Γυναίκες!
Originally Posted by MANOS,Jul 16 2009, 01:41 PM
Την Ισμηνη φοβαμαι...
Πως διαολο καθε φορα την πετυχαινω στην Παραλιακη δεν μπορω να καταλαβω....
Και δεν ειναι οτι θα σε δει και θα περασει διακριτικα...
Την αλλη φορα με πηγαινε προφυλακτηρα και το φωτα της φωτιζαν την καμπινα λες και ημουνα στην πιστα και ειχαν βαλει προβολεις...

Και με ρωτησε η αλλη, ειναι νταλικα πισω μας και φωτιζει ετσι?
Εκανα πως δεν το ακουσα!!!!!

Πως διαολο καθε φορα την πετυχαινω στην Παραλιακη δεν μπορω να καταλαβω....
Και δεν ειναι οτι θα σε δει και θα περασει διακριτικα...
Την αλλη φορα με πηγαινε προφυλακτηρα και το φωτα της φωτιζαν την καμπινα λες και ημουνα στην πιστα και ειχαν βαλει προβολεις...

Και με ρωτησε η αλλη, ειναι νταλικα πισω μας και φωτιζει ετσι?
Εκανα πως δεν το ακουσα!!!!!

Ναι οκ...σε πήγαινα προφυλακτήρα. Αλλά τα φώτα μου ούτε κατά διάνοια δεν φώτιζαν την καμπίνα σου. Είμαι βλέπεις πιο χαμηλή από σένα...
Ασε που το κοτσύφι που κουβάλαγες όχι φώτα δεν κατάλαβε πίσω της, ούτε που πηγαίνατε δεν ήξερε...ήταν σε εντελώς άγνωστα νερά..
Τέσπα, σου υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά που θα σε πετύχω θα είμαι ακόμα πιο διακριτική και δεν θα ρισκάρω καθόλου να στο χαλάσω μπας και καταφέρεις και συ να ζευγαρώσεις κάποτε...
Originally Posted by energetic,Jul 17 2009, 08:58 AM
Θεοδοση ασε τα lol-ακια και πες μας λεπτομερειες. Ποσες επεσαν πανω σου χθες? 

Σε οποιον θελει το στελνω με Pm γιατι εγω δεν το θελω!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω χθες παντως ειχα παει προς Λαιμο (πρωτοτυπο ε?) μαζι με το ετερο ημισυ και σκαει μετα απο λιγη ωρα ο maniatis και αρχισαμε το
με αρκετο γελιο θα ελεγα. Αυτο ομως που συνεβη, ηταν που τρια μωρα με κατι στενα σορτσακια ηρθαν κοντα μας και αρχισαν να παιζουν. Ειναι κλασσικη περιπτωση οτι μολις σε δουν με γυναικα (και τον maniati τελικα), αρχιζουν το στεγνο πεσιμο.
Τωρα για ονοματα και τηλεφωνα, δεν θα αναφερθω περαιτερω.
Αλλα το ζουμι του post, ειναι CAR.... E$
με αρκετο γελιο θα ελεγα. Αυτο ομως που συνεβη, ηταν που τρια μωρα με κατι στενα σορτσακια ηρθαν κοντα μας και αρχισαν να παιζουν. Ειναι κλασσικη περιπτωση οτι μολις σε δουν με γυναικα (και τον maniati τελικα), αρχιζουν το στεγνο πεσιμο.Τωρα για ονοματα και τηλεφωνα, δεν θα αναφερθω περαιτερω.
Αλλα το ζουμι του post, ειναι CAR.... E$