Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Αναβαθμιση

Thread Tools

Old May 23, 2012 | 06:52 AM
haris S2k's Avatar
Registered User

Default Αναβαθμιση

Γεια σας παδια, ειμαι καινουργιος στο site.
Μολις αγορασα ενα S μεταχειρισμενο του 04 και θελω να του αλλαξω τον μπροστα προφυλακτηρα,τον πισω και τα πλαινα.Επισης θελω να βαλω ζαντες(μαυρες) και 2 εξατμισεις πισω....εχω ψαξει αλλα εχω μπερδευτει με τις τιμες που παιζουν!Βασικα μπροστα εχει facelift απο το τελευταιο μοντελο και ελεγα μηπως του εβαζα το carbon απο κατω,καθως να ακολουθησω ενα ιδιο στυλακι στα μασπιε και πισω κατω απο τις εξατμισεις. ποια ειναι η γνωμη σας και τι εχετε να μουν προτεινετε?

Ευχαριστω πολυ....ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα εχω μπερδευτει με οτι παιζει με τις τιμες και τα περιφερειακα.
Reply
Old May 23, 2012 | 07:14 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Καταρχάς καλώς ήρθες και καλοτάξιδο!!

Δεν ανεβάζεις καμιά φώτο να το δούμε και να καταλάβουμε τι εννοείς? Γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό να έχεις προφυλακτήρα facelift και να θες να τον αλλάξεις.. Και όταν λες να βάλεις 2 εξατμίσεις? Εχει μονή τώρα και θες να βάλεις μαμά?
Reply
Old May 23, 2012 | 07:42 AM
package's Avatar
Registered User

Τι ζάντες ψάχνεις?
Reply
Old May 23, 2012 | 07:54 AM
haris S2k's Avatar
Registered User

Eυχαριστω πολυ. Εξατμισεις εχω τις εργοστασιακες.Θα ηθελα να βαλω κατι σαν τις Invidia, που να εχουν ωραιο και δυνατο ηχο.Ειχα δει καποιες που λεγοντουσαν First racing exhaust.

Ετσι θα μου αρεσε απο πισω: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Η προσοψη μου ειναι ετσι https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Και κατι ακυρο....πως αναιβαζω πικ απο το pc μου?
Ζανουλες σαν και αυτες στην 1η φοτο

Αν δεν βαλω το carbon κατω απο τον μπροστινο θα ηθελα κατι αγριο,κατι να το αλλαξει εντελως και να ειναι καως μοναδικο.Το carbon μονο το λεω για οικονομικους λογους
Reply
Old May 23, 2012 | 08:38 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ανεβάζεις τις φώτο στο http://imageshack.us/ και μετά παίρνεις το λινκ που λέει για φόρουμ και το κάνεις paste εδώ.
Reply
Old May 23, 2012 | 09:22 AM
Aceman1925's Avatar
Registered User

From: Piraeus - Hellas

Για μπροστα μερικες απο τις λυσεις που υπαρχουν

ASM

JS

SPOON

MUGEN

AMUSE
Reply
Old May 23, 2012 | 09:41 AM
haris S2k's Avatar
Registered User

θα ηθελα κατι πιο απλο...αυτα τα body kit ειναι ολοκληρα και ακριβα δυστυχως.
ΛΟιπον ετσι ειναι τωρα: (η πικ ειναι απο το ιντερνετ αλλα ειναι ιδιο)
Προσοψη θα ηθελα κατι τετοιο

Πισω
ή
Ζαντες μαυρες σαν την τελευταια φωτο
Reply
Old May 23, 2012 | 10:17 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

για καποιο λογο δεν εμφανιζονται οι φωτο και τις εβαλα και σαν λινκ...συγγνωμη
Δεν τις έχεις βάλει σωστά. Πρέπει να τις ανεβάσεις σε ένα ισότοπο και να πάρεις το λινκ της φωτογραφίας από τα properties να πατήσεις το κουμπάκι άριστερά από το φάκελο που υπάρχει πάνω από το κείμενο που γράφεις και να κολήσεις εκεί το link της φωτό
Reply
Old May 23, 2012 | 01:49 PM
Aceman1925's Avatar
Registered User

From: Piraeus - Hellas

Originally Posted by haris S2k
Αν δεν βαλω το carbon κατω απο τον μπροστινο θα ηθελα κατι αγριο,κατι να το αλλαξει εντελως και να ειναι καως μοναδικο.Το carbon μονο το λεω για οικονομικους λογους
Originally Posted by haris S2k
θα ηθελα κατι πιο απλο...αυτα τα body kit ειναι ολοκληρα και ακριβα δυστυχως.
Το βασικο οταν ξεκιναμε ενα project ειναι να ξερουμε τι δρομο θελουμε να ακολουθησουμε.
Τα δυο παραπανω ποστ σου ειναι ακριβως αντιθετα το ενα με το αλλο.

Πρεπει να αφιερωσεις καποιες(αρκετες) ωρες μπροστα στην οθονη σου, να δεις και να διαβασεις το φορουμ οπως και το google για οτι δε βρεις, για να κατασταλαξεις καπου.

Ειπες κατι ξεχωριστο και αγριο και σου εδωσα μια ιδεα και ακριβως απο κατω ποσταρες το lip που βαζουν σχεδον ΟΛΟΙ οι κατοχοι με τον προφυλακτηρα σου.

Φιλικα παντα!

και ενα Υ.Γ:μη ξαναπεις οτι θα προτιμουσες το καρμπον για οικονομικους λογους.....αν το lip πχ που θες ειναι ανθρακονηματινο θα χρειαστεις τουλαχιστον 3πλασια απο ενα απλο πλαστικο......!!!!!
Reply
Old May 23, 2012 | 02:15 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ενταξει ρε Aceman οι υπολοιποι παλευονται, αυτος ο ASM που εχει οσο μισο αμαξι, τι τον βαζεις? απιστευτες τιμες αυτη η εταιρεια... χαλαρα 100g για να τα βαλεις ολα πανω
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:24 PM.