Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Σαλονι-Αλλαγη

Thread Tools

Old Mar 16, 2010 | 09:30 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Τσίρκο!!!!

Α να μην ξεχάσω.... Αν δεν αλλάξει δυναμό μαζί με το σαλόνι θα έχει πρόβλημα
Reply
Old Mar 16, 2010 | 10:40 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτο ειναι!
Reply
Old Mar 16, 2010 | 11:43 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by loxias35,Mar 16 2010, 11:24 AM
Eπειδή και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο αλλά με όλο κόκκινο σαλόνι όχι κοκκινο-μάυρο,και κόκκινο δεν βρίσκω,πήρα και ρώτησα ένα μαγαζί(δεν ξέρω αν κάνει να πώ ποιο) αν μπορεί να αναλάβει την αλλαγή όλη,δλδ καθίσματα-πόρτες δάπεδο τα πάντα σε κόκκινο και μ απάντησε ναι ότι αναλαμβάνει και με τιμή 1000 ευρώ περίπου..ελπίζω να σου έλυσα την απορία
Ουτε εσυ εχεις ???? κ δε σου αρεσει αυτο που θα παρεις κ κοιταζεις που να δωσεις Λ7 να στο ξηλωσουν κ να στο φτιαξουν ... αυτο που δεν εχεις κ που θα αγορασεις χωρις να σου αρεσει .

Reply
Old Mar 16, 2010 | 11:45 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by katanaman,Mar 16 2010, 06:13 PM
Τελικα αποφασισε να το κανει λιλά με ζερβέ πινελιες, ετσι για να σκασει απ την ζηλια του ο λαλακης. στο λυσιμο μπορει να παρεβρεθει ο funs2000 για καθαρα ψυχολογικους λογους κ θα μπει κ χαρντ τοπ επενδεδυμενο με φυλλα χρυσου.

Υπάρχει καλύτερο Φόρουμ και το θέλουμε
Reply
Old Mar 16, 2010 | 11:54 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Το μόνο που έχω να πω, είναι η λέξη "ΕΛΕΟΣ"

Μία λέξη που φανερώνει την απόγνωση μου διαβάζοντας τα παραπάνω..
Κρατήστε τα χρήματά σας και αγοράστε βενζίνη, καλύτερα...
Δηλαδή θα πάρει κάποιος ένα αμάξι και θα το κάνει σώβρακο, θα τρίζει το σύμπαν (γιατί όπως είπε ο Μάριος, καλά βγαίνουν όλα..το θέμα είναι πως ξαναμπαίνουν..) κι αυτό επειδή δε του αρέσει το μπεζ...???? Γαμάτο είναι!
Και ο άλλος, χωρίς καν να το πάρει, κατέληξε στο συμπέρασμα οτι θα του λερώνεται...??? Ρε, μας κάνετε πλάκα..?Και από όοοολα τα χρώματα, τα μόνα που έχουν διαφορετική μοκέτα είνια το μπεζ και το μπλε εσωτερικό..
Και θα πάει να πάρει αυτά...?
Θα το ξαναπώ κι ας γίνω γραφικός...

Ε Λ Ε Ο Σ

Λοιπόν, εχω λύση οικονομική..
Σε 5 λεπτά θα έχεις τελειώσει..
Πηγαινετε Practiker, παίρνετε 3-4 μπουκαλάκια σπρέυ ο,τι χρώμα γουστάρετε, και το βάφετε όλο τσάκα-τσάκα..
Τουλάχιστον τότε δε θα τρίζει..
Reply
Old Mar 17, 2010 | 12:02 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Τα πλαστικά μπαινοβγαίνουν εύκολα αλλά πάρτε και 1 σακουλάκι κλιπσάκια πρίν τα λύσετε γιατί μετά την ακούνε (τα κλιπσάκια). Εναλλακτικά πάρτε έτοιμο σωστό αμάξι
Reply
Old Mar 17, 2010 | 12:06 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Οταν λες κλι(πσ)ακια ?????

Ειναι σαν τα Πσαρια ??
Reply
Old Mar 17, 2010 | 12:07 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ντένις, λεβέντη μου το έχεις κάνει...?
Εγώ στο civic πήγα να το κάνω επειδή ήταν μέσα στη μπίχλα και ήθελα να βάλω σε καλύτερη κατάσταση.. και μόλις κατάλαβα τί πρέπει να κάνω και πως ενδέχεται ορισμένα να ξαναμπούν πολύ δύσκολα, κατέληξα στη λύση του "ΚΑΡΠΕΞ" ...
Καλά..για τη μοκέτα, δε το συζητάμε...πρέπει να έχεις ψυχολογικά προβλήματα, για να τη βγάλεις..
Δεν είναι τα clips το θέμα..το θέμα είναι η εφαρμογή μετά και οι τριγμοί και ένα κάρο μαλακίες που μπορούν να γίνουν..
Reply
Old Mar 17, 2010 | 12:09 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by uma_chikara,Mar 17 2010, 09:54 AM
Το μόνο που έχω να πω, είναι η λέξη "ΕΛΕΟΣ"

Μία λέξη που φανερώνει την απόγνωση μου διαβάζοντας τα παραπάνω..
Κρατήστε τα χρήματά σας και αγοράστε βενζίνη, καλύτερα...
Δηλαδή θα πάρει κάποιος ένα αμάξι και θα το κάνει σώβρακο, θα τρίζει το σύμπαν (γιατί όπως είπε ο Μάριος, καλά βγαίνουν όλα..το θέμα είναι πως ξαναμπαίνουν..) κι αυτό επειδή δε του αρέσει το μπεζ...???? Γαμάτο είναι!
Και ο άλλος, χωρίς καν να το πάρει, κατέληξε στο συμπέρασμα οτι θα του λερώνεται...??? Ρε, μας κάνετε πλάκα..?Και από όοοολα τα χρώματα, τα μόνα που έχουν διαφορετική μοκέτα είνια το μπεζ και το μπλε εσωτερικό..
Και θα πάει να πάρει αυτά...?
Θα το ξαναπώ κι ας γίνω γραφικός...

Ε Λ Ε Ο Σ

Λοιπόν, εχω λύση οικονομική..
Σε 5 λεπτά θα έχεις τελειώσει..
Πηγαινετε Practiker, παίρνετε 3-4 μπουκαλάκια σπρέυ ο,τι χρώμα γουστάρετε, και το βάφετε όλο τσάκα-τσάκα..
Τουλάχιστον τότε δε θα τρίζει..
Eεεε μα ρε παιδια, ενταξει εμεις που κανουμε πλακα... αλλα συγνωμη κιολας αλλα katanaman και loxia σοβαρολογειτε? Δηλαδη εχετε βρει 5-6 S2k σε πολυ καλη κατασταση και τα χαλατε στο σαλονι???

ΕΛΕΟΣ!
Reply
Old Mar 17, 2010 | 12:26 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Mar 17 2010, 12:07 AM
Ντένις, λεβέντη μου το έχεις κάνει...?
Εγώ στο civic πήγα να το κάνω επειδή ήταν μέσα στη μπίχλα και ήθελα να βάλω σε καλύτερη κατάσταση.. και μόλις κατάλαβα τί πρέπει να κάνω και πως ενδέχεται ορισμένα να ξαναμπούν πολύ δύσκολα, κατέληξα στη λύση του "ΚΑΡΠΕΞ" ...
Καλά..για τη μοκέτα, δε το συζητάμε...πρέπει να έχεις ψυχολογικά προβλήματα, για να τη βγάλεις..
Δεν είναι τα clips το θέμα..το θέμα είναι η εφαρμογή μετά και οι τριγμοί και ένα κάρο μαλακίες που μπορούν να γίνουν..
Το έχω κάνει (όχι στο δικό μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ) Ηλία λεβέντη και τσολιά μου
Τα πλαστικά κουμπώνουν μια χαρούλα (όχι η Αλεξίου) με καινούρια clips (είχα παράπονα για την Ελληνική version της λέξης, βλέπε Tkal) αρκεί να μην τα έχεις μαμήσει στην προσπάθειά σου να τα αφαιρέσεις. Για τη μοκέτα συμφωνώ ότι είναι κανιβαλισμός να την αφαιρέσεις.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:56 AM.