Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΑΓΩΝΕΣ

Thread Tools

Old Feb 3, 2009 | 04:10 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by tkal_s2k,Feb 3 2009, 02:22 PM
Bro metaksy mas mh les gia kryaria gt 8a emfanistoun se kopadi mazi k kati ZE elias eixe kospei th mpala se kana 2 a8lhtes, anatolakis klp oles oi omades exoun k merikous pio "sklhrous amyntikous".
Kai kati teleutaio podosfairo k ksylo k antia8litika xtyphmata den einai mono auta pou 8elei na deiksei h T.V. eniote se ka8e agwna.

Apla 8a meinw sto oti o OSFP epaikse mpalara k kerdise
Εννοειται BRO. Ze elias, Ανατολ, Ledesma και αλλοι δικοι μας... Το κατακρινω τελειως... και αυτα που εκανε καποτε ο Karembue σε Καφε και Οκκα. Απλα σχολιασα το "σκληρο ποδοσφαιρο" του Κωσταντινου που ειπε και το πως επαιζε ο Κυριακος πανω στον Ντιογκο.

Τωρα οσο αναφορα το σκληρο και αντιαθλητικα χτυπηματα που δεν ειναι μονο στην TV με πιανεις συμφωνο αλλα χλωμο να το καταλαβουν αυτο πολλοι.
Reply
Old Feb 3, 2009 | 04:17 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by konstantinos2000,Feb 3 2009, 02:20 PM
Αυτο ειπα,οτι δεν δεχομαι οι παιχτες μας να διαμαρτυροντε για σκληρο παιχνιδι με το παραμικρο.Και ναι το ιταλικο ποδοσφαιρο ειναι το πιο στημενο αλλα δες που ειναι οι ομαδες τους και που οι δικες μας.Ε οχι και πιο αντρες τα αγγλακια,οι τυποι ειναι ο ορισμος του gay.Κοιτα δεν το λεω εγω αλλα το κυργιακο στα προκριματικα του περασμενου eyro η fifa τον ειχε στους 5 καλυτερους αμυντικους της ευρωπης.
Κοιτα ας μη κοροιδευομαστε δεν εχετε παιξει τη καλυτερη μπαλα ουτε τη καλυτερη ομαδα εχετε.
Απλα στους τυφλους ειστε οι μονοφθαλμοι.
Κοιτα ειμαι βαζελος αλλα πανω απ'ολα ειμαι φιλαθλος,ομως ειμαι και ρεαλιστης και μου τη σπαει που και φετος το πρωταθλημα δεν θα το χασω απο εσενα αλλα απο τον εργοτελη,οπως περσι απο τον οφι οπως προπερσι απο τη κερκυρα..................
Η αληθεια ειναι ομως πως ο ολυμπιακος εχει πολυ καλη ομαδα φετος και λογο σταθεροτητας εχει τη διαφορα που εχει(μεχρι και ο παοκ λογο αυτου του πραγματος ειναι πιο πανω).Τωρα αν για σενα οι 12 βαθμοι της διαφορας ειναι μπαλαρα τοτε.......
Λοιπον, πιστευω οτι ο Κυριακος ειναι απο τα καλυτερα μπακ της Ελλαδος. Λιγοι περνανε απο Σωτηρακι αλλα ο τροπος που παιζει μερικες φορες ειναι ασχημος ως προς τους αντιπαλους του. Θυμιζω Κυριακο - Giovanni και τα μπουκετα που του εχωνε κατω στο εδαφος... Ηθελε να σηκωθει ειπε... Ελεος... Μαλλον κατι εχει ή με τους Βραζιλιανους ή με τον Ολυμπιακο.

Το οτι εισαι Παναθηναικος το καταλαβα.

Το οτι επισης "θεωρω" οτι εχουμε την καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος φαινεται και απο την διαφορα μας με ολους. Και το οτι 10 αγωνιστικες πριν το τελος ειμαι μπροστα με 11 το θεωρω αρκετα καλα. Δεν ειπα οτι πηραμε πρωταθλημα και τπτ δεν εχει τελειωσει. Απλα παιζουμε πολυ καλα χωρις στραβοπατηματα.

ΜΠΑΛΑΡΑ παιζουμε ΤΕΛΟΣ!
Reply
Old Feb 3, 2009 | 11:12 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by konstantinos2000,Feb 3 2009, 04:21 AM
Υ.Σ Α ο ντιογο οντος ειναι πολυ παιχτης.Πιστευω πως αυτη τη στιγμη αυτος και ο μουσλιμοβιτσ ειναι τα καλυτερα CF.
Diogo symfwnw

O allos einai apla ena CF . Kamia epafh me ton prwto gia mena .
Reply
Old Feb 4, 2009 | 10:22 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Παιδια εγω μιλησα για σκληρο και αντρικο ποδοσφαιρο,σε καμια περιπτωση δεν ειμαι συμφωνος με τους αντιαθλητικους παιχτες.Δεν το διαπραγματευομαι και θα επρεπε να ειχαμε και εδω ποινες σαν αυτη που δοθηκε στον Adriano τη περασμενη βδομαδα για τη μπουνια που εδωσε στον αμυντικο αλλης ομαδας,που στον αγωνα δεν τιμωριθηκε με κοκκινη(ουτε καν κιτρινη)αλλα απο τα replay την αλλη μερα εφαγε 2 αγωνιστηκες εκτος.Αν υπηρχε και σε εμας αυτο θα ειχαν σταματησει να δρουν στα γηπεδα οι γνωστοι γκασμαδες.
Ενταξει eddiex ξερεις πως δεν μπορω να σε πησω και το αντιστροφο,το μονο που μπορω να πω ειναι πως η ομαδα σου ανεξαρτητα απο αξιες εχει παιξει ουσιαστικο και σωστο ποδοσφαιρο και ετσι δικαιολογουντε οι 12 βαθμοι της διαφορας.
Αντε να δουμε τι θα γινει στο κυπελο στο μπασκετ αλλα και στο καραισκακη?
Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος.Τελος!!!!!!!!
Reply
Old Feb 4, 2009 | 10:25 AM
Registered User

Συμφωνω tkal_s2k απλα μετα το diogo πιστευω πως ο μουσλιμοβιτς ειναι απο τους πιο επικυνδινους και ευστοχους CF.
Reply
Old Feb 4, 2009 | 01:57 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Παναθναικος?χαχαχα
Από τα πατώματα...
Reply
Old Feb 5, 2009 | 01:54 AM
Registered User

Δεν λεω εχεις 11 πρωταθληματα και εγω 1.Εδω μιλανε οι αριθμοι ομως παιδες.
Ειχα 2 χρονια που εβγαινα μονο uefa και ομως στη πρωτη χρονια παλι στα μεγαλα σαλονια η Παναθα ειναι poly μπροστα.Στην ευρωπη εχω 35 αγωνες παραπανω απο τον θρυλο σας και ναι ο θρυλος σας εχει καταφερει να φαει 5 goal παραπανω απο τη Παναθα.Δε θελω να γινω γραφικος και να μιλησω για ποντους καταταξεις και τετοια γιατι ξερω οτι δεν σας αρεσουν οπως εμενα τα 11 πρωταθληματα σας αλλα λιγο respect.

..................για τη φουκαριαρα τη μανα μου!!!!!!!!
Reply
Old Feb 5, 2009 | 02:02 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Kai ego thimame tin gineka tou diktatora na dilonei dimosios poso stimeni itan h olh poreia tou panathinaikou gia ton teliko tou '71... Ti respect na exeis meta?
Reply
Old Feb 5, 2009 | 02:03 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

http://www.youtube.com/watch?v=HpMEm1tgdLw
Reply
Old Feb 5, 2009 | 02:03 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Μετα ομως δηλωσε πως δεν ηταν οπως τα ειχε πει και δεν εννοουσε αυτα και βλακειες....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:42 AM.