές φορές λόγω του άλατος που χρησιμοποιούν στους δρόμους τους έρχονται και κολλάνε μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην λύνονται. Παίζει λοιπόν τα μαστόρια να μην είχανε φάει το φαγητό τους όλο...
Θα συμφωνήσω με τον package - πήγαινε να στο σηκώσουν και να σφίξουν όλες τις βίδες από κάτω.
Μήπως έχεις κάνει πρόσφατα ευθυγράμμιση;
Aν υπάρχει λίγο σκουριά στους συνδέσμους (αν είναι από Γερμανία έχεις πολλές πιθανότητες) μπορεί να στο ξελασκάρισαν αρκετά για να το φέρουν και να παίζει λίγο.
Μήπως έχεις κάνει πρόσφατα ευθυγράμμιση;
Aν υπάρχει λίγο σκουριά στους συνδέσμους (αν είναι από Γερμανία έχεις πολλές πιθανότητες) μπορεί να στο ξελασκάρισαν αρκετά για να το φέρουν και να παίζει λίγο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by s2k_cy,Oct 14 2008, 07:58 AM
Drifteropoulos λυπάμαι με τον μακάκα που έμπλεξες.... αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Ευτυχώς που δεν του πήρες να σου εφαρμόσει κανα bodykit. Το link είναι για γερά νεύρα.
http://my350z.com/forum/lounge-off-topic/3...50z-ruined.html
http://my350z.com/forum/lounge-off-topic/3...50z-ruined.html
Originally Posted by Sportster,Oct 13 2008, 02:46 AM
ρωτησα και το λε μαν και μου ειπαν τιμουλα 600Ε!!! μου πεσαν τα αυτια!!! μαλλον μου φαινεται να την κανω μονος μου την δουλεια...
Aκουσε κανεις νεες τιμες Σαρακακη για κουκουλα με τζαμι?
Υπαρχουν, λενε, κουκουλες με τζαμι για ΑΡ1 (00-02)που κουμπωνουν χωρις να χρειαζεται μετατροπη ο σκελετος. Αληθευει boya? Μαριε μηπως ξερεις κατι γι'αυτο?
Υπαρχουν, λενε, κουκουλες με τζαμι για ΑΡ1 (00-02)που κουμπωνουν χωρις να χρειαζεται μετατροπη ο σκελετος. Αληθευει boya? Μαριε μηπως ξερεις κατι γι'αυτο?
Originally Posted by LOCAL S,Oct 15 2008, 09:02 AM
Aκουσε κανεις νεες τιμες Σαρακακη για κουκουλα με τζαμι?