Είμαι ΚΑΙ Γ@Μ0 τα παιδία
Originally Posted by toupa,Feb 15 2007, 04:03 PM
Off topic....mia diagrafh parakalw, kai sto profile tou tasea ( o opoios leei psemata...den einai gamw ta paidia) alla kai sto idio to topic to opoio den exei na kanei me mpouzi kai kontres!
Ε? Μηπως θες να πιαστουμε στα χερια?
Σε λιγο καιρο θα δειτε... Με τον φιλο μου τον Tkal ετοιμαζουμε κατι για ολους... Υπομονη και τα νευρα θα φυγουν.
Kai sy Mano ti eisai kai ta ksereis ola ayta?
Mhpws ta exoume kanei tatsimitsikotsi me tous masters kai mou to paizeis filos kai pas kai me dineis????
Parakalw na diagraftei to profile tou Manou.
Einai roufianos!
Mhpws ta exoume kanei tatsimitsikotsi me tous masters kai mou to paizeis filos kai pas kai me dineis????
Parakalw na diagraftei to profile tou Manou.
Einai roufianos!
Μου φαίνεται tsiki ότι εσύ δεν αγαπάς το αυτοκίνητο σου και είσαι χάλια οδηγός...
Και Πρόεδρε δε γουστάρω που ο tsikis έχει τη γατούλα στο profile του και ζητάω να τον διαγράψεις....
Επίσης δε γουστάρω που ο Taseas μένει στα Γιάννενα. Να τον διαγράψεις και αυτόν.
Δε γουστάρω που ο Θανάσης πούλησε το internet cafe. Dellllllete και αυτόν. Έλα σιγά σιγά και θα τo φτιάξουμε το forum στα μέτρα μου.......
Και Πρόεδρε δε γουστάρω που ο tsikis έχει τη γατούλα στο profile του και ζητάω να τον διαγράψεις....
Επίσης δε γουστάρω που ο Taseas μένει στα Γιάννενα. Να τον διαγράψεις και αυτόν.
Δε γουστάρω που ο Θανάσης πούλησε το internet cafe. Dellllllete και αυτόν. Έλα σιγά σιγά και θα τo φτιάξουμε το forum στα μέτρα μου.......