σκισιμο κουκουλας
απλα δεν παει αλλο αυτη η κατασταση...πηγα το αμαξι στη γλυφαδα στο Σφακιανακη και αλλαξα την κουκουλα η οποια μου κοστισε 2.200 ευρω και το αποτελεσμα ηταν να παρω πισω ενα αυτοκινητο το οποιο τριζει σαν κουμπαρας,να μου γεμισουν γραντζουνιες το καπω και να μου κλεψουν την ταπα απο την υποδοχη του ρευματος...αυριο το πρωι απλα θα γινει πολεμος εκει...αν και δε νομιζω να βγαλω κατι...εχω φτασει σε σημειο να θελω να το πουλησω επειδη βαρεθηκα να ασχολουμε με μ@λακες...
palioxaraktiras στηλε ενα mail εξω στα κεντρικα περιγραφοντας το περιστατικο και μετα αστο πανω τους,να ξερεις οτι ειναι η χειροτερη τους οι καταγκελιες για κακες υπηρεσιες.Μου το ελεγε ενα παιδι που δουλευε σε αντιπροσωπια οτι ειναι οτι χειροτερο μπορεις να τους κανεις.κατ ευθειαν ζητανε ευθυνες και γ@μ@νε τους διευθυντες.
θα τους παρω τηλ.τωρα να δω αντιδραση και μετα βλεπουμε...ρε παιδια καποιο καλο συνεργειο honda που σκατα υπαρχει...απο μ@λακα σε μ@λακα πεφτω(δεληγιαννης-σφακιανακης) αμαν πια...οταν πηρα τηλ στα κεντρικα στιν καβαλας αφου μιλησα με ολο το προσωπικο καθως κανενας δεν ηξερε αν αλλαζουν κουκουλες καποιος καραγκιοζακος μου ειπε βεβαιως ελατε απο εδω να την παραγγειλετε και να δωσετε προκαταβολη...μαντεψτε...στα κεντρικα δεν αλλαζουν κουκουλες γιατι απλα δεν το εχουν ξανακανει με αποτελεσμα να με κανουν μπαλακι με τη γλυφαδα...