Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Γυναίκες!

Thread Tools

Old Sep 25, 2009 | 02:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σχετικο με το θεμα.

Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό. Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει:
Γυναίκα: - Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα.
Γιατρός: - Τι πρόβλημα;
Γυναίκα: - Ξέρετε γιατρέ μου, εγώ κι ο άνδρας μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια.
Γιατρός: - Συγχαρητήρια, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα;
Γυναίκα: - Όταν ξυπνήσουμε το πρωί, ορμάω στον άνδρα μου, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα.
Γιατρός: - Δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Βέβαια, λίγα ζευγάρια μετά από τόσα χρόνια γάμου διατηρούν τόσο έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.
Γυναίκα: - Δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει από τη δουλειά για μεσημεριανό, πριν φάμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα.
Γιατρός: - Με εκπλήσσει η έντονη σεξουαλική σας δραστηριότητα σε αυτή την ηλικία, αλλά σίγουρα δεν θα ανησυχούσα. Πολλά ζευγάρια θα ήθελαν να είναι σαν και σας.
Γυναίκα: - Μα δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά, του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Τη νύχτα ενώ κοιμάται, τον ξυπνάω του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα.
Γιατρός: - Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση, αλλά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Αφού σας προίκισε η φύση με τέτοια αντοχή, χαρείτε το όσο είναι καιρός.
Aνδρας: - Δεν τελείωσε γιατρέ μου. Αφού φύγω για τη δουλειά, έρχεται ο γαλατάς του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο ταχυδρόμος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Φωνάζει τον θυρωρό, του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο μπακάλης με τα ψώνια του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο χασάπης του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Αν πάλι έρθει ηλεκτρολόγος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Αν έρθει υδραυλικός του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα και πάει λέγοντας:
Γιατρός: - Α, εσείς κυρία μου είσθε άρρωστη!!!
Γυναίκα (κλαίγοντας): - Βλέπεις, Γιώργο μου! Δεν είμαι πουτάνα! Aρρωστη είμαι η κακομοίρα. Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Η!!!!!!!
Reply
Old Sep 29, 2009 | 12:10 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Αλλο ενα αποσπασμα απο την ιδια εκπομπη που ειχα postαρει πριν λιγες μερες. Απολαυστε..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OXvE7jeeP1M [/media]
Reply
Old Sep 29, 2009 | 05:43 AM
package's Avatar
Registered User

Τι οικονομική επιφάνεια μωρή παντόφλα? Θες να δεις στη μούρη σου την επιφάνεια της πατούσας μου?
Στα 40 ποιος θα σε γ@μ@ει μωρή μουρλή?
Αυτό τον καιρό αναζητώ το ΠΕΟΣ. Δεν με ενδιαφέρουν οι σχέσεις γιατί μόνο το ΠΕΟΝΤΑ έχω στο άδειο μου κεφάλι. Ο πατέρας σου ο κακομοίρης τι λέει γι όλα αυτά μωρή γαλότσα?
Ποιος θα σε παντρευτεί εσένα με αυτά τα μυαλά γαμW τα μητρο@κουλ@ που σε έβγαλαν?
Α και μην ξεχάσω, μας ζάλισες τα π@π@ρι@ με την εξωτερική εμφάνιση. ΟΥΣΤ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ.
Reply
Old Sep 29, 2009 | 05:46 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Reply
Old Sep 29, 2009 | 05:56 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Den yparxoun logia pleon
POLEMOS.
Reply
Old Sep 29, 2009 | 05:57 AM
package's Avatar
Registered User

[media]http://www.youtube.com/watch?v=_JDPHc1cUX8 [/media]

Αφιερωμένο στην παραπάνω γκόμενα που νομίζει οτι είναι η υπέρτατη γκομενάρα και σε όλες τις όμοιες της.
Reply
Old Sep 29, 2009 | 05:59 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Πακέτο κάνεις ιδιαίτερα;

Γιατί έχω κάτι κενά και νομίζω ότι μόνο εσύ μπορείς να μου τα καλύψεις...

Πρέπει να γίνω ΑΝΤΡΑΣ Πακέτο μου, να με βλέπουν οι γκόμενες και να ζαλίζονται, να τρέμουν στο διάβα μου.

Θα με αναλάβεις;
Reply
Old Sep 29, 2009 | 06:00 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Afou theloun toso poly ta leyta giati den pane na ginoune poutanes?
Oxi oti den einai alla telos panton.
Reply
Old Sep 29, 2009 | 06:04 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Sep 29 2009, 03:59 PM
Πακέτο κάνεις ιδιαίτερα;

Γιατί έχω κάτι κενά και νομίζω ότι μόνο εσύ μπορείς να μου τα καλύψεις...

Πρέπει να γίνω ΑΝΤΡΑΣ Πακέτο μου, να με βλέπουν οι γκόμενες και να ζαλίζονται, να τρέμουν στο διάβα μου.

Θα με αναλάβεις;
Φίλε θα σε κάνω αστέρι. Τώρα που δεν έχω και δουλειά αναλαμβάνω τα πάντα.
Reply
Old Sep 29, 2009 | 06:04 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Για να μην τις πιάνει η Εφορία Θανάση.

Γι'αυτό.

Πουτ@νες είναι αλλά δεν το δηλώνουν για να μην αποδίδουν το ΦΠΑ.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.