Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

GTM CF exhaust cap for AP1 rear bumper

Thread Tools

Old Dec 15, 2008 | 09:56 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Γιαννη για αυτο ειπα USPS. Οι υπολοιπες ειναι φραγκοφονιαδες.
Εγω παντως οτι συναλλαγες ειχα με αμερικη, δεν ειχαν προβλημα να μου κανουν υποτιμολογιση. Αν ειναι κατω απο 100
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:15 PM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Λοιπον μου απαντησε ο τυπος και μου εξηγει τον λογο που δεν μπορει να στειλει με USPS .Τωρα αν λεει αληθεια δεν ξερω.Αν βρεθει και κανενας αλλος εγω παντως θα το παρω.Οσοι περισοτεροι τοσο πεφτουν τα μεταφορικα.Απλα οποιος θελει ας το πει γρηγορα γιατι θα κλεισουνε το GB.

"The cap will be $190 each without shipping.

Up to 20 caps, the shipping will be same price.

We can NOT send it thru USPS because it exceeds maximum demension."
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:33 PM
Sportster's Avatar
Registered User

εμενα παντως δεν με ενδιαφερει... οπως ειπε και o leftis, μια φορα ειπα που θα παω να γλιτωσω τα 95 με χρεωσαν 35 απλα για να μου δωσουν το πακετο και τα χαρτια να την κανω εγω την διαδικασια...

USPS μονο και να γραψει GIFT... αλλιως ευχαριστω δεν θα παρω... υπαρχει και αγγλια βρε αδερφε!
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:47 PM
leftis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Dorikin,Dec 16 2008, 09:15 AM
I call BS!!!
Μου ειχαν στειλει ΟΕΜ αναρτησεις απο Αμερικη, το οποιο ηταν αρκετα μεγαλο δεμα, με USPS και μου ηρθε και σπιτι. Τελος παντων, δεν αλλαζει κατι. Πολυ θα το ηθελα κι εγω με την μονη αποληξη (Greddy single FTW! ) αλλα δυστυχως δεν ειναι καιρος για εξοδα!
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:50 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by Dorikin,Dec 15 2008, 11:15 PM
Λοιπον μου απαντησε ο τυπος και μου εξηγει τον λογο που δεν μπορει να στειλει με USPS .Τωρα αν λεει αληθεια δεν ξερω.Αν βρεθει και κανενας αλλος εγω παντως θα το παρω.Οσοι περισοτεροι τοσο πεφτουν τα μεταφορικα.Απλα οποιος θελει ας το πει γρηγορα γιατι θα κλεισουνε το GB.

"The cap will be $190 each without shipping.

Up to 20 caps, the shipping will be same price.

Ο τυπος προφανως ειναι ή πολύ άσχετος, ή πολύ κλέφτης. Την αλλη φορα μου ειχε ερθει με USPS εξατμιση για μηχανη και τωρα για αυτο λεει οτι υπαρχει limit στο μεγεθος?? Η μηπως θελει να μας πει ότι ακομα και η DHL τον χρεωνει το ιδιο στα μεταφορικα για έως 20 κομματια?

Παντως μόνο με USPS εχει νοημα να τα παρουμε, μόνο έτσι θα γλυτώσουμε τα τσάμπα έξοδα. Με DHL όταν είχα φέρει πατάκια MUZ είχαν καταλήξει να μου κοστίσουν 300 ευρώ........
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:51 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Dec 15 2008, 11:47 PM
I call BS!!!
Μου ειχαν στειλει ΟΕΜ αναρτησεις απο Αμερικη, το οποιο ηταν αρκετα μεγαλο δεμα, με USPS και μου ηρθε και σπιτι. Τελος παντων, δεν αλλαζει κατι. Πολυ θα το ηθελα κι εγω με την μονη αποληξη (Greddy single FTW! ) αλλα δυστυχως δεν ειναι καιρος για εξοδα!
exactly
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:52 PM
leftis's Avatar
Registered User

Την εβαλες την αναρτηση εσυ?ευχαριστημενος?
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:52 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Dec 15 2008, 11:47 PM
I call BS!!!
Episis mporo na epivevaioso oti to dema ton OEM anartiseon htan pragmati megalo. Me to zori to valame sto portpagkaz tou S
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:53 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Dec 15 2008, 11:52 PM
Την εβαλες την αναρτηση εσυ?ευχαριστημενος?
Tha tin valo telh genari mazi me lastixa kai (isos) zantes. Meta mporei na exo ta moutra na emfanisto kai se kamia pista
Reply
Old Dec 15, 2008 | 10:54 PM
leftis's Avatar
Registered User

Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:19 PM.