επισκευη σαλονιου-δερματος
γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να επισκευασω-επιδιωρθωσω το δερματινο καθισμα του αυτ/του?
ειναι το κλασικο κοκινο του s2000.
το εχει κανει κανεις,να μου προτεινει καποιον,γιατι δεν μπορω να βρω κανεναν που να εχει ιδιο δερμα.
χρηστος
ειναι το κλασικο κοκινο του s2000.
το εχει κανει κανεις,να μου προτεινει καποιον,γιατι δεν μπορω να βρω κανεναν που να εχει ιδιο δερμα.
χρηστος
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ο Giannos ukS2K ειχε παει απο τη Connolly και εκανε φρεσκαρισμα και επιδιορθωση στο δερματινο σαλονι ενος τετραθεσιου αυτοκινητου με 70 Euro. Του ειπαν οτι για το S2000 θα τον χρεωνε 50 Euro. Σκοπευω να παω το δικο μου S εκει, πολυ συντομα.
Originally Posted by energetic,Dec 8 2008, 03:06 AM
Ο Giannos ukS2K ειχε παει απο τη Connolly και εκανε φρεσκαρισμα και επιδιορθωση στο δερματινο σαλονι ενος τετραθεσιου αυτοκινητου με 70 Euro. Του ειπαν οτι για το S2000 θα τον χρεωνε 50 Euro. Σκοπευω να παω το δικο μου S εκει, πολυ συντομα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by actinf,Dec 8 2008, 01:09 PM
Theloume leptomereies!
Originally Posted by Stradale,Dec 8 2008, 03:03 AM
Δεν σου το συνιστώ.
Πάρε καινούριο κάθισμα
Πάρε καινούριο κάθισμα
δεν σου συνιστω καινουργιο καθισμα...
η ζημια που εχει ειναι η πλεον κλασικη σε ολα τα "ς"δηλδη το φιλετο στο αριστερο ποδι,απο το μπες-βγες,φθειρεται...
επισης στην κονολυ πηρα τηλ,αλλα πρεπει να παω απο εκει πραγμα απιθανο..και δη χωρις να ξερω εαν εχουν αυτο το χρωμα...
υπαρχει καποιος που να το εχει κανει?και που?
επαναλαμβανω πως ειναι το ΚΟΚΚΙΝΟ σαλονι..
Trending Topics
Kserw apo filo kai exw dei douleia ths conolly alla oxi se S kai htan pragmatika apisteyth.
Epeidh to skeytome kai egw sobara prepei na to psaksoume ligo to thema.
Isws to kalhtero mias kai milame gia 4 bides einai na lyseis to kathisma kai na tous to pas ekei kai na to afhseis.
Epeidh to skeytome kai egw sobara prepei na to psaksoume ligo to thema.
Isws to kalhtero mias kai milame gia 4 bides einai na lyseis to kathisma kai na tous to pas ekei kai na to afhseis.