ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ....ΑΙΣΧΟΣ...ΑΗΔΙΑ
Δεν έχω όρεξη να πανηγυρίσω.....δεν έχω όρεξη να γράψω για την κατάκτηση του Κυπέλλου......δεν έχω όρεξη να πω κουβέντα.
Ένα μάτσο μ@λ@κισμένα κατάφεραν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Αεκτζήδες
Καταφέρνουν κάθε φορά ακόμα και τις χαρούμενες στιγμές της ομάδας μας, να μας τις βγάζουν ξυνές
Είχαμε τόσο καιρό να πανηγύρισουμε μια μεγάλη επιτυχία και καταλήξαμε να φύγουμε από το γήπεδο με κατεβασμένα μούτρα
Κατάφεραν να χαλάσουν ακόμα και την υπέροχη ατμόσφαιρα της έναρξης, από τις καλύτερες που έχω δει.
Άι στο δι@ολο πια....ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Δεν έχω όρεξη να πανηγυρίσω.....δεν έχω όρεξη να γράψω για την κατάκτηση του Κυπέλλου......δεν έχω όρεξη να πω κουβέντα.
Ένα μάτσο μ@λ@κισμένα κατάφεραν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Αεκτζήδες
Καταφέρνουν κάθε φορά ακόμα και τις χαρούμενες στιγμές της ομάδας μας, να μας τις βγάζουν ξυνές
Είχαμε τόσο καιρό να πανηγύρισουμε μια μεγάλη επιτυχία και καταλήξαμε να φύγουμε από το γήπεδο με κατεβασμένα μούτρα
Κατάφεραν να χαλάσουν ακόμα και την υπέροχη ατμόσφαιρα της έναρξης, από τις καλύτερες που έχω δει.
Άι στο δι@ολο πια....ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Η πλάκα ειναι οτι κερδίσατε και έγιναν όλα αυτά..Εαν γινόταν το αντίθετο εύκολα θα γκρέμιζαν το ΟΑΚΑ.Το άλλο που είναι πιο θλιβερό από όλα είναι οτι οι σχολιαστές το έβρισκαν "φυσιολογικό" για τα ελληνικά δεδομένα
Ότι έγινε χθες δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα και τη εξέλιξή του......και εννοώ οτι όλα αυτά τα τσογλ@νι@, επειδή τα βλέπαμε, δεν παρακολούθησαν τον αγώνα ούτε για μια στιγμή.....αρκετοί από αυτούς αμφιβάλλω αν ξέρουν πόσο έληξε το παιχνίδι και ποιος πήρε το κύπελλο.....και με αυτό θέλω να πω οτι αν χάναμε θα γινόντουσαν ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Η διαφορά του αν χάναμε έγκειται στην αντίδραση της πλειοψηφίας των ΑΕΚτζήδων (γιατί η πλειοψηφία ήταν αντίθετη με όσα γινόντουσαν).....η πλειοψηφία λοιπόν δεν πρόκειται να τα έβαζε με την αστυνομία, με τις εγκαταστάσεις, με τους παίκτες του Ατρομήτου.......τότε θα είχαμε λαικά δικαστήρια απέναντι στην ομάδα μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ χωρίς καψίματα, σπασίματα κτλ.
Oπως και να εχει για ακομη μια φορα ειδαμε την καθοδο των Ουνων! Κατι τετοια γεγονοτα με εχουν κανει να σιχαθω το ποδοσφαιρο.Ποτε δεν ημουν ο φαντατικος οπαδος καποιας ομαδας αλλα τουλαχιστον εβλεπα αρκετους αγωνες.Ενα απο τα πολλα fail της χωρας μας ειναι και το ποδοσφαιρο