Ανεμοθώρακας
Έβγαλα σήμερα το S για μια βολτούλα και ξαφνικά ακούω ένα δυνατό μπαμ και βλέπω ένα ράγισμα σαν από σφαίρα στον ανεμοθώρακα μου
Προφανώς το προπορευόμενο όχημα πάτησε πέτρα και εκτοξεύθηκε με δύναμη προς το μέρος μου.
Μετά από ένα σύντομο search στο Αγγλικό forum, φαίνεται ότι το ΟΕΜ παρμπρίζ δεν είναι ότι καλύτερο και όσοι έχουν πάθει κάτι ανάλογο έβαλαν aftermarket.
Θα επικοινωνήσω αύριο με την ασφάλεια μου και θα πάω στον αντιπρόσωπο να δω τι θα μου πουν.
Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο; Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει περίπου η αντικατάσταση του και κανένα καλό aftermarket;
Για να είμαι ειλικρινής με φοβίζει περισσότερο η δουλειά που θα κάνουν όταν το αλλάξουν και οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν στο αυτοκίνητο...
Προφανώς το προπορευόμενο όχημα πάτησε πέτρα και εκτοξεύθηκε με δύναμη προς το μέρος μου.Μετά από ένα σύντομο search στο Αγγλικό forum, φαίνεται ότι το ΟΕΜ παρμπρίζ δεν είναι ότι καλύτερο και όσοι έχουν πάθει κάτι ανάλογο έβαλαν aftermarket.
Θα επικοινωνήσω αύριο με την ασφάλεια μου και θα πάω στον αντιπρόσωπο να δω τι θα μου πουν.
Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο; Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει περίπου η αντικατάσταση του και κανένα καλό aftermarket;
Για να είμαι ειλικρινής με φοβίζει περισσότερο η δουλειά που θα κάνουν όταν το αλλάξουν και οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν στο αυτοκίνητο...
Thread
Forum
Replies
Last Post
LonS2k
New York - Metro New York S2000 Owners
8
May 11, 2008 08:35 PM