σκισιματακι στην κουκούλα
Παιδία καλησπέρα...σήμερα στενοχωρέθηκα πολύ γιατί διαπίστωσα ένα μικρο σκισιματάκι 2-3 πόντους στο πλαινό της κουκούλας του S2000...λέγοντας πλαινό εννοώ πίσω απο την νοητή συνέχεια του κάτω μέρους του τζαμιού δηλαδη στο κατω μερος της κουκουλας που ακουμπαει σχεδον στο αμαξωμα...δεν βάζει νερα αλλα φοβαμαι οτι με τον καιρο θα ανοιξει...και το κακό ειναι οτι η κουκούλα ήταν σχεδόν καινούργια...
anyway καμια ιδεα??λετε να επισκευεαζεται με κανένα μπαλωματακι απο μεσα και καμια διακριτικη ραφουλα απο εξω???Κανενα καλο ταπετσερη που να γνωριζει απο S2000 ξερετε να με συστησετε?
ευχαριστω!
anyway καμια ιδεα??λετε να επισκευεαζεται με κανένα μπαλωματακι απο μεσα και καμια διακριτικη ραφουλα απο εξω???Κανενα καλο ταπετσερη που να γνωριζει απο S2000 ξερετε να με συστησετε?
ευχαριστω!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Επισης μπορεις να ακολουθησεις αυτη τη λυση που εχει βρει ο leftis παλιοτερα, αλλα δεν στο ειπε ακομα διοτι δεν εχει πιει καφε.

Vinyl top tear repair!

Vinyl top tear repair!
Ο φίλος από ότι κατάλαβα δεν εννοεί το σκίσημο αυτό στην κουκούλα πάνω αλλά κάτω ακριβώς εκεί που τελειώνει το παράθυρο και ξεκινάει η κουκούλα που δεν προέρχεται από τα κάγκελα.
Εκεί φίλε μου το ράβεις για να είσαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν το μπάλωμα θα αντέξει γιατί στρεσάρεται η κουκούλα όταν διπλώνει
Εκεί φίλε μου το ράβεις για να είσαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν το μπάλωμα θα αντέξει γιατί στρεσάρεται η κουκούλα όταν διπλώνει
Μια φθηνη επισκευη και δεν το λεω για πλακα αυτο ειναι η αρβυλοκολληση που καναμε και στο στρατο.Παιρνεις ενα κορδονι αρβυλας το καις με εναν αναπτηρα και το και το λιωμενο μερος το ακουμπας πανω στο σκισιμο.
S2000 FUN το επιασες το θεμα...εκει ειναι στο κατω μερος καμια σχεση με το γνωστο προβλημα απο τα σιδερα της κουκουλας πανω... και εχεις δικιο φοβαμαι οτι θελει ραψιματακι...και οτι δεν σηκωνει μπαλωμα...κανενα καλο ταπετσερη που να μη μου αρχιζει ιστοριες οτι και καλα πρεπει να βγαλει ολη την κουκουλα κτλ??διοτι δινει χερι απο μεσα να ραφτει και απο εξω δηλαδη... ξερετε κανενα καλο ταπετσερη???
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by uma_chikara,Apr 13 2010, 01:28 PM
Thread
Forum
Replies
Last Post
s2kait
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
2
Jul 28, 2016 04:50 AM