Γυναίκες!
...και εκεί που λες, η μέρα δεν πήγε τόσο καλά με τις .... που πάω και μπλέκω....
...εκεί που έχεις φάει τη γκολάρα και ο αγώνας πλησιάζει στη λήξη, κι εσύ είσαι κουρασμένος και αποτελειωμένος...
...έρχεται...
...λίγο πριν την εκπνοή...
...άλλη μια κ...όλα και τα αποτελειώνει όλα.
Αυτό ήταν, νομίζω ότι τώρα μπορώ να πάω να ξεραθώ.
...εκεί που έχεις φάει τη γκολάρα και ο αγώνας πλησιάζει στη λήξη, κι εσύ είσαι κουρασμένος και αποτελειωμένος...
...έρχεται...
...λίγο πριν την εκπνοή...
...άλλη μια κ...όλα και τα αποτελειώνει όλα.
Αυτό ήταν, νομίζω ότι τώρα μπορώ να πάω να ξεραθώ.
λοοοοοοοοοοοολ
τι καμενο βιντεακι ειναι αυτο....
χαχαχαχαχαχαχαχα
"and you look me in the eye and tell me, you never cheated on me... WOW stop!! what are you doin'? you hypnotizing me!!!"
ατακα απο τις λιγες... και το τελος ολα τα λεφτα!!
τι καμενο βιντεακι ειναι αυτο....
χαχαχαχαχαχαχαχα

"and you look me in the eye and tell me, you never cheated on me... WOW stop!! what are you doin'? you hypnotizing me!!!"
ατακα απο τις λιγες... και το τελος ολα τα λεφτα!!
Η Πίτσα κι η Ελενίτσα πίνουν το ποτό τους, όταν η Πίτσα ρωτάει την Ελενίτσα γιατί
είναι στενοχωρημένη.
- Τι συμβαίνει; Φαίνεσαι ανήσυχη, λέει στη φίλη της.
- Ο φίλος μου έχασε όλα του τα λεφτά στο χρηματιστήριο. Μιας ζωής οικονομίες γίνανε
καπνός σε μια μέρα.
- Αυτό είναι πολύ άσχημο. Είμαι σίγουρη ότι γι αυτό είσαι στενοχωρημένη
- Φυσικά! λέει η Ελενίτσα. Θα του λείψω!
Kαι καλα ανεκδοτο.Αλλα νομιζω μονο γυναικες θα γελουσαν σε αυτο.
είναι στενοχωρημένη.
- Τι συμβαίνει; Φαίνεσαι ανήσυχη, λέει στη φίλη της.
- Ο φίλος μου έχασε όλα του τα λεφτά στο χρηματιστήριο. Μιας ζωής οικονομίες γίνανε
καπνός σε μια μέρα.
- Αυτό είναι πολύ άσχημο. Είμαι σίγουρη ότι γι αυτό είσαι στενοχωρημένη
- Φυσικά! λέει η Ελενίτσα. Θα του λείψω!
Kαι καλα ανεκδοτο.Αλλα νομιζω μονο γυναικες θα γελουσαν σε αυτο.
Μια και ειναι το τοπικ για γυναικες εδω,θα ηθελα να πω κατι στον Θαναση.Λοιπον.
Θαναση,διαβασα στα γενικα θεματα το σκηνικο που εγινε με την πρωην σου.Μη σκας για τετοιες κοπελες.Ασε να σκασουν αλλοι ,το ιδιο ηλιθιοι μ'αυτες.
Εσυ αν αξιζεις κατι καλυτερο,σιγουρα θα το βρεις αρκει να εχεις πιστη,και να μην αναλωνεσαι,αφου σε στενοχωρουν τοσο πολυ, σε γκομενες της σειρας.Της επιφανειας.Ρηχες και φτηνες.Και αν πεφτεις σε καμια τετοια που και που,να κρατας αποστασεις και μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα να στριβεις.
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι αυτα τα ξερεις....Λιγη θολουρα εχεις μονο,ισως και απογοητευση...
Υπομονη και ολα γυρνανε...!
Θαναση,διαβασα στα γενικα θεματα το σκηνικο που εγινε με την πρωην σου.Μη σκας για τετοιες κοπελες.Ασε να σκασουν αλλοι ,το ιδιο ηλιθιοι μ'αυτες.
Εσυ αν αξιζεις κατι καλυτερο,σιγουρα θα το βρεις αρκει να εχεις πιστη,και να μην αναλωνεσαι,αφου σε στενοχωρουν τοσο πολυ, σε γκομενες της σειρας.Της επιφανειας.Ρηχες και φτηνες.Και αν πεφτεις σε καμια τετοια που και που,να κρατας αποστασεις και μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα να στριβεις.
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι αυτα τα ξερεις....Λιγη θολουρα εχεις μονο,ισως και απογοητευση...
Υπομονη και ολα γυρνανε...!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Διαβαστε αυτο... 
Girlfriend VS the S2K
Ειλικρινα αν το εκανε αυτο στο δικο μου αμαξι θα τα επαιρνα στο κρανιο!
Γυναικες!

Girlfriend VS the S2K
Ειλικρινα αν το εκανε αυτο στο δικο μου αμαξι θα τα επαιρνα στο κρανιο!

Γυναικες!