Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Περιποίηση κουκούλας

Old Aug 2, 2013 | 08:01 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

οταν εννοεις σετ?
μονο ενα προιον βλεπω...
Reply
Old Aug 3, 2013 | 10:16 AM
posidoni's Avatar
Registered User

From: Kesariani

Originally Posted by harri-S-

οταν εννοεις σετ?
μονο ενα προιον βλεπω...
Χαρη το FABRIC AND VINYL CLEANER ειναι στην αρχη της σελιδας και το VINYL PROTECTANT στο τελος της σελιδας.Τα δινει ξεχωριστα στην τιμη των 14 ευρω για το καθενα.
Reply
Old Aug 3, 2013 | 09:22 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Reply
Old Jul 15, 2014 | 02:49 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Ξεθάβω το θέμα εδώ για να μην ανοίξω καινούργιο, όλο και κάποιος μπορεί να ενδιαφερθεί που μπαίνει εδώ. Πήγα χθες στο μαγαζί που είπε ο posidoni και πήρα το raggtopp και το vinyl and fabric cleaner και το vinyl protector. Ο τύπος μου τα έδωσε 30 ευρώ χωρίς απόδειξη και όχι 28 με απόδειξη όπως γράφει στο site του, δεν του είπα τίποτα γιατί με τόσο δρόμο που έκανα να τσακωνόμουν και με έναν μεγάλο άνθρωπο δεν άξιζε. Τέλοσπαντων...
Έβαλα το raggtopp στην κουκούλα η οποία είχε αρκετό ξεθώριασμα αλλά κυρίως χώματα, δυστυχώς δεν είχα μπόλικο ζεστό νερό αλλά έριξα λίγο από κάτι κουβάδες που γέμισα. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό χώματα-βρωμιές σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό έφυγαν και η κουκούλα πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πριν. Γενικά από το προιόν έμεινα πολύ ευχαριστημένος και δεν περίμενα στην κουκούλα μου να είχε τόσο καλά αποτελέσματα. Το μαγαζί-αποθήκη είναι σε στενά στα 5 λεπτά από την έξοδο αττικής οδού 9 στη λεωφόρο ηρακλείου με ενα gps βρίσκεται εύκολα, αλλιώς μπλέκεις σε κωλόστενα.
Ξέρει κανείς αν μπορώ και αξίζει να το περάσω σε κάνα δυο βδομάδες άλλη μια φορά για να φύγουν και λίγα χωματάκια που έχουν μείνει ή με την συχνή χρήση μπορεί να κάνεις ζημιά?
Η διαδικασία είναι εύκολη απλά πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει αρκετά, ειδικά αν δεν έχει ήλιο, πριν βάλεις το protector.

ΥΓ: http://www.youtube.com/watch?v=QN0pxKVfC90 για άσχετους όπως εγώ αυτό το βίντεο βοηθάει αρκετά.
Reply
Old Jul 15, 2014 | 04:10 AM
r5turbo's Avatar

From: Athens

http://www.amazon.co.uk/RaggTopp-Fab...ggtopp+cleaner

εδώ πάντως το έχει 32 λίρες οπότε 30€ είναι πολύ καλή τιμή.

Το σπρει το τελείωσες με τη μια? Έκανες 3 ψεκασμούς όπως λέει?
Reply
Old Jul 15, 2014 | 04:32 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Καλή τιμη τα 30 ευρω,εγω απο εξω είχα πληρωσει κανα 45αρι.Δεν ηξερα οτι τα ειχαν και εδω.Οσο για την ποσότητα εγω τα εχω δυο χρονια και εχουν παραπανω απο μισό.Δεν χρειαζεται πολυ προιον(εξαρταται βεβαια απο την κατασταση της κουκουλας) και εγω το protectant το βαζω σε σχετικά νοτισμένη κουκουλα για πιο ομοιόμορφο αποτελεσμα.
Reply
Old Jul 15, 2014 | 04:42 AM
r5turbo's Avatar

Originally Posted by Vagelis
... και εγω το protectant το βαζω σε σχετικά νοτισμένη κουκουλα για πιο ομοιόμορφο αποτελεσμα.
όπως λένε και οι "φίλοι" μας οι Αγγλοι, that's a NO NO...

Σου λέει να το αφήσεις να στεγνώσει τελείως ώστε να μην παγιδεύσεις το νερό μεταξύ προστατευτικού και κουκούλας. Αν δεν το κάνεις, το προστατευτικό δε θα πατήσει καλά (μικρό σχετικά κακό αλλά τσάμπα ο κόπος) και κινδυνεύεις (όχι στην Ελλάδα) να πιάσει και μούχλα από μέσα αν το παγιδεύσεις καλά με πολύ ψέκασμα.
Reply
Old Jul 15, 2014 | 04:59 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by r5turbo
http://www.amazon.co.uk/RaggTopp-Fab...ggtopp+cleaner

εδώ πάντως το έχει 32 λίρες οπότε 30€ είναι πολύ καλή τιμή.

Το σπρει το τελείωσες με τη μια? Έκανες 3 ψεκασμούς όπως λέει?
Όχι το σπρέι δεν τελείωσε, σίγουρα ένα ψεκασμό ακόμα έχει ίσως και δύο, 3 ψεκασμούς δεν έκανα διότι δεν λέει ότι είναι απαραίτητο απλά αναφέρει για μέγιστο αποτέλεσμα. Πίστεψε με και ο ένας ψεκασμός όπως τα είδα για εμένα αρκεί.

Originally Posted by Vagelis
Καλή τιμη τα 30 ευρω,εγω απο εξω είχα πληρωσει κανα 45αρι.Δεν ηξερα οτι τα ειχαν και εδω.Οσο για την ποσότητα εγω τα εχω δυο χρονια και εχουν παραπανω απο μισό.Δεν χρειαζεται πολυ προιον(εξαρταται βεβαια απο την κατασταση της κουκουλας) και εγω το protectant το βαζω σε σχετικά νοτισμένη κουκουλα για πιο ομοιόμορφο αποτελεσμα.
Δεν είναι θέμα τιμής απλά άλλα γράφει άλλα πουλάει, το οποίο δεν είναι σωστό. Ναι υπάρχει και εδώ απλά μου είπε ότι είχε φέρει κάποια κομμάτια από την Αμερική τυχαία, δεν ξέρω άμα του τελειώσουν αν θα ξαναφέρει.
Reply
Old Jul 15, 2014 | 05:03 AM
r5turbo's Avatar

Εννοείται ότι δεν πρέπει να λέει άλλα και να γράφει άλλα, όπως και το να μην κόβει απόδειξη. Κατά τη γνώμη έπρεπε να μην πληρώνουμε καν σε τέτοιες περιπτώσεις (έτσι λέει ο καινούργιος νόμος) μήπως και αρχίσουν να σοβαρεύονται όλοι αυτοί οι μικρο έως μεγαλο-απατεώνες...
Αυτό βέβαια, μόνο αν τρέχεις πιο γρήγορα από τον ιδιοκτήτη ή μπορείς να τον δείρεις άνετα.
Reply
Old Jul 15, 2014 | 05:10 AM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Originally Posted by r5turbo
Εννοείται ότι δεν πρέπει να λέει άλλα και να γράφει άλλα, όπως και το να μην κόβει απόδειξη. Κατά τη γνώμη έπρεπε να μην πληρώνουμε καν σε τέτοιες περιπτώσεις (έτσι λέει ο καινούργιος νόμος) μήπως και αρχίσουν να σοβαρεύονται όλοι αυτοί οι μικρο έως μεγαλο-απατεώνες...
Αυτό βέβαια, μόνο αν τρέχεις πιο γρήγορα από τον ιδιοκτήτη ή μπορείς να τον δείρεις άνετα.

χαχαχα....τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τον κομπρέσορα στο s....!!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:56 AM.