Περιποίηση κουκούλας
Αλήθεια πιστεύετε ότι το υλικό δεν πάιζει ρόλο?
Πάρτε τότε ένα υλικό νανοπροστασίας για πλακάκια από το Praktiker και βάλτε το στην κουκούλα.
Επίσης να βάλεται και rain-x, αυτό που διώχνει την βροχή από το τζάμι. Ε αφού τα καταφέρνει εκεί τόσο καλά, γιατί όχι και στην κουκούλα?
Να ποστάρετε και φωτογραφίες μετά.
Πάρτε τότε ένα υλικό νανοπροστασίας για πλακάκια από το Praktiker και βάλτε το στην κουκούλα.
Επίσης να βάλεται και rain-x, αυτό που διώχνει την βροχή από το τζάμι. Ε αφού τα καταφέρνει εκεί τόσο καλά, γιατί όχι και στην κουκούλα?
Να ποστάρετε και φωτογραφίες μετά.
Το παιδι δεν πουλαει αυτα τα προϊοντα για να εχει καποιο κερδος
Τα φέρνει για να τα δίνει σε τιμή κόστους δηλαδή έτσι για να ταλαιπωρείται. Μην τα πιστεύεις αυτά φίλε μου.Επίσης θα συμφωνήσω με τον Τάσο. Αν δεν είναι για βινύλιο μην το βάλετε. Καλύτερα να κινηθείς στις γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις για μένα
Παιδιά μετά από μια χθεσινή βρόχη με πάρα πολύ λάσπη πάρα πολύ όμως(το s χάθηκε) το πήγα σήμερα για πλύσιμο και η κουκούλα συνεχίζει να είναι χάλια μαύρα. Πώς να την καθαρίσω γιατί με πονάει η καρδιά μου να τη βλέπω έτσι. Άμα την κάνω με τη βούρτσα που κανουν βιολογικό θα καθαρίσει η θα την κάψει. δοκίμασα καθαριστικό σπρέυ(meguiars) αλλά παπάρια δεν φεύγει απλά σκουραίνει(η κουκούλα ειναι μπλέ)
Παιδιά μετά από μια χθεσινή βρόχη με πάρα πολύ λάσπη πάρα πολύ όμως(το s χάθηκε) το πήγα σήμερα για πλύσιμο και η κουκούλα συνεχίζει να είναι χάλια μαύρα. Πώς να την καθαρίσω γιατί με πονάει η καρδιά μου να τη βλέπω έτσι. Άμα την κάνω με τη βούρτσα που κανουν βιολογικό θα καθαρίσει η θα την κάψει. δοκίμασα καθαριστικό σπρέυ(meguiars) αλλά παπάρια δεν φεύγει απλά σκουραίνει(η κουκούλα ειναι μπλέ)
Προφανώς στέγνωσε η λάσπη μέσα στο πλέξιμο της κουκούλας για αυτό και έγινε αυτό. Δεν θα καθαρίσει τέλεια αλλά ρίξε ζεστό νερό στην κουκούλα άσε λίγο να νοτίσει και μετά με κάποιο καθαριστικό κουκούλας ζεστό νερο και μια απαλή βούρτσα ξεκίνα να την καθαρίζεις. Η βούρτσα να είναι απαλή και όχι σκληρή
Καλημερα σε ολους.Εψαχνα να φερω Raggtopp απο Αμερικη αλλα τελικα βρηκα τυχαια ενα καταστημα απο Ελλαδα με προιοντα της Raggtopp και πηρα το σετ και σε καλη τιμη.Οποτε οποιος θελει παραθετω το παρακατω link : http://www.catech.gr/component/optio...343/Itemid,26/