Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

τριγμοι

Thread Tools

Old Dec 29, 2009 | 08:30 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Default τριγμοι

οπως λεει και ο τιτλος του topic,το hondaki μου υποφερει απο μερικους ενοχλητικους τριγμους που ακουγονται απο ολο το αμαξι και με εχουν φτασει στα ορια μου τελευταια...εχει κανεις το ιδιο προβλημα η μονο εγω ειμαι ο τυχερος?επισης υπαρχει καποια λυση γι αυτο το θεματακι?
Reply
Old Dec 29, 2009 | 09:51 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Palioxaraktira αν ΔΕΝ ειχες τριγμους, θα ησουν η εξαιρεση..
Reply
Old Dec 29, 2009 | 10:42 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ισως θα επρεπε να εισαι πιο συγκεκριμενος. Τι ακριβως εννοεις απ'ολο το αμαξι? Τους ακους απο το εσωτερικο της καμπινας και απο το αμαξωμα? Τριγμοι μπορει να υπαρχουν, αλλα ο μονος αποτελεσματικος τροπος αντιμετωπισης ειναι καθε φορα που ακους καποιο νεο τριγμο να προσπαθησεις να ψαξεις απο που ακριβως προερχεται. Αυτο βεβαια θα επρεπε να το κανεις απο την αρχη οταν ξεκινησε το προβλημα. Για παραδειγμα, το προηγουμενο μηνα το S μου παρουσιασε ενα περιεργο τριγμο πισω αριστερα στο εσωτερικο της κουκουλας (στο σκελετο). Το κοιταξα, εβαλα λιγο σπρει σιλικονης και σταματησε (και σε μερικα σημεια του αμαξωματος μπορεις να το χρησιμοποιησεις υποψην). Ενα αλλο παραδειγμα σε αλλο S, ηταν να ακουστει ενας ηχος πανω δεξια εκει που ειναι τα κλειστρα. Ηθελαν λιγο σφιξιμο οι βιδες τους. Αυτα ειναι μερικα απλα παραδειγματα.
Reply
Old Dec 29, 2009 | 10:44 PM
memoS's Avatar
Registered User

Σε όσα Japan αμάξια έχω μπει τρίζουν όπως και το S.
Είναι λίγο εκνευριστικό αλλά τι να κάνουμε, μετά θα πρέπει να κινηθούμε σε Γερμανία...
Reply
Old Dec 29, 2009 | 10:49 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by memoS,Dec 30 2009, 09:44 AM
Σε όσα Japan αμάξια έχω μπει τρίζουν όπως και το S.
Είναι λίγο εκνευριστικό αλλά τι να κάνουμε, μετά θα πρέπει να κινηθούμε σε Γερμανία...
...και στα συνεργεια.
Reply
Old Dec 29, 2009 | 11:05 PM
memoS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Dec 29 2009, 11:49 PM
...και στα συνεργεια.
Nαι και στα συνεργεία, γι' αυτό παραμένουμε Japan

Ακόμα και σε αυτό το αμάξι που είναι μεγάλη η τιμή του για μία ακόμη φορά οι Ιάπωνες δεν βάλανε ΚΑΜΙΑ μόνωση.
Πατάς στο δρόμο πετραδάκι και ακούγεται μέσα στο θόλο λες και μου πετάνε πέτρες εντός της καμπίνας!
Κρίμα πάντως τόση αδιαφορία στο θέμα της μόνωσης...
Reply
Old Dec 30, 2009 | 12:55 AM
s2k_cy's Avatar

Τι λετε ρε παιδιά!!!! Αν δεν τρίζει δεν λεεί.
Reply
Old Dec 30, 2009 | 01:28 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ βάζω ένα σπρέι σιλικόνης της Loctite και είναι κορυφή..
Σταματούν τα πάντα!
Reply
Old Dec 30, 2009 | 02:11 AM
stavros-s2's Avatar
Registered User

From: athens-vrilissia

παιζουν ρολο στα τριξιματα και αλλα πραγματα,αν το αμαξι εχει αναρτηση (τι αναρτηση),παιζει ρολο αν εχει ζαντες (τι ζαντες-προφιλ κτλ),ποσα χλμ εχει...ακομα και τα γερμανικα αν εχουν αναρτηση κ ζαντες τριζουν.(μπηκα προσφατα σε ενα bmw με αναρτηση κ 19αρες κ εχω γνωμη)εμενα ας πουμε που ειναι με μαμα αναρτιση και 16αρια ειναι ελαχιστοι οι τριγμοι.
παντως μια καλη λυση ειναι τα σπρει σιλικονης και το σπρει wd40
Reply
Old Dec 30, 2009 | 02:34 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Βαλτε 2 πισω ηχεια και δωστε λιγο ενταση παραπανω στην Βανδη.Εγω αυτο κανω.

Εγω ειχα Toyota του 91[made in Japan και οχι Τουρκιες κτλ] με 360.000χλμ και δεν ακουγοταν τσικ.
Το Χοντα μην ξεχναμε οτι ειναι καμπριο με πανινη κουκουλα και πρεπει να συγκρινεται με αντιστοιχα γερμανικα.
Οσον αφορα την μονωση καλη αλλα μετα το αυτοκινητο θα ηταν 1400 κιλα και θα μας πατουσε και το ΜΧ5[Ισμηνη μην το παρεις προσωπικα!]

Πιθανος θορυβος ειναι η ζωνη του συνοδηγου,κλειστρα που ειπε ο Μαριος και πολλοι αλλοι!!!
Καλη λυση ειναι και η μονη 70αρα,test-pipe σε συνδιασμο με ΑΕΜ εισαγωγη και βουητο σεμι-σλικ.
Οι ζουμε με αυτο ή παιρνουμε ενα 316Ci με δερματα και ησυχαζουμε.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:37 PM.