Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Spoon Hardtop

Thread Tools

Old Jul 13, 2011 | 07:08 AM
JohnCr's Avatar
Registered User

Default Spoon Hardtop

Reply
Old Jul 13, 2011 | 05:11 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Μπορούμε να εκφράσουμε γνώμη όσοι έχουμε αρνητική άποψη ή θα υπάρξει ανάλογη επίθεση όπως στο topic με τα angel eyes;

Ωραία χρώματα πάντως τα S στις φωτογραφίες..Είσαι δικός μου John..
Reply
Old Jul 14, 2011 | 04:36 AM
alexis_s2's Avatar

προσωπικη μου γνωμη κακασχημο οχι απλα ασχημο,mugen kai παλι mugen
μου θυμηζει κατι corolla σενταν τα παλια τα με το στρογυλλο κοψιμο πισω
Reply
Old Jul 14, 2011 | 05:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το συγκεκριμενο hardtop, με σχεδιαση που ξεκινησε η Mooncraft πριν χρονια και υιοθετησαν μετεπειτα αλλες εταιρειες οπως η Spoon,ταιριαζει κατα τη γνωμη μου περισσοτερο, αν οχι μονο, σε S2000 που ειναι αρκετα βελτιωμενα σε εξωτερικη εμφανιση με τα αναλογα "φουσκωματα" στα φτερα αλλα και τις οποιες αλλες "πινελιες" εχουν επανω στο αμαξωμα. Επισης, μια και αναφερθηκε το Mugen hardtop, η προτιμηση μου ειναι απο τη πρωτη μερα που το ειδα, φυσικα στο Mugen, που ακομα και σε μαμα S2000 με λιγες εξωτερικες βελτιωσεις, οπως "front lip spoiler" και αλλα, το S2000 πραγματικα μεταμορφωνεται. Το ειχα στο παλιο και το εδωσα, το πηρα ξανα αλλα σε carbon αυτη τη φορα οποτε ειναι περιττο να πω οτι προσωπικα προτιμω το Mugen. Ερωτας μεγαλος, αυτο να λεγεται. Παντως JohnCr, κριμα που δινεις το S2000. Πιστευω οτι και οι δυο επιλογες που αναφερθηκαν θα ταιριαζαν πολυ στο αμαξι σου.
Reply
Old Jul 14, 2011 | 07:12 AM
JohnCr's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic
Το συγκεκριμενο hardtop, με σχεδιαση που ξεκινησε η Mooncraft πριν χρονια και υιοθετησαν μετεπειτα αλλες εταιρειες οπως η Spoon,ταιριαζει κατα τη γνωμη μου περισσοτερο, αν οχι μονο, σε S2000 που ειναι αρκετα βελτιωμενα σε εξωτερικη εμφανιση με τα αναλογα "φουσκωματα" στα φτερα αλλα και τις οποιες αλλες "πινελιες" εχουν επανω στο αμαξωμα. Επισης, μια και αναφερθηκε το Mugen hardtop, η προτιμηση μου ειναι απο τη πρωτη μερα που το ειδα, φυσικα στο Mugen, που ακομα και σε μαμα S2000 με λιγες εξωτερικες βελτιωσεις, οπως "front lip spoiler" και αλλα, το S2000 πραγματικα μεταμορφωνεται. Το ειχα στο παλιο και το εδωσα, το πηρα ξανα αλλα σε carbon αυτη τη φορα οποτε ειναι περιττο να πω οτι προσωπικα προτιμω το Mugen. Ερωτας μεγαλος, αυτο να λεγεται. Παντως JohnCr, κριμα που δινεις το S2000. Πιστευω οτι και οι δυο επιλογες που αναφερθηκαν θα ταιριαζαν πολυ στο αμαξι σου.

Δεν το εθεσες σωστα! Προσπαθώ να το δώσω..Μπορείς να το καταλάβεις και απο τιν τιμή. το πήρα 40Κ κ τωρα εχω πέσει στα 25,5Κ .. Κατάντια!! Όσο για τα hardtop, προτιμώ αυτο της spoon .. Αν και καθολου δεν θα με χάλαγε ενα carbon τηs mugen !!!
Reply
Old Jul 14, 2011 | 09:58 AM
sebian's Avatar
Registered User

το συγκεκριμένο h.t. απ'όσο έχω καταλάβει καταργεί το χώρο αποσκευών..

άρα κάνει το αμάξι λίγο δύσχρηστο!

σε race εφαρμογές πιστεύω ότι αυξάνει το βάρος χωρίς λόγο..εκτός

αν προσφέρει τόσο πολύ αεροδυναμικά..!έχει εικόνα κανένας?
Reply
Old Jul 19, 2011 | 02:01 AM
loupos@cougar's Avatar
Registered User

Παιδιά προσωπική μου γνώμη ότι απο την στιγμή που κάποιος δεν θέλει πολλές εξωτερικές βελτιώσεις στο s2000 είναι καλή επιλογή το hard top της spoon.Αλλά αν θα κάνει πολλές εξωτερικές βελτιώσεις σαν widebody και τέτοια θα είναι καλύτερο το hard top της mugen γιατί θα έχει καλό χώρο και για αεροτομή και για carbon καπό πίσω.
Reply
Old Jul 19, 2011 | 04:55 PM
JohnCr's Avatar
Registered User

Ε σιγουρα, αν εχεις επενδυσει πολλα στο εξωτερικό του αυτοκινίτου και κοτσάρεις κ κατι τετοιο το αυτοκινιτο θα φαινεται κάπως... Προσωπικά το συγκεκριμένο hardtop το έχω δει σε αυτοκινιτα "πίστας", αγωνιστικά κοκ.
Reply
Old Jul 25, 2011 | 01:23 AM
billias's Avatar
Registered User

From: πατρα

γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για το hardtop coupe για το s2000 αν ανοιγει το καπο και αν υπαρχει τετοιο στην ελλαδα για αγορα η πρεπει να το φερεις απο εξωτερικο? thanks
Reply
Old Jul 25, 2011 | 01:44 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by billias
γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για το hardtop coupe για το s2000 αν ανοιγει το καπο και αν υπαρχει τετοιο στην ελλαδα για αγορα η πρεπει να το φερεις απο εξωτερικο? thanks
Hello και σε σένα. Το καπό του S2000, ανοίγει κανονικά με όποιο hardtop και να βάλεις πάνω στο αμάξι. Υπάρχουν εταιρείες στην Ελλάδα, που φέρνουν όποιο hardtop θέλεις αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να το φέρεις μόνος σου από το εξωτερικό. Πάντως δεν έχω καταλάβει για ποιο hardtop αναφέρεσαι με την ονομασία "hardtop coupe", όπως και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην ανοίγει το καπό μιας και βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:51 PM.