When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
αν θεσ δες το αμαξι μου και αν σαρεσει σε παω εκει να μιλησεις . ειναι καλλιθεα βαφει με αντιχαρακτικο βερνικι και ετσι δεν εχεις προβλιμα με πετραδακια. εγω εφαγα κατι κοτρονια πριν κατι μερες που πειγενα περιπου με 200 και δεν επαθε το παραμικρο.
Καλησπερα φιλε , θα μπορουσες να μου δοσεις περισσοτερες πληροφοριες για το φανοποιο που λες στην καλλιθεα?.. ενδιαδερομαι εκτος απο μαζεματακια που εχει το χοντακι (γρατζουνιες/ βαθουλοματακια) και για ανοιγμα φτερων πισω και τοποθετηση αεροτομης, μαρσπιε και φτερων (μπροστα) πιο φαρδια απο αμερικη ..αξιζει ή οχι ο μαστορας?
ευχαριστω Γιωργος (ηλιουπολη)
Παιδες τον καλυτερο φανοποιο τον εχω εντοπισει εγω.....καλυτερος κ απο αυτον π ειχα κανει το προηγουμενο μ S γενικο βαψιμο... .απλα ψαχνεις να βρεις ψευγαδι κ δν υπαρχει.....τελος
καλησπερα, θα μπορουσες να μου δοσεις περισσοτερες πληροφορ. για εναν πολυ καλο φανοποιο που λες , να παω το χοντακι μου? μικρο πραγματα (βαθουλοματακια και γτατζουνιες) και βαψιμο - τοποθετηση αεροτομης και μαρσπιεδες