ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΟΥΚΑ
Απόψε, πήγα να πάρω τη vtec-α απο το γκαράζ,
με το που φτάνω δίπλα απο το αυτοκίνητο ο M@L@KA$
ξεκινάω τη μηχανή απο το turbo timer του CLIFORD
αλλα λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο! Είχα ξεχάσει
ταχύτητα μέσα.
Σας παραθέτω το αποτέλεσμα και δέχομαι συγχαρητήρια!
Κατέστρεψα αριστερό φανάρι, αριστερό φτερό και μπροστινό
προφυλακτήρα.

Με αφορμή την αποψινή στουκα θα ήθελα να ρωτήσω τα
εξής:
Πόσο παει ο προφυλακτήρας του FaceLift και τα φανάρια ?
έχει αλλάξει κανείς ?
Λοιπόν guys σας αφήνω και πάω να πλυθώ γιατί αύριο πρωι πρωί
με περιμένει ο Σαρακάκης. Παω να ακούσω το τετραψήφιο νούμερο.
Καληνύχτα γαμώ το μυαλό μου μεσα γαμώ
με το που φτάνω δίπλα απο το αυτοκίνητο ο M@L@KA$
ξεκινάω τη μηχανή απο το turbo timer του CLIFORD
αλλα λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο! Είχα ξεχάσει
ταχύτητα μέσα.
Σας παραθέτω το αποτέλεσμα και δέχομαι συγχαρητήρια!
Κατέστρεψα αριστερό φανάρι, αριστερό φτερό και μπροστινό
προφυλακτήρα.

Με αφορμή την αποψινή στουκα θα ήθελα να ρωτήσω τα
εξής:
Πόσο παει ο προφυλακτήρας του FaceLift και τα φανάρια ?
έχει αλλάξει κανείς ?
Λοιπόν guys σας αφήνω και πάω να πλυθώ γιατί αύριο πρωι πρωί
με περιμένει ο Σαρακάκης. Παω να ακούσω το τετραψήφιο νούμερο.
Καληνύχτα γαμώ το μυαλό μου μεσα γαμώ
Remote starters χρησιμοποιουντε στα ψυχρα κλιματα (θερμοκρασιες κατω του -5 C) ώστε να ζεσταινεται το αυτοκινητα το πρωί οσο ο ιδιοκτητης κανει ντουζ πριν παει στην δουλεια. Στις πολυ κρυες μερες (-20 και βαλε) μπορει να ζεσταινεται το αυτοκινητο και 20 λεπτα και προφανως ειναι πολυ οδυνηρο να βγεις για 2 λεπτα στο -20 για να βαλεις μπρος το αυτοκινητο.
Τετοια αμερικανικα γκατζετακια δεν εχουν θεση σε ενα ελληνικο αυτοκινητο και θα πρεπει να αφαιρουντε ή απενεργοποιουντε παντοτε. Γενικα ειναι και ελαχιστα σε χειροκινητα αυτοκινητα... Κυριως τα βαζουν σε αυτοματα που 100% το κιβωτιο ειναι στο park οταν σταματημενο.
Τετοια αμερικανικα γκατζετακια δεν εχουν θεση σε ενα ελληνικο αυτοκινητο και θα πρεπει να αφαιρουντε ή απενεργοποιουντε παντοτε. Γενικα ειναι και ελαχιστα σε χειροκινητα αυτοκινητα... Κυριως τα βαζουν σε αυτοματα που 100% το κιβωτιο ειναι στο park οταν σταματημενο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
File i kardia mou sparazei. Eides kamia fora pou de ksereis apo pou tha sou erthei? Autos pou exei kanei to facelift apo MY00 se MY03 einai o aris. Steile tou PM. To username tou einai aris. Pantos file mou katalabaino pos prepei na aisthanesai tora...
Είμαι σκασμένος τώρα, νύσταζα του θανατά και τώρα έχω τρελλή υπερένταση δεν μπορώ να κοιμηθώ, εχω ξενερώσει απο την ζωή μου.
Μα να προσέχω κάθε μέρα, να παρκάρω συνέχεια σε parking να είμαι συνέχει στην τσίτα και να την πάθω μέσα στο γκαράζ? Πάλι καλά που δεν γκρέμισα και την γκαραζοπορτα.
Είναι τραγικό να βλέπεις το αυτοκίνητο σου ακυβέρνητο να οδεύει προς τον τοίχο! Τραγικό συναίσθημα. Όταν άκουσα το "ΚΡΡΡΑΚ" μού ρθε να βάλω τα κλάματα.
Απο την μία σκεύτομαι ευτυχώς που δεν έγινε κάτι χειρότερο, απο την άλλη σκεύτομαι γιατι να γίνει... Τέσπα, τα χω βάψει μαύρα, εδώ επικρατεί κλίμα βαρέως πένθους, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Ακουω Ζαγοραίο, πινω Johnnie και κλαίω...
Μα να προσέχω κάθε μέρα, να παρκάρω συνέχεια σε parking να είμαι συνέχει στην τσίτα και να την πάθω μέσα στο γκαράζ? Πάλι καλά που δεν γκρέμισα και την γκαραζοπορτα.
Είναι τραγικό να βλέπεις το αυτοκίνητο σου ακυβέρνητο να οδεύει προς τον τοίχο! Τραγικό συναίσθημα. Όταν άκουσα το "ΚΡΡΡΑΚ" μού ρθε να βάλω τα κλάματα.
Απο την μία σκεύτομαι ευτυχώς που δεν έγινε κάτι χειρότερο, απο την άλλη σκεύτομαι γιατι να γίνει... Τέσπα, τα χω βάψει μαύρα, εδώ επικρατεί κλίμα βαρέως πένθους, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Ακουω Ζαγοραίο, πινω Johnnie και κλαίω...
Φίλε μου κρίμα, πολύ κρίμα!!!
Πάντως για καλό του αυτοκινήτου (επειδήείχα remote start στο corolla) υπάρχει αισθητήρας που σε αφήνει να βάλεις μπροστά (από το remote) μόνο όταν έχει νεκρά!!!
Εγώ τι να πω που χθες το απόγευμα πήρα το αμάξι και σήμερα το πρωί μου έσκισε ένα μηχανάκι τον μπροστά προφυλακτήρα!!!

Πάντως για καλό του αυτοκινήτου (επειδήείχα remote start στο corolla) υπάρχει αισθητήρας που σε αφήνει να βάλεις μπροστά (από το remote) μόνο όταν έχει νεκρά!!!
Εγώ τι να πω που χθες το απόγευμα πήρα το αμάξι και σήμερα το πρωί μου έσκισε ένα μηχανάκι τον μπροστά προφυλακτήρα!!!
Trending Topics
Μάγκες καλημέρα,
Θα ήθελα να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Npart για την πολύτιμη βοήθεια του και την κατανόηση στον πόνο μου. Το πήρα το παλικάρι τηλέφωνο βραδιάτικα και του είπα τον πόνο μου.
Ευθύς αμέσως 7:30 το πρωί επικοινώνισε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ και φρόντισε για την αυθημερόν επισκευή της ζημιάς.
Με το που άκουσαν npart στο συνεργείο άρχισε όλο το προσωπικό να τρέχει πανικόβλητο φανοποιοί και βαφείς έτρεχαν σε όλο το συνεργείο, ο ένας άρχισε να ξηλώνει, ο άλλος να παραγγείλει ανταλλακτικά, χαμός σας λέω...
Το συνεργείο είναι εξαιρετικό, οι άνθρωποι καλοί και με κατανόηση και πάνω απο όλα επαγγελματίες.
Σύντομα θα ακολουθήσει post με την ζημιά FIXED
Σίγουρα βέβαια η ζημιά αυτή είναι ακριβή υπόθεση και θα την πληρώσω αλλα δεν νομίζω άλλο συνεργείο να μου έκανε το χατίρι να μου το φτιάξει αυθημερόν. Εύγε.
Γειά σου ρε Νικόλα με τα κονέ σου, σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε, αυτό θα στο χροστάω.
Θα ήθελα να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Npart για την πολύτιμη βοήθεια του και την κατανόηση στον πόνο μου. Το πήρα το παλικάρι τηλέφωνο βραδιάτικα και του είπα τον πόνο μου.
Ευθύς αμέσως 7:30 το πρωί επικοινώνισε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ και φρόντισε για την αυθημερόν επισκευή της ζημιάς.
Με το που άκουσαν npart στο συνεργείο άρχισε όλο το προσωπικό να τρέχει πανικόβλητο φανοποιοί και βαφείς έτρεχαν σε όλο το συνεργείο, ο ένας άρχισε να ξηλώνει, ο άλλος να παραγγείλει ανταλλακτικά, χαμός σας λέω...
Το συνεργείο είναι εξαιρετικό, οι άνθρωποι καλοί και με κατανόηση και πάνω απο όλα επαγγελματίες.
Σύντομα θα ακολουθήσει post με την ζημιά FIXED
Σίγουρα βέβαια η ζημιά αυτή είναι ακριβή υπόθεση και θα την πληρώσω αλλα δεν νομίζω άλλο συνεργείο να μου έκανε το χατίρι να μου το φτιάξει αυθημερόν. Εύγε.Γειά σου ρε Νικόλα με τα κονέ σου, σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε, αυτό θα στο χροστάω.