Γυναίκες!
Θανάση λες το κράξιμο σου να ήταν προφητικό?
Λες να το γυρίσω τελικά ? Και τι θα καταλάβω, και εμείς μαλάκες είμαστε!! Άσε που θα πονάω κιόλας, μαλακία δεν είναι!?
Φώτη, ο Nabu όταν είναι σε relationship δεν βρίζει ποτέ, τότε αγαπάει
Το aftermath ομως δεν είναι το ίδιο.
Ούτε σάλιο δεν αξίζει τελικά...
Μπορώ να φανταστώ καλύτερες χρήσεις για αυτό όταν κοιτάζω το Hotties
Λες να το γυρίσω τελικά ? Και τι θα καταλάβω, και εμείς μαλάκες είμαστε!! Άσε που θα πονάω κιόλας, μαλακία δεν είναι!?
Originally Posted by Nabu,Feb 10 2010, 12:05 AM
Θανάση λες το κράξιμο σου να ήταν προφητικό?

Εγω το εχω γυρισει στον θεο Αυναν.
Originally Posted by package,Feb 3 2010, 07:56 AM
Κάτσε να το ξεθάψω.
Που πας μωρή κάμπια? Θες να βγεις τηλεόραση? Να σε χαίρεται ο πατερούλης σου και η μανούλα σου μωρή σακατεμένη σκατοσακούλα. Θέλω τον άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο. Και είναι μόλις 26 αυτή. Πες μωρή κουράδα οτι θες χορηγό να σου πληρώνεις τσι καπότες που κλάνεις για να βγουν. Πες οτι θέλεις έναν να σου πάρει αμάξι και σπίτι και να κάθεσαι μέσα για να βάλεις το πράμα σου στο μούσκιο. Ξερεις οτι εκεί θα μείνει να παπαριάζει με τα μυαλά που κουβαλάς.
Και επειδή οι σκατοκαριόλες είναι σαν αρρώστια, κολλητική, να τσι πείτε να πάνε να Gamay. Κάνει την επιδερμίδα απαλή.
Που πας μωρή κάμπια? Θες να βγεις τηλεόραση? Να σε χαίρεται ο πατερούλης σου και η μανούλα σου μωρή σακατεμένη σκατοσακούλα. Θέλω τον άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο. Και είναι μόλις 26 αυτή. Πες μωρή κουράδα οτι θες χορηγό να σου πληρώνεις τσι καπότες που κλάνεις για να βγουν. Πες οτι θέλεις έναν να σου πάρει αμάξι και σπίτι και να κάθεσαι μέσα για να βάλεις το πράμα σου στο μούσκιο. Ξερεις οτι εκεί θα μείνει να παπαριάζει με τα μυαλά που κουβαλάς.
Και επειδή οι σκατοκαριόλες είναι σαν αρρώστια, κολλητική, να τσι πείτε να πάνε να Gamay. Κάνει την επιδερμίδα απαλή.
Και η αρρώστια εξαπλώνεται...και δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο ,ούτε θεραπεία...
Καρακαριόλες, που λέει και ο Καλογερόπουλος. Μου πικράνατε τον Naburi μου.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=81tlQyLRA10 [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=81tlQyLRA10 [/media]