Γυναίκες!
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 10 2009, 11:51 AM
για κοριτσια διασκεδασης λεω κι εγω,αλλα το θεμα ειναι να βλεπονται κιολας ετσι!
Γιατι ο Λευτερης ας πουμε θα μπορουσε να εχει πολλες απ αυτες,πολλες τετοιες του την πεφτουνε.Κανα καλο δε βλεπουμε
Γιατι ο Λευτερης ας πουμε θα μπορουσε να εχει πολλες απ αυτες,πολλες τετοιες του την πεφτουνε.Κανα καλο δε βλεπουμε
Originally Posted by leftis,Jul 10 2009, 12:33 AM
Οτι κατι λαθος κανω, εγω και μερικοι αλλοι, ειναι το μονο σιγουρο.
Για να μη μιλησω για μενα....
Μα γιατι δε σηκωνει ο Yiannakos τωρα το τηλ που ειναι αναγκη????
Οταν το θελω αυτο το παιδι ολο λειπει
Γιαννακουλη, οταν δεις το μηνυμα μου, σε παρακαλω, κανε 2 τις πετρες της ινδονησιας, θελω μια και για μενα εκτος απο τον Πακετο να δεσω στο λαιμο μου.....
Τωρα που ειναι ακομα νωρις...
Οταν το θελω αυτο το παιδι ολο λειπει
Γιαννακουλη, οταν δεις το μηνυμα μου, σε παρακαλω, κανε 2 τις πετρες της ινδονησιας, θελω μια και για μενα εκτος απο τον Πακετο να δεσω στο λαιμο μου.....
Τωρα που ειναι ακομα νωρις...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Jul 10 2009, 12:58 PM
Μάριε μήπως έχει καθόλου χώρο στο κουαρτέτο εγχόρδων να έρθω και γω να παίξω λίγο το βιολάκι μου;
Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά κάτι κάνω...
...θα με παίξετε και μένα καλέ παιδιά;
Είμαι στην αρχή ακόμα αλλά κάτι κάνω...
...θα με παίξετε και μένα καλέ παιδιά;Ολο δικο σου, αλλα εσυ θα φερεις τις γυναικες.
Originally Posted by eddiex,Jul 10 2009, 01:58 AM
Θαναση μου και εγω χωρις πλακα ομως, δεν ειμαι μοντελο ουτε τπτ φανταστικο, αλλα ναι εχει τυχει να ερθει κοπελα πολλες φορες και να μου πιασει κουβεντα και να μου δωσει τηλ. Δεν γουσταρω να λεω μαλ@κιες τετοιες εδω μεσα ομως οποτε αν θες msn.
Οπως και να το κανω ανηκω στους Πισωγλεντηδες!
Οπως και να το κανω ανηκω στους Πισωγλεντηδες!

Μία θα δίνεις το τηλ. του Λευτεράκη, μία του Θανάση, μία του ΤΙΝΤ, άντε δώσε και το δικό μου και θα μαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Τώρα, αν η γκόμενα στο πρώτο ραντεβού δει κάτι διαφορετικό από αυτό που γνώρισε, μην ανησυχείς, ξέρω κάτι κινήσεις καράτε φοβερές...θα την εξουδετερώσω
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 10 2009, 02:03 AM
...Κανενα λαθος,απλα η κατασταση εχει ξεφυγει.

Originally Posted by energetic,Jul 10 2009, 02:03 AM
Εγω προτεινω να ανεβασει η Ισμηνη εναν οδηγο με 10 ή 20 απλα βηματα.
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 10 2009, 12:03 PM
αρνουμαι να δεχτω απο εναν ανθρωπο που ειναι ομορφος,πανεξυπνος,ευαισθη τος,εχει φραγκα,τροπους,και φερεται τοσο καλα στις γυναικες οτι κανει καποιο λαθος.
καλε... ποιος ειναι αυτος ο αντρακλας που ακουει σε αυτην την περιγραφη... ΛΙΩΝΩ!

θα κανουμε παιχνιδι... Μαριε, εγω ειμαι μεσα σε ολα τα παρτυ....