Γεια σε ολους
Originally Posted by blondie_s2k,Feb 17 2010, 09:07 PM
Εγω άλλο αναρρωτιέμαι..γιατί όλες οι γυναίκες που μπαίνουν στο φόρουμ ανοίγουν κι ενα ξεχωριστό τόπικ για να συστηθούν; Το τόπικ για τα νέα μέλη δεν είναι αρκετό; 
Τέσπα..Ελένη welcome!

Τέσπα..Ελένη welcome!

Eλένη καλησπέρα.
18 Φεβρουαρίου σήμερα, 4 μέρες μετά του Άι Βαλεντίνου (ήμουν καλός στην πρόσθεση από παλιά), ημέρα Πέμπτη, και απλά ήθελα να πω ένα γεια.
Όχι σε όλους.
Σε σένα ειδικά - Ελένη.
Δεν ξέρως αν το πρόσεξες - Ελένη - αλλά έχω και Σουζούκα. Θαλασσί. Ελένη.
(καταραμένο τικ, μια ζωή το κουβαλάω, αλλά μη σκιάζεσαι Ελένη, έχω άλλα προσόντα, τα οποία επισκιάζουν αυτό το μικρό - είναι η αλήθεια- ελαττωματάκι).
Ελπίζω να είσαι καλά και να ανταποκριθείς στο χαιρετισμό μου, σε αυτό το ευγενές κάλεσμα που σου απευθύνω μέσα από την καρδιά μου, τώρα που ρθε η άνοιξη, οι μελισσούλες πάνε στα λουλουδάκια κλπ.
Γιατί, αν δεν ανταποκριθείς, θα σου τραγουδήσω Πάριο 'Καλημέρα, τι κάνεις, να σαι πάντα καλάαααααααααα'.
Και, πίστεψέ με, αυτό είναι κάτι που δε θέλει κανένας μας.
Ελένη.
18 Φεβρουαρίου σήμερα, 4 μέρες μετά του Άι Βαλεντίνου (ήμουν καλός στην πρόσθεση από παλιά), ημέρα Πέμπτη, και απλά ήθελα να πω ένα γεια.
Όχι σε όλους.
Σε σένα ειδικά - Ελένη.
Δεν ξέρως αν το πρόσεξες - Ελένη - αλλά έχω και Σουζούκα. Θαλασσί. Ελένη.
(καταραμένο τικ, μια ζωή το κουβαλάω, αλλά μη σκιάζεσαι Ελένη, έχω άλλα προσόντα, τα οποία επισκιάζουν αυτό το μικρό - είναι η αλήθεια- ελαττωματάκι).Ελπίζω να είσαι καλά και να ανταποκριθείς στο χαιρετισμό μου, σε αυτό το ευγενές κάλεσμα που σου απευθύνω μέσα από την καρδιά μου, τώρα που ρθε η άνοιξη, οι μελισσούλες πάνε στα λουλουδάκια κλπ.
Γιατί, αν δεν ανταποκριθείς, θα σου τραγουδήσω Πάριο 'Καλημέρα, τι κάνεις, να σαι πάντα καλάαααααααααα'.
Και, πίστεψέ με, αυτό είναι κάτι που δε θέλει κανένας μας.
Ελένη.