ΒΑΦΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ...
Originally Posted by lalakis2000,Dec 3 2010, 07:04 AM
Παρτο πίσω...παλιοχαρακτήρα
Λοιπόν, και για να το λήξουμε εδώ το θέμα, είμαστε πολλοί οι κάγκουρες και ακόμα πιο πολλοί οι κρυφο-κάγκουρες ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Προχτες που περνούσα από το Ηράκλειο (το Νέο, όχι της Κρήτης), αργά το βράδυ, ένας συναγερμός αυτοκινήτου άναψε μόλις πέρασε από δίπλα η Χοντάρα με τη Μουγκενάρα.
Δε φαντάζεστε συγκίνηση. Ηταν Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ συναγερμός.
Με πήραν τα δάκρυα από τη συγκίνηση
Λοιπόν, και για να το λήξουμε εδώ το θέμα, είμαστε πολλοί οι κάγκουρες και ακόμα πιο πολλοί οι κρυφο-κάγκουρες ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Προχτες που περνούσα από το Ηράκλειο (το Νέο, όχι της Κρήτης), αργά το βράδυ, ένας συναγερμός αυτοκινήτου άναψε μόλις πέρασε από δίπλα η Χοντάρα με τη Μουγκενάρα.
Δε φαντάζεστε συγκίνηση. Ηταν Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ συναγερμός.
Με πήραν τα δάκρυα από τη συγκίνηση

Προσωπικά στο χρώμα σου θα άφηνα άβαφους τους αεραγωγούς άσχετα αν στο δικό μου τους έβαψα.Στο δικό σου kordelino θα φαινόταν περισσότερο η αντίθεση. Μεγειά πάντως
Εμένα πάλι Στεργιο μου αρέσει όλο βαμενο, αν και δεν έχω δει πως θα ήταν με διχρωμια για να συγκρινω.
Απο την άλλη όμως πιστεύω ότι το χρώματα μας είναι κάπως κυριλε και δεν θα ταίριαζε η διχρωμια, οπότε για εμένα καλώς το εβαψες όλο.
Την συνέχεια την ξέρεις, δεν χρειάζεται να την πω!
Απο την άλλη όμως πιστεύω ότι το χρώματα μας είναι κάπως κυριλε και δεν θα ταίριαζε η διχρωμια, οπότε για εμένα καλώς το εβαψες όλο.
Originally Posted by maniatis,Dec 4 2010, 09:06 AM
Εμένα πάλι Στεργιο μου αρέσει όλο βαμενο, αν και δεν έχω δει πως θα ήταν με διχρωμια για να συγκρινω.
σε ποιον το εβαψε ο φιλος ξερουμε?? θελω να βαψω και εγω το δικο μου ολο στο ιδιο χρωμα (ασπρο)! αν ξερει κανενας κανα καλο φανοποιο (που να ξερει τι κανει)ας μου στειλει αν μπορει να ρωτησουμε και ποσο θα παει το μαλλι!