s2k by Ziakis Rodos!
Originally Posted by chrisB-S2000,May 3 2009, 01:08 PM
ο soundcrash εκανε μια παρουσιαση..και ειπε τι φοραει το αμαξι του...δεν νομιζω να ζητησε κριτικη οσον αφορα την ποιοτητα και την αποδοση τωνα ανταλλακτικων-βελτιωτικων που χρησιμοποιησε...αλλωστε θα ρωτουσε "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?".....το να δεχομαστε τα πικροχολα σχολια..για αλλους ειναι δεκτικο,για αλλους ειναι εκνευριστικο...και οπως ειπωθηκε και πιο πανω..σε αλλους αρεσει η μαμα 16αρα ζαντα..σε αλλους αρεσουν οι 18αρες..οπωτε φιλε γιαννη...μην δινεις σημασια..απο την στιγμη που δεν ζητας την γνωμη,και απλα κανεις παρουσιαση...
εμενα παντως το αμαξι σου μου αρεσει πολυ....
συνεχισε με αυτα που εχεις πει πως θελεις να κανεις...
εμενα παντως το αμαξι σου μου αρεσει πολυ....
συνεχισε με αυτα που εχεις πει πως θελεις να κανεις...
τι να πω? δικια του αποψη..
Μπραβο Γιαννη!
Πολυ ομορφο το αμαξι σου και οι 17αρες σαφως πολυ πιο ομορφες και πιο καλες απτις 18αρες.
Το hard top ειναι ολα τα λεφτα σε μαυρο, σου παει τελεια!
Οταν πας να το βγαλεις, πες στον ιδιοκτητη οτι κολλησε και δε βγαινει με τιποτα!!
Οσο για τα καπακια, η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ειναι για λευκα ή μαυρα οπως τωρα, το κοκκινο θα κανει το αμαξι τρικολορε. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, μπορεις να τα δοκιμασεις!
Keep going like this!
Πολυ ομορφο το αμαξι σου και οι 17αρες σαφως πολυ πιο ομορφες και πιο καλες απτις 18αρες.
Το hard top ειναι ολα τα λεφτα σε μαυρο, σου παει τελεια!
Οταν πας να το βγαλεις, πες στον ιδιοκτητη οτι κολλησε και δε βγαινει με τιποτα!!
Οσο για τα καπακια, η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ειναι για λευκα ή μαυρα οπως τωρα, το κοκκινο θα κανει το αμαξι τρικολορε. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, μπορεις να τα δοκιμασεις!
Keep going like this!