s2000 mprelok
Σε μια συναντηση που ειχα ερθει στο ΣΕΦ(παλια) ηταν κ ο energetic και κρατουσε ενα μπρελοκ,
ενα s τελικο μασιφ νικελ ή αλουμενενιο( πολυ καλο
)
κ αν θυμαμαι καλα απ οτι μου ειχε πει ο Μαριος ηταν συλλεκτικο και του το ειχαν φερει απο Αγγλια ή κατι τετοιο. Μιλησα με ενα γνωστο μου που εχει μηχανουργειο και καταλληλα μηχανηματα κοπης και μου ειπε πως μπορει να φτιαξει κατι τετοιο. Αν θελετε κανουμε group buy, ή αν καποιος εχει καμμια καλυτερη ιδεα για μπρελοκακι ας το συζητησουμε. Τιμη δεν ρωτησα, αλλα λογικα αν μαζευτουμε πολλοι σιγουρα θα παιξει εκπτωση. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει να δουμε ποσοι ειμαστε .( energetic sorry αλλα ζηλεψα...
)
ενα s τελικο μασιφ νικελ ή αλουμενενιο( πολυ καλο
κ αν θυμαμαι καλα απ οτι μου ειχε πει ο Μαριος ηταν συλλεκτικο και του το ειχαν φερει απο Αγγλια ή κατι τετοιο. Μιλησα με ενα γνωστο μου που εχει μηχανουργειο και καταλληλα μηχανηματα κοπης και μου ειπε πως μπορει να φτιαξει κατι τετοιο. Αν θελετε κανουμε group buy, ή αν καποιος εχει καμμια καλυτερη ιδεα για μπρελοκακι ας το συζητησουμε. Τιμη δεν ρωτησα, αλλα λογικα αν μαζευτουμε πολλοι σιγουρα θα παιξει εκπτωση. Οποιος ενδιαφερεται ας ποσταρει να δουμε ποσοι ειμαστε .( energetic sorry αλλα ζηλεψα...
)
Προτείνω, αν γίνει κάτι, να γίνει σε δερμάτινο μπρελόκ, ωστε να μην κάνει σημάδια στο ταμπλό καθώς θα αιωρείται.
Για παράδειγμα:
http://www.kingmotorsports.com/category.aspx?cat=26
Για παράδειγμα:
http://www.kingmotorsports.com/category.aspx?cat=26
Εγω ελεγα να ειναι σκετο οπως του energetic ενα κομματι μεταλλο περιπου 4-5cm υψος και 2-3 cm πλατος. Πανω στην 1η καμπυλη που κανει το S θα υπαρχει μια μικρη τρυπα για να κρεμιεται στο κρικο. Για δερμα δεν ξερω ρε ψηλε θα ειναι ωραιο? Ετσι κ αλλιως πανω στην μιζα κρεμεται κ ο συναγερμος . Δεν ξερω θα δειξει
Originally Posted by ThanasiS2K,Jul 16 2007, 05:51 AM
Paidia ta mprelok tha ta paroume mazi me ta aytokollita ??? xaxaxaxa
Trending Topics
Originally Posted by eddiex,Jul 17 2007, 03:03 AM
Εγω Θελω το μπρελοκ να γραφει... :
S2000
Ninja
EddieX
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
...ΤΕΛΟΣ
OK? Για οποιον κανει την παραγγελια το δικο μου να το κανει ετσι!
S2000
Ninja
EddieX
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
...ΤΕΛΟΣ
OK? Για οποιον κανει την παραγγελια το δικο μου να το κανει ετσι!