Pnigomai...
Το αυτοκίνητο το έχω πλύνει πολλές φορές χωρίς να βάζει νερά από κάπου, όπως επίσης έχω κάνει πολλά ταξίδια με βροχή χωρίς να γίνει κάτι υγρό εσωτερικά!
Καλά όλα αυτά μέχρι προχτές που το άφησα όλη μέρα στη βροχή και το βράδυ στη μεριά του συνοδηγού στην μοκέτα και στην πόρτα είχε μουσκέψει!!
Τα κλείστρα τα έχω αλλάξει πρίν κανά χρόνο, αλλά έχω βάλει δύο φορές στις τσιμούχες σπρέι σιλικόνης κανονικό ( VAG υπάρχει ξηρού τύπου
. Λέτε να φταίει αυτό;
Καλά όλα αυτά μέχρι προχτές που το άφησα όλη μέρα στη βροχή και το βράδυ στη μεριά του συνοδηγού στην μοκέτα και στην πόρτα είχε μουσκέψει!!
Τα κλείστρα τα έχω αλλάξει πρίν κανά χρόνο, αλλά έχω βάλει δύο φορές στις τσιμούχες σπρέι σιλικόνης κανονικό ( VAG υπάρχει ξηρού τύπου
Βασικά η σιλικόνη σε σπρέυ πρέπει να γράφει ότι είναι κατάλληλη για ελαστικά αλλιώς η σύνθεσή της και τα προωθητικά ενδεχομένως να ξηράνουν τα ελαστικα΄μέρη και παρεμβύσματα επιφέροντας τα αντίθετα αποτελέσματα. Και η βαζελίνη είναι ένα καλό και φθηνό υποκατάστατο όμως δεν απορροφάται απο τα ελαστικά μέρη + οτι λερώνει και μαζεύει σκόνες κλπ
Simera paresa apo Sarakaki (Pallini) kai mou eipan oti 8a antikatastisoume OLA ta lastixa orofis kai portas kai blepoume.. OLa mesa se eggyhsh apla prepei na paei to amaksi sthn glyfada giati ekei yparxei pleon Fanopoiho kai oxi sto katastima tis pallinis..
Elpizw na ksemperdepsw etsi eukola..
Euxaristw gia tis poli xrisimes apantiseis sas..
Elpizw na ksemperdepsw etsi eukola..
Euxaristw gia tis poli xrisimes apantiseis sas..