ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ Ε?
Πάντως kordelino νομίζω ότι πλέον συναγωνίζεσαι στα ίσια το Σαράντη στην κατηγορία 'Best ινδιανάκος of the club'.
Eσύ ήσουν καλό παιδί, έβαζες εξατμίσεις, έβγαζες εξατμίσεις, ήσυχος, αθόρυβος, τώρα τι ήθελες να μπλέξεις με τα κάρμπον;
Είναι πράγματα αυτά για ένα καλό παιδί σαν και σένα; ε;
Eσύ ήσουν καλό παιδί, έβαζες εξατμίσεις, έβγαζες εξατμίσεις, ήσυχος, αθόρυβος, τώρα τι ήθελες να μπλέξεις με τα κάρμπον;
Originally Posted by lalakis2000,Nov 14 2010, 01:13 AM
Πάντως kordelino νομίζω ότι πλέον συναγωνίζεσαι στα ίσια το Σαράντη στην κατηγορία 'Best ινδιανάκος of the club'.

Το carbon με μαρανε...Ενα engine torque dumper που ηθελα ακομα στο περιμενε το εχω βαλει...Και με βριζει ο funουλης...
FUN=
Παντως αν το βαψω ξερω ποιος θα το παρει οταν το δωσω...
Originally Posted by lalakis2000,Nov 14 2010, 01:13 AM
'Best ινδιανάκος of the club'.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αφησε το για λιγες μερες οπως ειναι για να δεις πρωτα αν θα το συνηθισεις και μετα αποφασιζεις. Οταν βαζεις στο αυτοκινητο κατι που δεν το βλεπεις καθε μερα σε S2000, στην αρχη μπορει να σου φανει υπερβολικο.
Originally Posted by energetic,Nov 14 2010, 11:10 PM
Αφησε το για λιγες μερες οπως ειναι για να δεις πρωτα αν θα το συνηθισεις και μετα αποφασιζεις. Οταν βαζεις στο αυτοκινητο κατι που δεν το βλεπεις καθε μερα σε S2000, στην αρχη μπορει να σου φανει υπερβολικο.
Originally Posted by kordelinos,Nov 14 2010, 11:02 AM
Αστα να πανε Lalaki...Εχω μπλεξει με εσας εδω....
Το carbon με μαρανε...Ενα engine torque dumper που ηθελα ακομα στο περιμενε το εχω βαλει...Και με βριζει ο funουλης...
FUN=

FUN=

Του πάει
Originally Posted by SBIT,Nov 14 2010, 11:03 PM
Αντουαν ο kordelinos δεν είναι η αιτία που από ένα ήσυχο παλικάρι τώρα από όπου και αν περάσεις σε καταλαβαίνουν 5 λεπτά πρίν!!!!