Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου

Thread Tools

Old Dec 5, 2009 | 12:12 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Update....

Έφτιαξε γνωστός μου το αυτοκίνητό του (EVO) στα παιδιά και το έκανε λευκό.

Για να είμαι ειλικρινής ήμουν πολύ αρνητικός και επιφυλακτικός για το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν όμως το είδα άλλαξε ΕΝΤΕΛΩΣ γνώμη.

Η δουλειά που κάνουν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Μιλάμε έφαγα όλο το αμάξι για να βρώ έστω ένα ψεγάδι αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

Στα συν, οτι τα παιδιά του έδωσαν τρία χρόνια εγγύηση για τις ζελατίνες αλλά και για οτιδήποτε έχει πάθει το χρώμα του αυτοκινήτου μετά την αφαίρεση των ζελατίνων.
Κοινώς εγγυώνται οτι το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ όταν και εφόσον αποφασίσεις να αφαιρέσεις τις ζελατίνες.

Το μόνο που του είπαν πριν το φτιάξουν είναι οτι για να βγει τέλειο το αποτέλεσμα δεν πρέπει να έχει καμία ζημιά το αυτοκίνητο.

Για να καταλάβετε τι εννοώ....

Είχε κάποια βαθουλωματάκια στο καπώ από πετραδάκια και του είπαν οτι για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έπρεπε να στοκαριστούν και μετά να μπει η ζελατίνα, πράγμα που δεν τον πείραξε γιατί έτσι και αλλιώς ήθελε να βάψει το καπώ, πράγμα που θα κάνει όταν αφαιρέσει τις ζελατίνες.

Όσο για το κόστος, δεν μπορώ να το αναφέρω γιατί έκαναν ειδική συμφωνία για κάποιους λόγους.

Από όσο ξέρω πάντως το κόστος για ένα όχημα σαν το EVO κυμαίνεται περίπου στα 1500€.

Προσωπικά το σκέφτομαι πλέον σοβαρά όταν με το καλό αποφασίσω να ανανεώσω το S, μιας που είχα κατά νου την αλλαγή χρώματος.

Έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς όσο αφορά το θέμα της υποστήριξης μετά την τοποθέτηση σε πιθανές ζημιές και πιο συγκεκριμένα το κόστος σε τέτοιες περιπτώσεις (γιατί δεν παίρνει μπάλωμα αλλά αλλάζει ολόκληρο κομμάτι π.χ φτερό ή πόρτα) και το αν και κατά πόσο πρέπει να πηγαίνει κάθε φορά το αυτοκίνητο στην Ζάκυνθο.
Όταν μάθω και για αυτές τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω.

Αυτά για την ώρα
Reply
Old Sep 6, 2010 | 10:57 AM
nick27's Avatar
Registered User

Μημπως ξερει κανενας που μπορω να ντυσω το καπο στο χρωμα του αυτοκινητου?Ειναι carbon και δεν θελω να το βαψω,ειναι κριμα!Πηγα στο Gramiko αλλα δεν ειχε αυτοκολητο στο χρωμα του αυτοκινητου.
Reply
Old Sep 6, 2010 | 11:32 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καποια στιγμη το σκεφτηκα κι εγω να το κανω αλλα δεν ασχοληθηκα. Παντως αν το βαρεθεις το καπο και θες να το δωσεις με ενδιαφερει να το παρω για να το βαψω.
Reply
Old Sep 6, 2010 | 12:44 PM
nick27's Avatar
Registered User

Καλα ρε Μαριε αφου το ιδιο εχεις....Γιατι δεν βαφεις το δικο σου????2 καπο JS θα εχεις????
Reply
Old Sep 6, 2010 | 01:26 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ναι θελω να εχω δυο. Ενα σε carbon και ενα στο χρωμα του αυτοκινητου.
Reply
Old Sep 8, 2010 | 09:10 AM
pattakos's Avatar
Registered User

From: Rethymno,Crete

φίλος έφτιαξε στο gramiko ένα range rover supercharded μαύρο ματ χρώμα και έγινε τέλειο, το παραμικρό λάθος, τρομερό χρώμα.3 χρόνια εγγύηση του έδωσαν κ σ'αυτόν, περίπου 2.500€ του πήγε η δουδειά αν δεν κάνω λάθος.
Το απίστευτο είναι οτι το αυτοκίνητο το ξεκίνησαν το πρωί κ το βράδυ μπήκε στο καράβι κ κατέβηκε, σε μια μέρα.
Reply
Old Sep 8, 2010 | 09:43 AM
orienta's Avatar
Registered User

Οταν αλλαξουμε το χρωμα δεν πρεπει να το δηλωσουμε? Αλλαγη χρωματοs? 1200 μου ειπανε εμενα!!!!και οταν ανοιγουν πορτεs και ολα τα αλλα θα ειναι γαματα......παντοs ολικη βαφη 1500 παει.....
Reply
Old Sep 8, 2010 | 09:53 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

1500€? Με μηχανοστασιο θες να μου πεις, ξηλωμα ολο το αμαξι κτλ? Χλωμο λιγακι... Αν η τιμη ειναι για εξω μονο, ΟΚ!
Reply
Old Sep 8, 2010 | 01:55 PM
pattakos's Avatar
Registered User

Το θέμα είναι ότι με το gramiko δεν χαλάς το αυτοκίνητο όποτε θέλεις το επαναφέρεις στο αρχικό του χρώμα,άρα είναι σαν να έχεις δύο αυτοκίνητα. Στην περίπτωση του ολικού βαψίματος κανείς δεν πιστεύω ότι μπορεί να σου κάνει "τέλεια" δουλειά είτε στο βάψιμο είτε στο μοντάρισμα ξεμοντάρισμα.
Reply
Old Sep 8, 2010 | 02:02 PM
pattakos's Avatar
Registered User

Για αλλαγή χρώματος εννοώ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:20 AM.