Meta ftaiei o fonias!
Λοιπόν άφησα σήμερα το car στους τύπους θα το πάρω αύριο το απόγευμα. Μου έδειξε μια bmw μαύρη που είχε μέσα, με τα σημεία τα οποία είχε γρατζουνιές, απο το χαρτι βέβαια σημειωμένες γιατι ήταν φτιαγμένο και δεν φαινόταν τίποτα!! Ο πίσω προφυλακτήρας ήταν δαγκωμένος απο σκύλο και ήταν τζετε!! Μακάρι να κάνουν το S new
Amareto τι σου είπανε θα σου βάψουνε ολόκληρα τα κομμάτια ή μονο τα σημεία των γρατζουνιών? Εγώ πάντος για να ξέρεις εσύ και τα άλλα μέλη έχω αντίστοιχο μαγαζί με την Chips Away και η τιμη που σου είπανε είναι ακριβή.Αν θες οποιαδηποτε πληροφορία πες μου.
@m.ded9
Τώρα μας το λες???
Θα βάψουν τις γρατζουνιές απο ότι μου είπαν οχι όλο το φτερο-πορτα. Τώρα έχει κανονιστεί και θα μου το φτιάξει εκτος αν κάτι πάει στραβά με τον πραγματογνώμων της ασφαλιστικής που δεν νομίζω. Θα σας κρατάω ενήμερους.
Τώρα μας το λες???
Θα βάψουν τις γρατζουνιές απο ότι μου είπαν οχι όλο το φτερο-πορτα. Τώρα έχει κανονιστεί και θα μου το φτιάξει εκτος αν κάτι πάει στραβά με τον πραγματογνώμων της ασφαλιστικής που δεν νομίζω. Θα σας κρατάω ενήμερους.
Έλα μην φοβάσαι το κόκκινο χρώμα που έχεις είναι εύκολο,μόνον να προσέξεις όταν πάς να το πάρεις κοίτα μην έχει μαζέψει κανα σκουπίδι γιατί δεν έχουν φούρνο και πές τους να στα βγάλουν με αλοιφή.Ότι άλλο δεις μπορεις να με ρωτήσεις.
Amaretos ο φούρνος που είδες μήπως γράφει 'Αρτοποιία Αφοι .....';
Anyway, μη μασάς γιατί όπως λέει και ο m.ded9 το χρώμα είναι εύκολο και άμα τυχόν δεν στο πετύχουν ή έχει σκουπιδάκια, τότε να τους ......
Αλλά με αλοιφή, όπως σωστά προτείνει ο m.ded9
Anyway, μη μασάς γιατί όπως λέει και ο m.ded9 το χρώμα είναι εύκολο και άμα τυχόν δεν στο πετύχουν ή έχει σκουπιδάκια, τότε να τους ......
Αλλά με αλοιφή, όπως σωστά προτείνει ο m.ded9