OEM Hard Top - Apories
s2k fun, to kserw oti einai geloia i diafora se timi ama valoume mazi kai tis vides kai ta rubber...
apla to thema einai oti imoun metaksy ebay pou ta vrika ta catchers se para poly kali timi(kai apo pio konta, ara pio grigori paralavi), kai hardtopguy.
gi auto rwtisa, etsi wste an itan ola aparaitita na ta ekana paragelia apo hardtopguy.....
Telika ta vrika ola ektos apo brushes sto ebay...
thanks pantws
apla to thema einai oti imoun metaksy ebay pou ta vrika ta catchers se para poly kali timi(kai apo pio konta, ara pio grigori paralavi), kai hardtopguy.
gi auto rwtisa, etsi wste an itan ola aparaitita na ta ekana paragelia apo hardtopguy.....
Telika ta vrika ola ektos apo brushes sto ebay...
thanks pantws
οι τιμες για ΟΕΜ used hard top παιζουν απο 600 - 1000+ euros . Αν προσθεσεις και το installation kit απο hartopguy (500) πας στα 1500 .. ξερει καποιος τιμες για καινουργιο(αντιπροσωπεια) με τοποθετηση ?
Καλά 600-1000 δεν βρίσκεις hardtop.Εκτός και αν είχε κάνει ο άλλος 1-2 τούμπες
Όσο για το το fitting kit κάπου εκεί έχει με όλα τα πράγματα καλώδια βούρτσες κτλπ αλλά άμα παραγγείλεις από Hardtopguy τώρα θα το παραλάβεις του χρόνου
Τιμή Σαρακάκη κάτι είχε πάρει το αυτί μου 3500+ΦΠΑ
Όσο για το το fitting kit κάπου εκεί έχει με όλα τα πράγματα καλώδια βούρτσες κτλπ αλλά άμα παραγγείλεις από Hardtopguy τώρα θα το παραλάβεις του χρόνου
Τιμή Σαρακάκη κάτι είχε πάρει το αυτί μου 3500+ΦΠΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΘΕΤΗΣΗ ΗARD TOP :
1oν Φωναζεις τον Φαν εκει που εισαι(σπιτι,δουλεια,χωριο κλπ)
2ον Του λες να σου βρει ιμαντες προσδεσης,δεν ξερεις ακριβως τι,αλλα δε σε νιαζει ,θα σου βρει αυτος
3ον Αραζεις με φραπεδουμπα στον ισκιο και τον αφηνεις να παλευει μονος του
4ον Το hardtop σου θα εχει τωρα μπει και θα ειναι και σαν να φορας βασεις- τετοια ειναι η δουλεια που θα εχει κανει-
5ον και σημαντικοτερον--Ολα αυτα με μηδεν κοστος!!!---και περνας ενα χειμωνα ανετοτατα
1oν Φωναζεις τον Φαν εκει που εισαι(σπιτι,δουλεια,χωριο κλπ)
2ον Του λες να σου βρει ιμαντες προσδεσης,δεν ξερεις ακριβως τι,αλλα δε σε νιαζει ,θα σου βρει αυτος
3ον Αραζεις με φραπεδουμπα στον ισκιο και τον αφηνεις να παλευει μονος του
4ον Το hardtop σου θα εχει τωρα μπει και θα ειναι και σαν να φορας βασεις- τετοια ειναι η δουλεια που θα εχει κανει-
5ον και σημαντικοτερον--Ολα αυτα με μηδεν κοστος!!!---και περνας ενα χειμωνα ανετοτατα
Χρειάζομαι (πάλι) την βοήθεια σας....
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει part numbers για side brushes και wiring harness για το defroster και rubber spacers? Το S είναι '08.
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει part numbers για side brushes και wiring harness για το defroster και rubber spacers? Το S είναι '08.