Shark Lip's for S2k
1000 Ευρώ......
Όντως παίδες δεν παίζει να έπερνα αν ήταν 1000 ευρώ.
Από Ebay τα έχω δει αλλα δεν ειμαι σίγουρος να τα παραγγείλω η οχι! Απο Αμερικη γιατι Αγγλία κ Γερμανία δεν τα βρισκω. Παντως ωραια δεν ειναι;;; Αυτα ή το OEM Front Lip; Εσεις τι λετε;;;
Όντως παίδες δεν παίζει να έπερνα αν ήταν 1000 ευρώ.
Από Ebay τα έχω δει αλλα δεν ειμαι σίγουρος να τα παραγγείλω η οχι! Απο Αμερικη γιατι Αγγλία κ Γερμανία δεν τα βρισκω. Παντως ωραια δεν ειναι;;; Αυτα ή το OEM Front Lip; Εσεις τι λετε;;;
M8 to idio akrivos dilima ixe ki ego prin apo kero ke telika den pira kanena apo ta dio. An ke to amuse otan to protoida me arostise, telika kateli3a sto OEM ke telika den pira kanena ke isixasa!!!
ΟΕΜ lip φοραμε πολλοι , τετοιο δεν εχω δει. Εγω θα ελεγα να το παρεις. Απλα προσοχη γιατι εξεχει λιγο απο την μουρη και οταν το παρκαρεις με μουρη σε πεζοδρομιο ειναι λιγο επικινδυνο ειδικα αμα εισαι και χαμηλωμενος. Οχι φτηνο αλλα τουλαχιστον φαινεται καλης ποιοτητας --->>> http://cgi.ebay.co.uk/99-03-Honda-S2000-Am...1QQcmdZViewItem
sorry guys... αλλά 600 ευρώ για 2 πλαστικάκια εκεί κάτω, που σε ένα πεζοδρόμιο, μία ράμπα, μία πέτρα ή ότι άλλο μπορεί να τα σπάσει δεν αξίζουν.
άστο μαμά αν θες την γνώμη μου eddiex, το απλό και original είναι το πιο όμορφο look.
άστο μαμά αν θες την γνώμη μου eddiex, το απλό και original είναι το πιο όμορφο look.
Trending Topics
Originally Posted by S2000Geo,Nov 28 2006, 03:06 AM
ΟΕΜ lip φοραμε πολλοι , τετοιο δεν εχω δει. Εγω θα ελεγα να το παρεις. Απλα προσοχη γιατι εξεχει λιγο απο την μουρη και οταν το παρκαρεις με μουρη σε πεζοδρομιο ειναι λιγο επικινδυνο ειδικα αμα εισαι και χαμηλωμενος. Οχι φτηνο αλλα τουλαχιστον φαινεται καλης ποιοτητας --->>> http://cgi.ebay.co.uk/99-03-Honda-S2000-Am...1QQcmdZViewItem
Αν σπάσει στη μεταφορά έχει κάποια εγγύηση?
Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.
Θενκ γιου.
Originally Posted by Drifteropoulos,Nov 28 2006, 05:30 PM
Για αυτό, πόσο κοστιζουν περίπου τα ταχυδρομικά για ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ?
Θενκ γιου.
Θενκ γιου.