Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Thread Tools

Old Jan 6, 2009 | 09:59 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Χρήστο είναι CR jdm όμως..
Το cr κανονικά έχει ίδιο με του 2003 και μετά..με το δερματάκι..μόνο που έχει κίτρινες και κόκκινες ραφές ανάλογα...

Old Jan 6, 2009 | 02:34 PM
Colin mc rae's Avatar

Και ομως οσο γελοίο και αν ακουγετε το επαθα και εγω αυτο με τον διακοπτη.Ημουν ετοιμος να το παω στην honda να μου το φτιαξουν....Καλα που βρεθηκε ενας εξυπνος φιλος μου,μου το πατησε και ξαφνικα δια μαγειας εφτιαξε το παραθυρο!Μονο που εγω την πατησα μεσα στο καταχειμονο με σχεδον ο βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια + οτι παγωσε η κοπελια μου για περιπου 10-15 χλμ μεχρι να παω και να το παρατησω σπιτι εξαλος απο θυμο μετα απο τρελη γκρινια βγαζοντας και την hondara μας προβληματικη!!!!Τι μου θυμησατε τωρα
Old Jan 9, 2009 | 03:46 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Για δειτε αυτο σχετικα με την περιποιηση του αυτοκιντου σας.

https://www.s2ki.com/home/2009/01/09/best-w...o-wash-your-car
Old Jan 12, 2009 | 12:36 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Boya μου (όπως λέει και μια ''τοπική'' ψυχή ) χρειάζομαι την συμβουλή σας.
Μετά τα 150χλμ/ω-160χλμ/ω έχω έντονο θόρυβο από τον αέρα στην κουκούλα.

Ξέρω από το search ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πάμε για strikers απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποια παιδιά το αντιμετώπισαν με κάποιο άλλο τρόπο πχ αυτή την σιλικόνη που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται ή κάποια άλλη πατέντα τελοσπαντων. Θέλω να αποφύγω προς το παρόν τα συνεργεία για αυτό ένα DIY θα μου ήταν χρήσιμο.

Επίσης όσοι έχετε Mugen Hardtop έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα του στυλ σφυρίγματος μέσα στην καμπίνα από τον αέρα η άλλα τέτοια φαινόμενα θορύβου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. Απαντήσεις του τύπου μην πας πάνω από 150χλμ/ω με κλειστή κουκούλα δεν θα γίνουν αποδεκτές . Ευχαριστώ
Old Jan 12, 2009 | 12:46 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις να μην πας πάνω απο 150χλμ/ω με κλειστή την κουκούλα, σε περίπτωση που δεν το είχες σκεφτεί

Υ.Σ: Το μόνο πράγμα που μπορώ να βοηθήσω είναι με την επωνυμία της σιλικόνης που αναφέρεις. Sinetsu η κυρία.
Old Jan 12, 2009 | 12:47 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σχετικα με το Mugen Hardtop, δεν παρουσιαζει κανενα τριγμο. Βεβαια εχω ακουσει περιπτωσεις που υπαρχουν τριγμοι αλλα πιστευω οτι εχει να κανει με την περιποιηση και εφαρμογη του HT.
Old Jan 12, 2009 | 12:57 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

[QUOTE]Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις να μην πας πάνω απο 150χλμ/ω με κλειστή την κουκούλα, σε περίπτωση που δεν το είχες σκεφτεί
Old Jan 12, 2009 | 12:59 AM
s2k_cy's Avatar

Originally Posted by S2johnyK' date='Jan 12 2009, 01:36 AM
Boya μου (όπως λέει και μια ''τοπική'' ψυχή ) χρειάζομαι την συμβουλή σας.
Μετά τα 150χλμ/ω-160χλμ/ω έχω έντονο θόρυβο από τον αέρα στην κουκούλα.

Ξέρω από το search ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πάμε για strikers απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποια παιδιά το αντιμετώπισαν με κάποιο άλλο τρόπο πχ αυτή την σιλικόνη που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται ή κάποια άλλη πατέντα τελοσπαντων. Θέλω να αποφύγω προς το παρόν τα συνεργεία για αυτό ένα DIY θα μου ήταν χρήσιμο.

Επίσης όσοι έχετε Mugen Hardtop έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα του στυλ σφυρίγματος μέσα στην καμπίνα από τον αέρα η άλλα τέτοια φαινόμενα θορύβου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. Απαντήσεις του τύπου μην πας πάνω από 150χλμ/ω με κλειστή κουκούλα δεν θα γίνουν αποδεκτές . Ευχαριστώ
Η σιλικόνη λέγεται shinetsu.

Οσο αφορά για το σφύριγμα που ακούγετε μπροστά απο το mugen hardtop, έχει να κάνει με το τρόπο που κάθετε το hard top πάνω στο λάστιχο του ανεμοθώρακα. Το Hardtop πρέπει να φαίνεται με το μάτι ότι κάθετε λίγο πιο κάτω, να κάνει ένα μικρό σκαλάκι 1mm περίπου. Αν εφάπτεται τελείως τότε σε μεγάλες ταχύτητες θα έχεις σφύριγμα.

Πως το κατεβάζεις??? Μέσα στο μηχανίσμο των latces του Hard top έχει 3 λαμάκια περιπου 1mm το καθε ενά και καθορίζουν το πόσο χαμηλα θα κουμπωσει το hardtop. Αν αφερέσεις τα 2 απο κάθε πλευρά θα κάτσει πιο χαμηλά και θα είσαι οκ.

Νομίζω υπάρχει και τρόπος να το ρυθμίσεις απο τις βάσεις πίσω, να το τραβήξεις πιο χαμηλά αλλά δεν ξέρω πως. Εγω οταν είχα πρόβλημα επέλεξα το τρόπο νουμερο 1.

Old Jan 12, 2009 | 01:02 AM
s2k_cy's Avatar

Επείδή τώρα είδα οτι έχεις πρόβλημα με το soft top οχι με το hard top, το μόνο που μπορεις να κάνεις ανέξοδα είναι να μεταφέρεις το δεξι striker αριστερά και αντιστροφως ανάλογα το αριστερό.
Old Jan 12, 2009 | 01:03 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by s2k_cy' date='Jan 12 2009, 11:59 AM
Η σιλικόνη λέγεται shinetsu.

Οσο αφορά για το σφύριγμα που ακούγετε μπροστά απο το mugen hardtop, έχει να κάνει με το τρόπο που κάθετε το hard top πάνω στο λάστιχο του ανεμοθώρακα. Το Hardtop πρέπει να φαίνεται με το μάτι ότι κάθετε λίγο πιο κάτω, να κάνει ένα μικρό σκαλάκι 1mm περίπου. Αν εφάπτεται τελείως τότε σε μεγάλες ταχύτητες θα έχεις σφύριγμα.

Πως το κατεβάζεις??? Μέσα στο μηχανίσμο των latces του Hard top έχει 3 λαμάκια περιπου 1mm το καθε ενά και καθορίζουν το πόσο χαμηλα θα κουμπωσει το hardtop. Αν αφερέσεις τα 2 απο κάθε πλευρά θα κάτσει πιο χαμηλά και θα είσαι οκ.

Νομίζω υπάρχει και τρόπος να το ρυθμίσεις απο τις βάσεις πίσω, να το τραβήξεις πιο χαμηλά αλλά δεν ξέρω πως. Εγω οταν είχα πρόβλημα επέλεξα το τρόπο νουμερο 1.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.
Τωρα για την κουκουλα τιποτα...?

All times are GMT -8. The time now is 12:56 AM.