ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Originally Posted by dino_s,Oct 21 2008, 09:44 PM
paidia ekana mlkia eplina thn kukula me dinath piesh k twra exei kanei mavres grames pantou!lete na ginete tpt ?h na thn alaksw me thn asfalia?
Παντως δεν τρεχει τιποτα μια φορα μου την εκαναν ετσι σε πλυντηριο αυτοκινητων και μετα εστρωσε με την μια!
Ήθελα να πω ότι εμένα έχει χ@σει ένα πουλί την κουκούλα μου. Το σκούπισα αλλά μετά από λίγο το ξανάκανε (το πουλί).
Τελικά έχουμε γίνει ζούγκλα. Πρέπει να κυκλοφορείς με αεροβόλο στο αυτοκίνητο.
Τελικά έχουμε γίνει ζούγκλα. Πρέπει να κυκλοφορείς με αεροβόλο στο αυτοκίνητο.
Γνωριζει κανεις πως θα μειωθουν οι τριγμοι απο το hardtop?????
Kαθε φορα που πεφτω σε λακουβα η στρεβλωνει το αμαξωμα ακουγονται σπαστικοι θορυβοι που ειναι πιο εντονοι τωρα με την αναρτηση....Ener εχεις καμμια ιδεα? Eχω δοκιμασει σπρει σιλικονης σπρει λευκου λιθιου τιποτα ρα πο@στη μου και εχω εκνευριστει....
Kαθε φορα που πεφτω σε λακουβα η στρεβλωνει το αμαξωμα ακουγονται σπαστικοι θορυβοι που ειναι πιο εντονοι τωρα με την αναρτηση....Ener εχεις καμμια ιδεα? Eχω δοκιμασει σπρει σιλικονης σπρει λευκου λιθιου τιποτα ρα πο@στη μου και εχω εκνευριστει....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by RELIGION,Nov 7 2008, 04:16 PM
Γνωριζει κανεις πως θα μειωθουν οι τριγμοι απο το hardtop?????
Οταν το ειχα, δεν αντιμετωπιζα τοσο μεγαλο προβλημα. Στην αρχη ειχα κατι ηχητικα εφε
αλλα βρηκα τη λυση. Καθε φορα πριν το βαλω πανω στο αυτοκινητο καθαριζα με νερο και σαπουνι (λα κρεμ κατα προτιμηση
) ολα τα σημεια του αυτοκινητου οπου εχουν επαφη με το hardtop. Οποτε, ολα τα λαστιχα στο αμαξωμα αλλα και στο hardtop τα καθαριζα καλα και τα αφηνα να στεγνωσουν. Στη συνεχεια εβαζα σιλικονη παντου και απλα κουμπωνα ταυτοχρονα πρωτα τα δυο πισω σημεια του hardtop και μετα ταυτοχρονα τα μπροστινα. Ολα αυτα και με σκληρο setup στην αναρτηση, αλλα σε λακουβες κτλ. δεν ειχα αυτο το προβλημα.Αν τα εχεις κανει τα παραπανω και εχεις ακομα προβλημα, μηπως πια εχουν φθορα τα λαστιχα στο αυτοκινητο και στο hardtop?