Αλλαξα το... πεντακαθαρο φιλτρο καμπινας
To αλλαξα κ γω το φιλτρο καμπινας πριν μια εβδομαδα...τοσο χαλια ηταν κ μενα...δεν ξερω αν ειχε σχεση με αυτο αλλα το κιτρινο λαμπακι της ανακυκλωσης του αερα δεν λειτουργουσε μεχρι που το αλλαξα το φιλτρο...μου κοστισε 50 ευρω η αλλαγη στην speed factory
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by loxias35,Apr 13 2010, 10:20 PM
To αλλαξα κ γω το φιλτρο καμπινας πριν μια εβδομαδα...τοσο χαλια ηταν κ μενα...δεν ξερω αν ειχε σχεση με αυτο αλλα το κιτρινο λαμπακι της ανακυκλωσης του αερα δεν λειτουργουσε μεχρι που το αλλαξα το φιλτρο...μου κοστισε 50 ευρω η αλλαγη στην speed factory
Registered User
Εγω προλαβα την αλλαγη πλευσης του Χρηστου και μου κοστισε 35 Euro (της Honda) απο Hardtopguy. Νομιζω οτι τα παιδια απο Θεσσαλονικη εχουν βρει ενα αλλο (οχι της Honda) με 15-17 Euro.. Αν δε κανω λαθος πρεπει να υπαρχει παρομοιο φιλτρο και στην Ελλαδα αλλα κοστος δεν εχω μαθει.
Registered User
Originally Posted by SBIT,Apr 14 2010, 01:18 PM
Ευτυχώς έγινε μια παραγγελια από τον dennis κάπου 10€ το φιλτρο και έχουμε καλυφθεί. Τώρα μένει να βρούμε να το βάλλουμε.... if you know what i mean!!! 

οχι energetic εννοω ολα 50 ευρω...το φιλτρο μαζι με την τοποθετηση..και ο νικος στην speed factory, μου εριξε μια ματια γενικοτερη στο αμαξι κ μ ανεφερε οτι το μονο π θελει αλλαγη ειναι το φιλτρο καμπινας κ με ρωτησε αν θελω να το κανω κ του ειπα φυσικα!το ειδα μετα κ ηταν σαν το δικο σ!!(για τοποθετηση θερμοστατη κ βαλβιδα ειχα παει)
Thread
Forum
Replies
Last Post
vtec-man
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
49
Jun 25, 2007 02:23 AM
B.C.
California - Southern California S2000 Owners
11
Oct 4, 2005 05:26 AM