Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Ιστοριούλα και βοήθεια!

Old Oct 22, 2007 | 01:18 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Default Ιστοριούλα και βοήθεια!

Το Σαββάτο είχα πάει για ένα γάμο στο Ξυλόκαστρο. Στην επιστροφή μας έπιασε τέτοια μπόρα που δεν είχα ξανασυναντήσει παρόμοια ποτέ. Οι υαλοκαθαριστήρες στη γρήγορη σκάλα και ακόμα δεν μπορούσα να δω τίποτα. Λες και έριχναν νερό με κουβά στο μπαμπρίζ και αυτό για πολλά χιλιόμετρα. Το S όμως στάθηκε στο ύψος του . Πέρασε ίσως το καλύτερο τεστ στεγανότητας. Ούτε μια σταγόνα δεν είδα να περνάει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!!!!!

Το άσχημο της υπόθεσης ήταν ότι μέσα στο Ξυλόκαστρο (και εκεί βροχή!!!) κινούμενος στο δρόμο με 10 χιλιόμετρα ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε από πίσω μου. Απολογισμός. Καμία γρατζουνιά αλλά το "καφασωτό" κομμάτι που μπαίνει στον προφυλακτήρα και στηρίζεται η πινακίδα (φαίνεται παρακάτω στη φωτό) να κουνιέται. Γνωρίζει κανένας αν οι βάσεις του κομματιού βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν πιστεύει ότι χρειάζεται αλλαγή όλος ο προφυλακτήρας ή μόνο το κομμάτι αυτό? Φοβάμαι ότι αυτό κουμπώνει σε βάσεις που βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν έχουν σπάσει θα θέλει αλλαγη όλος. Θα το πάω στο συνεργείο απλώς ήθελα μια πρώτη ένδειξη αν γνωρίζει κάποιος.

Reply
Old Oct 22, 2007 | 01:42 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω θα του εβαζα μονο μαυρη σιλικονη ή Sikaflex για να γινει ενα με το προφυλακτηρα, και δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα.
Reply
Old Oct 22, 2007 | 01:53 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Γιατι? Αφου αλλος επεσε απο πισω του. Να το αλλαξει να βαλει καινουργιο.
Reply
Old Oct 22, 2007 | 01:57 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Chipsaway.gr kana 40eyrw tha sou paei kai poly isws na lew
Reply
Old Oct 22, 2007 | 02:01 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

^Δεν επαθε γρατζουνια ομως οποτε η Chipsaway δε χρειαζεται.
Reply
Old Oct 22, 2007 | 04:03 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Εγω θα του εβαζα μονο μαυρη σιλικονη ή Sikaflex για να γινει ενα με το προφυλακτηρα, και δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα.
Energetic αν έχει πολύ δουλειά για να φτιαχτεί τότε μπορεί να καταφύγω σε αυτή τη λύση αλλα θα προσπαθήσω να την αποφύγω γιατι είμαι ψείρας με το αυτοκίνητο.

[QUOTE]Chipsaway.gr
Reply
Old Oct 22, 2007 | 04:49 AM
package's Avatar
Registered User

Παιδιά τα τοπικά βαψίματα προσέχτε τα αρκετά. Με τον καιρό ξεθωριάζει το χρώμα και θαμπώνει το σημείο που έχουν επέμβει. Θέλει πολύ προσοχή, γιατί την έχω πατήσει 2 φορές έτσι.
Reply