Ιστοριούλα και βοήθεια!
Το Σαββάτο είχα πάει για ένα γάμο στο Ξυλόκαστρο. Στην επιστροφή μας έπιασε τέτοια μπόρα που δεν είχα ξανασυναντήσει παρόμοια ποτέ. Οι υαλοκαθαριστήρες στη γρήγορη σκάλα και ακόμα δεν μπορούσα να δω τίποτα. Λες και έριχναν νερό με κουβά στο μπαμπρίζ και αυτό για πολλά χιλιόμετρα. Το S όμως στάθηκε στο ύψος του
. Πέρασε ίσως το καλύτερο τεστ στεγανότητας. Ούτε μια σταγόνα δεν είδα να περνάει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!!!!!
Το άσχημο της υπόθεσης ήταν ότι μέσα στο Ξυλόκαστρο (και εκεί βροχή!!!) κινούμενος στο δρόμο με 10 χιλιόμετρα ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε από πίσω μου. Απολογισμός. Καμία γρατζουνιά αλλά το "καφασωτό" κομμάτι που μπαίνει στον προφυλακτήρα και στηρίζεται η πινακίδα (φαίνεται παρακάτω στη φωτό) να κουνιέται. Γνωρίζει κανένας αν οι βάσεις του κομματιού βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν πιστεύει ότι χρειάζεται αλλαγή όλος ο προφυλακτήρας ή μόνο το κομμάτι αυτό? Φοβάμαι ότι αυτό κουμπώνει σε βάσεις που βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν έχουν σπάσει θα θέλει αλλαγη όλος. Θα το πάω στο συνεργείο απλώς ήθελα μια πρώτη ένδειξη αν γνωρίζει κάποιος.
. Πέρασε ίσως το καλύτερο τεστ στεγανότητας. Ούτε μια σταγόνα δεν είδα να περνάει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!!!!!Το άσχημο της υπόθεσης ήταν ότι μέσα στο Ξυλόκαστρο (και εκεί βροχή!!!) κινούμενος στο δρόμο με 10 χιλιόμετρα ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε από πίσω μου. Απολογισμός. Καμία γρατζουνιά αλλά το "καφασωτό" κομμάτι που μπαίνει στον προφυλακτήρα και στηρίζεται η πινακίδα (φαίνεται παρακάτω στη φωτό) να κουνιέται. Γνωρίζει κανένας αν οι βάσεις του κομματιού βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν πιστεύει ότι χρειάζεται αλλαγή όλος ο προφυλακτήρας ή μόνο το κομμάτι αυτό? Φοβάμαι ότι αυτό κουμπώνει σε βάσεις που βρίσκονται στον προφυλακτήρα και αν έχουν σπάσει θα θέλει αλλαγη όλος. Θα το πάω στο συνεργείο απλώς ήθελα μια πρώτη ένδειξη αν γνωρίζει κάποιος.
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Energetic αν έχει πολύ δουλειά για να φτιαχτεί τότε μπορεί να καταφύγω σε αυτή τη λύση αλλα θα προσπαθήσω να την αποφύγω γιατι είμαι ψείρας με το αυτοκίνητο.
[QUOTE]Chipsaway.gr
Εγω θα του εβαζα μονο μαυρη σιλικονη ή Sikaflex για να γινει ενα με το προφυλακτηρα, και δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα.
[QUOTE]Chipsaway.gr
Thread
Forum
Replies
Last Post

kana 40eyrw tha sou paei kai poly isws na lew