Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Κλείστρα οροφής

Thread Tools

Old Oct 24, 2005 | 04:28 AM
divs2000's Avatar
Registered User

From: Europe/Greece/Athens

Afou sou estila mail Energetic Tespa, 8a sou tis 3anastilo, aurio ki olas!
Reply
Old Oct 24, 2005 | 04:47 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

To ksanaeida alla den exo labei tipota.
Reply
Old Oct 24, 2005 | 03:11 PM
geolyk's Avatar
Registered User

From: Paphos-Cyprus

pls thelw kai egw tis foto

geolyk@mail.gr

thanks
Reply
Old Apr 26, 2011 | 04:40 PM
koukou's Avatar
Registered User

παιδια και εγς αλλαχα τα κλειστρα και εβαλα απο hard top αλλα δεν ειδα διαφορα αφου απο την μερια τοθ οδηγοθ παλι μοθ εχει ενα κενο και οταν περνασ τα 100 ξεκιναει ο θοριβοσ ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω??
Reply
Old Apr 27, 2011 | 12:15 AM
lefs2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by koukou
παιδια και εγς αλλαχα τα κλειστρα και εβαλα απο hard top αλλα δεν ειδα διαφορα αφου απο την μερια τοθ οδηγοθ παλι μοθ εχει ενα κενο και οταν περνασ τα 100 ξεκιναει ο θοριβοσ ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω??
ελα να σου δανισω τον ζιππο μου Κωστα .....
Reply
Old Feb 7, 2016 | 08:46 AM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

From: Tsukuba, Japan

Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

Εχεις κανεις εμπειρια ή εστω να προτεινει αναμεσα σε brackets της RockStar Garage και Izzy's?

Reply
Old Feb 7, 2016 | 10:12 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Έχει ο Godzilla από Izzy's. Από κουβέντα μαζί του μου είπε ότι τα κάτω είναι μια χαρά αλλά τα πάνω είναι γτπ! Στα πολλά του έβαζε ΠΑΡΑ πολυ αέρα!!! Και επειδή την έψαχνα και εγώ νομίζω ότι τα πάνω είναι υπερβολικά λεπτό το αλουμίνιο και επειδή έχει και μια κούρμπα δεν μπορεί να κρατήσει σφραγισμένο το Hardtop. Η λύση είναι κρατάς τα δικά σου τα πάνω και παραγγέλνεις μόνο για κάτω.
Reply
Old Feb 7, 2016 | 11:58 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εκτος απο τους παραπανω που ανεφερες, βγαζει brackets και ο Witz.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/112...ckets-special/

Θελεις οπωσδηποτε να ειναι βιδωμενο μονιμα ή να το αφαιρεις και με ευκολια? Συγκεκριμενα εψαχνα κι εγω βασεις και ειχα υποψη ολες αυτες τις εναλλακτικες αλλα τελικα κατεληξα σε original Honda.
Reply
Old Feb 8, 2016 | 01:15 AM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

From: Tsukuba, Japan

Originally Posted by SBIT
Έχει ο Godzilla από Izzy's. Από κουβέντα μαζί του μου είπε ότι τα κάτω είναι μια χαρά αλλά τα πάνω είναι γτπ! Στα πολλά του έβαζε ΠΑΡΑ πολυ αέρα!!! Και επειδή την έψαχνα και εγώ νομίζω ότι τα πάνω είναι υπερβολικά λεπτό το αλουμίνιο και επειδή έχει και μια κούρμπα δεν μπορεί να κρατήσει σφραγισμένο το Hardtop. Η λύση είναι κρατάς τα δικά σου τα πάνω και παραγγέλνεις μόνο για κάτω.
Αυτα της RockStar δεν ειναι αλουμινιο, τα πανω τουλαχιστον! Και ετσι κι αλλιως μονο για τα πανω ενδιαφερομαι... Λες να ειναι καλυτερα?

Originally Posted by energetic
Εκτος απο τους παραπανω που ανεφερες, βγαζει brackets και ο Witz.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/112...ckets-special/

Θελεις οπωσδηποτε να ειναι βιδωμενο μονιμα ή να το αφαιρεις και με ευκολια? Συγκεκριμενα εψαχνα κι εγω βασεις και ειχα υποψη ολες αυτες τις εναλλακτικες αλλα τελικα κατεληξα σε original Honda.
Αυτη τη στιγμη εχω στα πανω αυτα απο το softtop μου, ηταν σε καλυτερη κατασταση απο αυτα που ειχε το hardtop και εχω την εντυπωση οτι σφραγιζουν καλυτερα (?).

Λεω να βαλω βιδωτα καθαρα και μονο για ασφαλεια κλοπης. Γιατι κακα τα ψεματα...ειναι γελοιο να κλαπει το hardtop με τον τροπο που κουμπωνει κανονικα στο αυτοκινητο!
Reply
Old Feb 8, 2016 | 01:50 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Τα πάνω ναι όντως είναι σίδερο αλλά είναι τόσο λεπτό που ταλαντεύεται με την δύναμη του αέρα. Για αυτό ή αφήνεις τα μαμά ή κάνεις φτιαχτά από πιο παχύ μέταλλο
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:23 AM.