Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

Veilside

Thread Tools

Old Mar 1, 2010 | 03:23 PM
pontios2000's Avatar

Originally Posted by gmak_s2k,Mar 1 2010, 09:58 AM
Καλώς ήρθες Μάνο και με το καλό να πάρεις στα χέρια σου το S

Αν κατάλαβα καλά ο Μάνος δεν ζήτησε την γνώμη μας σχετικά με το Veilside look, οπότε δεν νομίζω οτι είναι σωστό να αρχίσουμε τα κραξίματα περί καγκουριάς...άσε που αν ανοίξουμε αυτό το θέμα (καγκουριές κτλ.) πολλά μπορεί να ειπωθούν και με τις απόψεις να διίστανται

Εγώ θα σου πω Μάνο οτι αν σου αρέσει εσένα, στους άλλους περισσεύει

Όσο για το που μπορείς να βρεις αυθεντικό κουστούμι Veilside ρίξε μια ματιά εδώ...

http://www.streetandcircuit-shop.biz/veils...kits-6694-c.asp

Και επίσης όσοι ασχολούνται με body kit (π.χ. Tolias Edition)...

http://www.toliasedition.gr/

....μπορούν να σου φέρουν και αυθεντικό κουστούμι.

Πάντως να έχεις κατά νου οτι το αυθεντικό κουστούμι είναι "αλμυρούτσικο"

Τώρα όσο αφορά το λευκό σαλόνι σε μαύρο S, προσωπικά δεν το προτιμώ αλλά διατηρώ μια επιφύλαξη καθώς δεν το έχω δει ποτέ.
Μπορεί και να του πηγαίνει.

Και πάλι καλωσήρθες και αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε
φιλε για των τολια δεν σου προτινω να πας το sssακι σου γιατι ειναι ψιλο ασχετη αυτη που δουλεβουν εκει ενας φιλος μου πειγε το αμαξι του και τουσκισε το κολαρακι στιν τιμη και του εκανε 12 παραπανισιες τρυπες για να βαλει των μπροστινω προφιλακτιρα, φαντασου για ολο το κιτακι τι θα κανει ((σουροτιρι))
Reply
Old Mar 1, 2010 | 10:41 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

ασ'το μαμα
Reply
Old Mar 1, 2010 | 10:59 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Reply
Old Mar 1, 2010 | 11:06 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μια εικονα χιλιες λεξεις, αλλα τουλαχιστον ο φιλος Divider πηρε τις πληροφοριες που ηθελε.
Reply
Old Mar 2, 2010 | 05:56 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Originally Posted by ThanasiS2K,Mar 1 2010, 11:59 PM
μα τι εννοεις?δεν καταλαβαινω!
Reply
Old Mar 2, 2010 | 06:59 AM
Divider's Avatar
Registered User

Ευχάριστο πολύ για όλες τις πληροφορίες παίδες! checkara το site τις carmania k όντως έχει το κοστούμι εκεί δυστυχώς δεν έχει συνεργάτες στην αθηνα αλλα μια εκδρομούλα ως την θήβα δεν θα με χάλαγε.. Τόλιας.. έχω ακούσει μονο αρνητικά δεν νομίζω να τον επισκεφτώ...
Ορίστε πως περιμένω να δείξει το αμάξι με το κοστούμι

by the way έλιωσα με την pic του καγκουρό! χάχα +1
Ευχάριστο k πάλι μόλις με το καλο κάνω τις αλλαγές μου θα ανεβάσω pics!
Reply
Old Mar 2, 2010 | 07:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Παντως, θα σου προτεινα να παρεις πρωτα το S2000 σου, και να δεις με την ησυχια σου τις υπολοιπες αλλες επιλογες εκτος του Veilside. Το συγκεκριμενο body kit που θες να βαλεις ειναι απο τα πρωτα που ειχαν βγει για το S2000. Υπαρχουν αρκετες λυσεις πιο νεες, και μαλιστα πιο ομορφες κατα το δικο μου γουστο.

Δες το παρακατω επισημο τοπικ με πολλες φωτογραφιες απο Berlina Black S2000.

Welcome to the DARK SIDE! Official Black S2Ks

Επισης ριξε και μια ματια στο παρακατω τοπικ οπου εχει ολα τα επισημα topic με φωτογραφιες απο πολλα S2000.

The OFFICIAL "Official" Thread

Βεβαια, η τελικη αποφαση θα ειναι δικη σου για το πως θελεις να ειναι το S2000 σου.
Reply
Old Mar 2, 2010 | 07:38 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by Divider,Mar 2 2010, 07:59 AM
Ευχάριστο k πάλι μόλις με το καλο κάνω τις αλλαγές μου θα ανεβάσω pics!
Καλά μωρέ...μην αγχώνεσαι...εδώ είμαστε εμείς
Reply
Old Mar 2, 2010 | 08:13 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by Divider,Mar 2 2010, 05:59 PM
Ορίστε πως περιμένω να δείξει το αμάξι με το κοστούμι

καλησπέρα και από μένα φιλε μου καλός ήρθες

αν θες και τι δίκια μου γνώμη θα σου πω πως ότι δήποτε βάλεις στο S σου ειδικά μπροστά θα πρέπει να προσεχεις το υλικό που είναι φτιαγμένο.

δηλαδή πλαστικό η πολυεστέρας, το body kit τις "βελισαιτ" δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω πως είναι πολυεστέρας. αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πρόβλημα με οτιδήποτε χτυπήσει μπροστά, (δεν έχει την ελαστικότητα του πλαστικού και σπάει με το παραμικιρο ακόμα και με πετραδάκια από το μπροστινό όχημα) έχω δει να γίνετε ζημια.εκτος από αυτό, με τον καιρό θα έχεις σκασίματα-ραγίσματα σε κάποια σημεία.
Aν σου αρέσει παρα πολύ το συγκεκριμένο body kit (για μένα ίσος δεν υπάρχει πιο άσχημο) θα σου έλεγα να βάλεις μονο τα πλαϊνά και το πίσω και μπροστά να ψάξεις να βρείς κάτι από πλαστικό! το οποιο πρέπει να ταιριάζει κιόλας με το όλο σύνολο
Reply
Old Mar 2, 2010 | 11:37 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Divider επειδή ανήκω στην κατηγορία των κάγκουρων κατόχων S με πολυστερικό body kit....ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ .....θα σου πω τα εξής....

Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το γνήσιο body kit της Veilside δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα κοινώς λεγόμενα πολυστερικά που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι αντιγραφές του γνήσιου. Και ελαστικότητα έχει και αντοχή.

Κάποια από τα πράγματα που είπε ο s2kbaris είναι σωστά και κάποια όχι.

Είχε δίκιο σε οτι αφορά το γεγονός οτι ο μπροστινός προφυλακτήρας τραβάει όλο το ζόρι.
Δεν είχε δίκιο οτι σπάει με το παραμικρό. Ο δικός μου ΠΟΤΕ δεν έχει σπάσει ούτε από πετραδάκι, ούτε έτσι απλά.
Ότι σημάδια μπορούν να γίνουν σε έναν πλαστικό προφυλακτήρα από καθημερινή χρήση ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβώς μπορούν να γίνουν και στον ΣΩΣΤΑ φτιαγμένο πολυστερικό και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Έχει δίκιο στο γεγονός οτι με τον καιρό δημιουργούνται ραγίσματα αλλά αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ σε κακής ποιότητας κατασκευή. Σε αυτό παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο το πόσο ελαστικοποιητή θα βάλει ο μάστορας που θα τον βάψει. Όσο περισσότερο (μέχρι ένα σημείο βέβαια) τόσο το καλύτερο από θέμα αντοχής στα ραγίσματα αλλά χάνεις από το αισθητικό αποτέλεσμα καθώς στο μάτι είναι ΛΙΓΟ πιο θαμπός από αυτόν με λιγότερο ελαστικοποιητή, ο οποίος γυαλίζει περισσότερο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Τα πολυστερικά επίσης υπερτερούν στο γεγονός οτι αν πάθουν ζημιά επισκευάζονται ΠΟΛΥ πιο εύκολα και γλυτώνεις την αντικατάσταση, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα το αποφύγεις με τον πλαστικό προφυλακτήρα.

Όσο αφορά το mix'n'match που σου προτείνει ο s2kbaris (άλλο μπροστινό από το υπόλοιπο body kit) προσωπικά με βρίσκει αντίθετο και επιπλέον είναι ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ να καταφέρεις να τα συνδυάσεις γιατί κάποιες από τις "γραμμές" που νοητά συνδέουν τα κομμάτια δεν θα κάθονται, θα δείχνουν παράταιρα, στο μάτι θα χάνουν πολύ και το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το έχω δοκιμάσει και το ξέρω.

Επίσης αν βάλεις οτιδήποτε πολυστερικό να κοιτάξεις να είναι από μηχανή κατασκευασμένο και όχι στο χέρι.
Αυτό το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα και από την ελαστικότητά του και από την εμφάνισή του καθώς αυτό της μηχανής είναι ΠΟΛΥ στρωτός ο πολυστέρας

Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μάριο στο γεγονός οτι το body kit της Veilside είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν, αρκετά παλιό, πολυφορεμένο και πλέον έχουν βγει πάρα πολλά. Ψάξου λίγο και μπορεί να βρεις και τίποτα άλλο που να σου αρέσει.

Τώρα όσο αφορά τον Τόλια θα διαφωνήσω με τα όσα ειπώθηκαν και αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm να σου πω περισσότερα.

Αυτά από εμένα τον κάγκουρα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:34 PM.