Γεια σε ολους
Γεια και από μένα Ελένη. Με το καλό να πάρεις το Saki σου και εσύ. Απλά αν σε φοβίζει το πισωκίνητο καλύτερα να μην μάθεις πάνω στο s την πίσω κίνηση. Είναι λίγο ρίσκο!!!! (και ακριβό ρίσκο θα έλεγα). Anyway welcome on board και θα χαρούμε να σε δούμε και σε καμία συνάντησή μας!!!!
Originally Posted by Eleni_typeS,Feb 17 2010, 04:47 AM
Δεν ξερω για πιο πραγμα μιλατε , παντως ευχαριστω για το welcome και ελπιζω να ειμαι και εγω συντομα στην παρεα σας με τον δικο μου s2000 

Originally Posted by Eleni_typeS,Feb 17 2010, 04:47 AM
Δεν ξερω για πιο πραγμα μιλατε , παντως ευχαριστω για το welcome και ελπιζω να ειμαι και εγω συντομα στην παρεα σας με τον δικο μου s2000 

) , να μας δεις και εσύ, να ειδωθούμε γενικότερα.Στο μεταξύ, στο τόπικς (!) νέα μέλη μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία σου με ένα σύντομο CV, και φυσικά μην ξεχάσεις ζώδιο και ωροσκόπο, καθώς είναι από αυτά που δίνουμε μεγάλη σημασία στο φόρουμ (για ευνόητους λόγους).
Καλώς ήλθες Ελένη.
Originally Posted by lalakis2000,Feb 17 2010, 04:54 AM
Παίρνω πάσα από τον φίλo SBIT και σε προσκαλώ (εκ της διευθύνσεως, πάντα) στην επόμενη συνάντησή μας (μιας και είμαι από τους πιο τακτικούς) να σε δούμε και από κοντά (
) , να μας δεις και εσύ, να ειδωθούμε γενικότερα.
Στο μεταξύ, στο τόπικς (!) νέα μέλη μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία σου με ένα σύντομο CV, και φυσικά μην ξεχάσεις ζώδιο και ωροσκόπο, καθώς είναι από αυτά που δίνουμε μεγάλη σημασία στο φόρουμ (για ευνόητους λόγους).
Καλώς ήλθες Ελένη.
) , να μας δεις και εσύ, να ειδωθούμε γενικότερα.Στο μεταξύ, στο τόπικς (!) νέα μέλη μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία σου με ένα σύντομο CV, και φυσικά μην ξεχάσεις ζώδιο και ωροσκόπο, καθώς είναι από αυτά που δίνουμε μεγάλη σημασία στο φόρουμ (για ευνόητους λόγους).
Καλώς ήλθες Ελένη.